reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć:-D od rana buszowałam po sklepach, troszkę dla siebie, troszke dla dzidzi, troszkę dla męża... zmęczyłam się okropnie i chyba trzeba się zdrzemnąć:-D

reklama
rurka jakie slodkosci... uwielbiam takie male ubranka. ja swojemu maluszkowi jeszcze nic nie kupilam

ciekawe jak tam nasza EWULA?&&&&&&&&&&&&&za WAS

Ostatnia edycja:
Wiola ja tak powoli zaczynam, ostatnio też trochę kupiłam, teraz będzie dużo wyprzedaży to można coś fajnego znaleźć. Popatrze co mi będzie jeszcze za jakiś czas brakować i dokupię na allegro, najlepiej u jednego sprzedawcy to troszkę taniej wyjdzie. Teraz szukamy jakiegoś łóżeczka...

A Ewula dawała znać, że coś jest na rzeczy? chyba mi umknęło...

Jeju, ja wymiękam. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Drzemka trwała 30 minut może i od nowa płacz... :sad::frown: Straciłam już pomysły i czucie w ramionach od noszenia małej. Nic bidulce nie pomaga, a ja chyba zaraz wszystkie włosy stracę!

Wiola - współczuję kłótni, ale na pewno się pogodzicie!

Rurka - słodkie malutkie ciuszki! A Ewula wczoraj miała stawić się w szpitalu.

Zmykam po wielki kubek kawy. Ktoś chce?

imagesmacch.jpg

Ostatnia edycja:
musialam poszukac posta:-)
życzę wam wszystkich dużo zdrówka i miłości w nowym roku. U nas spokój wszystko się wyciszyło. Mała postanowiła być z 2012;) w środę do szpitala:-) już nie mogę się doczekać az przytulę moją kruszynkę
ewula chyba cc miala miec, tak mi sie wydaje

a co do zakupow to wiem ze teraz wyprzedarze ale cos sie zmotywowanie nie moge, obiecalam sobie ze 10 jak gin mi potwierdzi plec to cos kupie.

mary u nas jak noszenie nie pomagalo to kladalam sobie mala na kolanach , twarza do podlogi, tak zeby raczki i nozki zwisaly jej bezwladnie i bujalam kolanami. u nas to pomagalo

Ostatnia edycja:
Wysłałam sms, że trzymamy kciuki za dziewczyny, mam nadzieję, że jak będzie po wszystkim to dadzą nam znać :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry