reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - nie przeczę bo Emi ciągle butlę dostaje :tak: Ale gdybym nie musiała to bym nie rezygnowała z tego cycusia mamusi jak się wtula i przytula żeby usnąć przy cieplutkim mleczku mamy :sorry2: Zawsze to inaczej niż butelka - nie mówię że gorzej :tak: Ale i w nocy łatwiej karmić piersią a nie po butelkę latać i zawsze pod ręka mleczko masz ;-) Takie to uniwersalne :-D

Nie chce mi się obiadu robić :dry:

reklama
POK witaj kochana! Co za piękny test!!!! Który to dzień cyklu w ogóle???? Może jeszcze wieczorem test powtórzysz??? Ale się ucieszyłam!!!!!!!!!! Z wrażenia nie jestem w stanie więcej czytać!

A Zizi się dziś odezwała??????????

Zizi odezwij się kochana....czekamy tu na Ciebie!

Boogie doczytałam - kurcze szkoda Twojej mamy BARDZO! Ale Twój powrót do pracy może na dobre wyjdzie??? Jaka to praca??? Wiesz wyrwiesz się z domu, poznasz nowych ludzi....Może będzie właśnie dobrze???

Dzisiaj się poważnie przeraziłam :confused:
Od samego rana tak intensywnie myślałam o POK, że wstyd się przyznać, ale nawet w toalecie sobie myślałam :zawstydzona/y: i tak siedzę, patrzę w sufit i dumam...no tak, pewnie cholernica pracę dobrą załapała, pewnie dwie kreski na teście ujrzała i koleżanki pogrzebała :sorry: a tu wchodzę i co widzę? POK jak nic :-)))) Ech kochana - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To najlepsza wiadomość od czasu ostatniego dodatniego testu na BB, a trochę temu to już było ;-) Cholernie się cieszę i ściskam i buziam :*

Ech...muszę się napić drugiej kawy bo zwariuję....:-D

hahaha Lilu - dziękuję Ci Kochana....
Z tego wszystkiego się nawet nie przywitałam :zawstydzona/y:
Dzień dobry dziewczęta :-)))))
Ale jestem podniecona :sorry: jeszcze jak Zizi mi dwie kreski pokaże, to otwieram studio spirytystyczne :cool2::-D))))

Wiola - powodzenia Kochana na USG!!!!! I siurka pokazuj :-p bo made ma duuuużo reklamówek :-))))))))

reklama
Mama pracowała w tej firmie 22 lata, tak się właśnie teraz dziękuje za te wszystkie ciężkie warunki pracy, za utratę zdrowia...:no: mamę przeraża fakt braku własnych finansów, nie dziwię się jej :-(

Lil nic ciekawego, na tą chwilę pójdę pewnie do Lidlla , więc bez rewelacji, ale praca będzie i tylko 6 godzin dziennie... :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry