reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby no w końcu-martwiłam się już-to jednak operacja była?mam nadzieję że to coś poprawi
co do Maciusia-nie obwiniaj się, infekcje w ciąży są normalne-mnie w obu męczyły i to nie znaczy że teraz moje dzieci mogą miec przez to problemy
współczuje AZS-Daniel ma chwilowo przerwę-nic mu nie wyłazi-ale widze że u Mai się zaczyna-nic trzeba walczyc

u was po prostu tak wyszło-ja miałam podobną końcówkę roku-jak się waliło to wszystko-teraz powoli wracamy do normy
Auto się naprawi (wiem że to raczej kosztowne), co do kredytu- przecież twój W. ma teraz własną rodzinę o którą musi dbac i niech w końcu właściwa osoba weźmie odpowiedzialnośc za swoje sprawy finansowe!!!jak to niektórzy potrafią ciągnąc z drugiego człowieka bez skrupółow.

zmykam chwilowo do małej

reklama
made gdzie jesteś..??? :( Powiało tu smutkiem na wątku... przydałaby się kawa i porcja humoru :)))))

sergi WITAJCIE !!!! Przepiękna córeczka
:rolleyes:
Raz jeszcze GRATULUJĘ i życzę Wam samych pięknych chwil :-):-):-):-):-)

libby POZDRAWIAM !!
Wpadaj częściej i oby Wasze sprawy przybierały pozytywny obrót :tak: A syneczkowi zdrówka!!

rureczka ależ Ci zazdroszczę tej drzemki no :dry:

Ostatnia edycja:
Libby - witaj! współczuję doliny, ale wyprostuje się, zobaczysz!!! Dużo zdrowia, kochana!!!

Kocurek - rozumiem Cię, ja nawet się nie kładę, bo się boję, że mała się w tym momencie obudzi... :eek::eek: Głupie to, wiem, ale jakoś nie umiem zasnąć w dzień, choć dużo bym dała za parę h snu, takiego spokojnego, bez czuwania.

Jeju, miałam wszystkim odpowiedzieć, ale Mia mnie "woła"... :zawstydzona/y:

libby wspolczuje zakonczenia roku, oby teraz bylo juz tylko lepiej i wszystko pieknie sie poukladalo.duzo zdrowka dla ciebie i synka

serge super ze juz jestescie, Gabi sliczna.

kocie witaj . jak mozesz dopiero o tej godzinie do nas zagladac co?a na dupe chcialas?
paulina dzieci jak zawsze pieknosci. ukochaj od e ciotki prosze

Kurde carola od wczoraj nie jem cukru :dry: zawróciłam rano z batonem z powrotem do szafki - taka byłam twarda!! Ale kawę ZAWSZE :-):-):-)
No i co tam jak tam? Twoje samopoczucie podejrzane było...

SERGI, cudowne słodkości. Gabusia jest śliczna!! Dzielna kobietka z Ciebie- gratuluję. Nasze dzieci miały taki sam obwód główki. Jeśli liczyć od pierwszych regularnych skurczy, to rodziłam 30h a wpisane mam 18 z minutami. To chyba zależy od częstotliwości skurczy.

PAULINKO, ja też mam nadzieję, że będzie dobrze. Autka niestety nie naprawimy- poszło do kasacji. Mamy jeszcze moją 21letnią strzałę... heh
co do tej osoby, to nie chcę jej znać i nie obchodzi mnie, że stracą dom. Ten dom praktycznie należy do W.! Mogli go sprzedać i kupić 2pokoje np., a nie żerować bezczelnie na nim!! i w dodatku oszukiwać, ze nie ma pracy!! Na czarno robotę miał dupek a nam kity wciskał.
No, ale już się sytuacja wyklarowuje. Póki co o połowę mniej ściągają W z konta, a docelowo do 2 miesięcy nic nie będzie miał zabierane.
Super zdjęcia. Mam zamiar posiedzieć z lapkiem dzisiaj- muszę nocleg załatwić w Zakopcu.

KOCURKU, są takie chwile w życiu, że muszę ponarzekać i się wyryczeć. A jak maleńka? Muszę ponadrabiać.

Dziewczyny dziękuję Wam

wrrrr co chwilę wylogowuje mnie!

W sumie to nic,cycki bolą jakby mnie,teraz swędzą...@ nie ma,bóli na @ też nie...
Wczoraj miałam śluz z krwią,tak minimum i nic...

reklama
PAULINA, wiesz co? To są dzieciaczki Twojego męża... heh normalnie kropka w kropkę. Fajnie się patrzy na takie roześmiane buziaczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry