- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil_maja
Fanka BB :)
Mary w sumie o tyle łatwiej poszło, że szybciej go nauczyłam samodzielnego zasypiania - niestety metodą wypłakiwania się - ale to dotyczyło tylko zasypiania wieczornego. W nocy do 10 miesiąca budził się co 2h na jedzenie - oduczyłam znowu metodą wypłakiwania się....Teraz nie jestem w stanie tej metody znowu zastosować. Myślę, że to nie tyle kwestia płci co tego, że przy drugim dziecku jest się chyba bardziej wyluzowanym i wszystko jakoś łatwiejsze jest...Martynka w niektórych kwestiach jest podobna do Maciusia - ale łatwiej jest o tyle, że ona dłużej sama poleży - mniej ją noszę na rękach niż synka, więcej mogę zrobić....
maran-atha
kurde co to jest zeby ponad 2 letnie dziecko w nocy sie po kilka razy budzilo? a juz tak ladnie spala.
Wiolka to normalne, u mnie było tak samo Ala sie budziła w nocy ale jak miała gdzieś 2,5 roku może troszke wiecej to jej mineło i teraz ładnie spi cale noce
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Powróciłam ale ledwo... bez drzemki się nie obejdzie

Czarny Kocur
Made by Made :*
Chyba po raz pierwszy od urodzenia czarnej zdrzemnęłam się ze 45 min w dzień.. świat jednak trochę łatwiej wygląda jak człek odrobinę snu złapie 
pysia WRACAJ I OPOWIADAJ..!!!! :-):-):-):-)
CAROLA
)))))))))))))))))))))) parę lat temu przygarnęliśmy Zenka bojownka wspaniałego - ależ miał zakazaną mordę haha, no szkoda, że nie mogę znaleźć fotki !! Też jak mu posprzątałam to mnie rozpierało 
Jesteś wielka!
lili karmimy tommee tippee, ale mi na chrzcinach została w lokalu tydzień temu i teraz nukiem i baby nova, ale one mają za duże otworki, czekam na tommee z allegro
))) i na smoczki i na gryzaczki
)))))))))))))

pysia WRACAJ I OPOWIADAJ..!!!! :-):-):-):-)
CAROLA

lili karmimy tommee tippee, ale mi na chrzcinach została w lokalu tydzień temu i teraz nukiem i baby nova, ale one mają za duże otworki, czekam na tommee z allegro
Ostatnia edycja:
pysia888
lil, kocurku dziękuję, czujemy się ok tylko synusiowi coś chyba ząbki pomału się przebijają (ma 2 białe kropeczki na dziąsełku, w tym jedna naprawdę widoczna)
))) Poza tym ślicznie się smieje no i jestem zakochana po uszy, to wiadome. A jak Wasze Skarby???
Też tęskniłam za Wami :]
Też tęskniłam za Wami :]
Ostatnia edycja:
paulina.pro
hej hej jejku jak ja czasu dzisiaj nie miałam
u nas chyba apogeum ząbkowania dlatego jak moja mama wróciła z pracy to zadałam jej trudne pytanie-jak ona wytrzymała z naszą małą 3 i nie utopiła żadnego w wiaderku z wodą-brutalne ale prawdziwe-Maja marudzi i marudzi-na szczęście wyspałam się w nocy-rano marudzenie-zasnęła jedynie na spacerku, potem dalej marudzenie-na macie źle się leży bo kula się co chwilę na brzusio, leżaczek be-najlepiej u mamy na rękach-ale ona ma już ok 8kg, echhhhhh
potem poleciałam do miasta- odebrałam świadectwo pracy-i mi przykro-bo nikt mi nawet nie powiedziała dziękuje...nic, nawet pocałuj się w nos!!!może głupie ale mi przykro...potem zarejestrowałam się w urzędzie pracy-będę regularnie odwiedzac koleżanki po fachu co miesiąc:-)
Asionek-a propo seksu po porodzie-nie masz żadnych plamień?jeśli tak to idź od razu do gina. mnie też trochę pobolewało ale okazało się że mam nadżerkę-synek mnie trochę przerysował kiedy się rodził-i to miejsce jest wrażliwsze i może pobolewac podczas seksu...
Lil-dziękuje za pamiec:-)
pozdrawiam resztę niewspomnianych
u nas chyba apogeum ząbkowania dlatego jak moja mama wróciła z pracy to zadałam jej trudne pytanie-jak ona wytrzymała z naszą małą 3 i nie utopiła żadnego w wiaderku z wodą-brutalne ale prawdziwe-Maja marudzi i marudzi-na szczęście wyspałam się w nocy-rano marudzenie-zasnęła jedynie na spacerku, potem dalej marudzenie-na macie źle się leży bo kula się co chwilę na brzusio, leżaczek be-najlepiej u mamy na rękach-ale ona ma już ok 8kg, echhhhhh
potem poleciałam do miasta- odebrałam świadectwo pracy-i mi przykro-bo nikt mi nawet nie powiedziała dziękuje...nic, nawet pocałuj się w nos!!!może głupie ale mi przykro...potem zarejestrowałam się w urzędzie pracy-będę regularnie odwiedzac koleżanki po fachu co miesiąc:-)
Asionek-a propo seksu po porodzie-nie masz żadnych plamień?jeśli tak to idź od razu do gina. mnie też trochę pobolewało ale okazało się że mam nadżerkę-synek mnie trochę przerysował kiedy się rodził-i to miejsce jest wrażliwsze i może pobolewac podczas seksu...
Lil-dziękuje za pamiec:-)
pozdrawiam resztę niewspomnianych
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Libby kochana 100 lat!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: