reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc :)

mialam dzis dzien jak james bond... padam :)
rano pediatra, pierwsze szczepienie, maly wazy 4,220 i mierzy 54,5cm :)
Poszlam z mama i malym po L; do przedszkola, ale mial niespodzianke, juz dawno mnie pod drzwiami klasy nie widzial :)
mama jutro wyjezdza, niania sie nie odzywa, mam nadzieje, ze sie w czwartek stawi o 7h45, bo inaczej to .. PANIKA!

lil : kochana ty nie potrzebujesz sie odmladzac o kila lat bo ty wygladasz na dobre 10 mniej :) zamoien sie PLISSSSSSSSSSSSSSSSS :)

sol : aaaa czyli jednak '86 !!!! mialam watpliwosci :)
gratki kredytu !

kocurek : mam nadzieje, ze mleko oli podejdzie... u nas tez byly przeboje z MM, 3 rozne puszki , dwie za 19 a ostatnia za 23 euro ! i leza bo wkoncu trzeba bylo wrocic do pierwszego bo od mial albo zatwardzenia albo ostre ulewanie... 60 euro w plecy ale przynajmniej mamy juz odpowiednie mleko..Oby trwalo :)))

asionek : dzieki z epytalas ostatnio, z kupkami juz lepiej, nie ma boli wogole, nie ma parcia. Tyle ze nie robi codziennie sam z siebie, raz na 2 dni, dr mowi ze moze byc taka natura, bo zatwardzenie to to juz nie jest...

paulina : super fotki dowodowe!!! normalnie jakas telepatia, my tez dzis robilismy, ale tylko filutkowe!!! niestety nie mam skanera zeby pokazac niestety ... :( a tez s apiekne ;)))))

POK : KUPE CZASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATKI OGROMNIASTE !!!!! Dwie krechy jak nic !!!! kiedy robilas test ???

reklama
hej
dziękuję za pamięć, Lil, Made, Mery i reszcie gangu
możecie puścić kciuki, kolejny cykl przed nami

Pok-gratuluję

Miała ciężki dzień w pracy, jutro się taki sam szykuje, jestem wypompowana....

No i ja znowu tylko na krótko, bo mała jednak się obudziła - mało tego - wygląda na całkiem wyspaną już! ZAŁAMKA! Będę się zaraz bawić w usypianie....

ZIZI :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Kurcze który to cykl u Ciebie?????? I co Twój lekarz na to???? Robiłaś jakieś badania na prolaktynę czy coś? Castagnusa jadłaś?? Czego już próbowałaś???

Libby to miałaś przeżycia też....tylko u mnie to nie jest były chłopak - ale rodzina cała - nie bardzo mogę opisywać tutaj co i jak, bo to jednak wątek ogólny..ehh..

Made jestem za kontraktem w Afryce! :-p

Jos a na co Ty się chcesz zamieniać????:-p Chociaż ja w sumie z Tobą bardzo chętnie się zamienię! Pomieszkam troszkę w Paryżu i będę o 7 lat młodsza :tak: Czemu nie!

Paulinka hmm tak sobie wnioskuję jeśli to jest powód z tymi pokarmami to chyba nie będzie wielki problem jak znowu zacznę coś szybciej wprowadzać...wtedy w sumie też konsultowałam z pediatrą....ja jak byłam mała to podobno już sok z jabłek dostawałam jak miałam 3 tygodnie..
Jedynie czego troszkę żałuję to że tak na słoiczkach się oparłam...tylko nie da rady zrobić tak smacznej marchewki czy jabłuszka jak ze słoiczka..mój Maciuś od razu czuł różnicę...

Zizi jeszcze raz przytulam :-( Naprawdę mi przykro i trzymam już kciuki za kolejny cykl....Może jakoś ten październik wykrakałam?????????

Powoli się na dziś żegnam, bo nie wiem ile mi to usypianie potrwa...panna leży na łóżku i sobie śpiewa w najlepsze..

Libby-dobry ten twój W.-biedak płatków się nie naje;))))) kurczę ja nie wiem jak twój synek alergik-a nie dostałaś takich próbek i poradników z bobovity czy nestle? bo głównie zaczyna się od marchewki, jabłuszka, kaszek bezglutenowych i innych-musisz dobrze się pediatry dopytać

Lil a ja gotuje sama dla małej-powiem ci że lepiej mi smakuje to co ja zrobię niż to w słoiczkach-ze słoiczków korzystam przy okazji wyjść no i czasem jak chcę jej urozmaicić jadłospis-np. zupka z króliczkiem

Ostatnia edycja:
U nas jakiś sajgon po całości...
Własnie się dowiedzieliśmy, że bardzo bliska nam babcia mojego M. zmarła! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ZIZI :(

LILU a jest jakiś inny wątek??? :dry:

PAULINKO, coś tam dostaliśmy. W wszystko wypróbował. :-D Jakieś książeczki też, ale potraktowałam to jako ulotkę reklamową i do kosza.
W książeczce zdrowia jest najbardziej rzetelna tabelka. Szukam na necie i całkiem sporo jest informacji.

MARY przykro mi

jestem.wlasnie bardzo dietetycznie wcinam bolke z nutella:-)
po dzisiejszym warzeniu wiem ze od poczatku ciazy przytylam 2,5kg czyli od wagi startowej jestem na -2,5kg. Z Iwa na tym etapie bylo +5kg.
stwierdzam ze jestem dzis bardzo egoistyczna i pisze tylko o sobie, przepraszam:zawstydzona/y:

zizi kochana tulam:-*

reklama
lili podajmy sobie łapki :tak::-) Moja spała ...eee... 10 minut, a teraz nie śpi półgodziny, zjadła i znowu nie śpi... :-) No ale my po szczepieniu, to może być bardzo różnie :tak:

Ooo..!! joooossss :)))))))))))) ​Dawno już nie piłam Ricore... szukam kompana, może rano..????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry