reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka-do laseczki to mi jeszcze brakuje-zostały mi ok3 kg po ciąży z Mają i 2 po Danielu, nie wiem czy uda mi się wrócic do tamtej wagi-ale bym lepiej się czuła sama ze sobą...a cwiczenia też ze względu na kręgosłup-muszę cholerstwo trochę wzmocnic- bo nie dam w końcu rady w opiece nad maluchami...

Libby-co do odcycusiowania-to tylko twoja decyzja-ale wiem ile wysiłku cię to wszystko kosztuje-w sumie dałaś Maciusiowi to co najlepsze przez te jego pierwsze 6 mies.-a gdybyś go przestała teraz karmic to wg mnie nic strasznego by się nie stało a ty byś mogła w końcu zadbac o siebie-nie mówie o wyglądzie-tylko martwię się o te twoje dolegliwości inne

Ostatnia edycja:
reklama
No.. nie ukrywam, ze musialam sie uwolnic od forum, zeby odzyskac psychike. A teraz potrzebne mi forum, zeby mi psychike przywrocic.

Powiedzcie... czy to moze klamac? Bo jestem skolowana jak nigdy...

Zobacz załącznik 423925

Gratuluję! II piękne kreseczki! :) Doczekałaś się:)

ale mysliscie, ze takie 2 kreski tomoze byc TO!?
bo mi wlasnie cala wiedza przez lata zdobywane uciekla i zostal mi tylko klebek emocjonalny.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Fajnie to brzmi,zwłaszcza w Twoich ''ustach'' :))))
To musi być TO!!!! Daj znać po drugim sikańcu,na 100% będzie pozytywny! :))):tak:

Sol,wieczorem Ci odpowiem na PW,mam full roboty,siedzę i dzwonię dalej do ludziów.
Rurka daj naleśnikaaaaaaaaaaa.
Koleżanka z pracy była w sklepie i kupiła mi bułkę:)

A mnie właśnie o wygląd chodzi. Pomimo moich usilnych próśb żaden z lekarzy nie chce mi do diety włączyć wapnia. :wściekła/y:Na własną rękę chyba będę brała. Zawsze miałam problemy z ząbkami, ale to już przesada, żeby aż tak się kruszyły. Już trzeci ząb!!

PAULINKO, te "inne moje dolegliwości".... :-D:-D:-D uśmiałam się. Tu raczej chodzi o to, że ja smakosz jestem i to, że np. m.in. ryb nie mogę dobija czasami.
Podsumowując: kruszące się zęby, apetyt na zakazane, chudnięcie, ziemista, brzydka cera kontra pozytywy wynikające z karmienia piersią dla Maćka. Muszę to przemyśleć porządnie i porozmawiać z W. Ale już widzę, że ważniejsze jest moje mleczko dla Maciusia, szczególnie jak jest alergikiem.

SOL, wiem jak to ważne. Dzięki. Karmisz jeszcze?

RURECZKO, w Twoim przypadku, to naprawdę każdy kilogramek jest kochany :-) tak jak w tym powiedzonku

WIOLU, co porabiasz?

Ostatnia edycja:
reklama
libby a no wyszykowalam sie i zaraz uciekam.
musze Iwe do babci zawiesc a to w przeciwna strone jak do gina .

pok strasznie sie ciesze, nawet nie wiesz jak bardzo. z nieciepliwoscia czekam na jutrejszy test.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry