- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E
EEnil
Gość
Kocie no ja też w nie najlepszej formie jestem...
Jos ma rację,mała czarna to kopia dużej czarnej
Jos ma rację,mała czarna to kopia dużej czarnej
Czarny Kocur
Made by Made :*
jos No może trochę ten dolny ustek, nosek kluseczkę i troszku oczki 

carola tylko się nie zasiedź w tej dolinie !!

carola tylko się nie zasiedź w tej dolinie !!
Ostatnia edycja:
E
EEnil
Gość
Jak mam się nie zasiedzieć???
Zobacz to!
Katowice: ciało noworodka znalezione w rzece
A ja nie mogę mieć dziecka...dlaczego np to nie trafiło do mnie zamiast do potwora,który je zabił?
Zobacz to!
Katowice: ciało noworodka znalezione w rzece
A ja nie mogę mieć dziecka...dlaczego np to nie trafiło do mnie zamiast do potwora,który je zabił?
Czarny Kocur
carola - a to już filozofia ciężkiego kalibru... niejeden nad tym umysł połamał .....
Jak żyć wiedząc, że cały czas umiera gdzieś dziecko... ???
.......
No, nie zasiedź się, bo co Ci z tego?
Lepiej coś działać - a z Ciebie to jest naprawdę dobra aktywistka!
Jak żyć wiedząc, że cały czas umiera gdzieś dziecko... ???
.......
No, nie zasiedź się, bo co Ci z tego?
Ostatnia edycja:
E
EEnil
Gość
I to w taki sposób umiera...
Ehhh,chyba gorączki dostałam
Ehhh,chyba gorączki dostałam
Czarny Kocur
Internet szmernet kurde.. kiedyś człowiek mniej wiedział, był głupszy i szczęśliwszy...
Dobra jos podziel się zatem psychiatrą ...
Dobra jos podziel się zatem psychiatrą ...
Ostatnia edycja:
mary-beth
Fanka BB :)
Jestem z powrotem. Mia waży już ponad 4,5 kg i mierzy 55 cm. 

Moja kochana kruszynka! Popłakała się z powodu brzuszka, ale zrobiła kupkę i było lepiej. Po drodze do domu też wrzeszczała, ale teraz śpi w wózku - nawet jej nie przenosiłam.
Carolineee - Boże kochany!!! Nie mam słów, mam nadzieję, ze matka/ojciec tego maleństwa będzie się smażył tam, gdzie powinien!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie umiem pojąć, dlaczego takim ludziom rodzą się dzieci... Zdrowia dla Ciebie!
Jeju, trwa dyskusja między mną a M. nt. przeprowadzki Mii do swojego łóżeczka...
Chłopy wyobraźni nie mają!!! 

Zgadzam się z nim w 100% co do pomysłu, bo był częściowo mój jeszcze przed porodem, ale nie co do wykonania. Jak nam się udało zorganizować Mii rutynę spania i wreszcie przesypia nam CAŁĄ noc, to on nagle chce ją przenieść do łóżeczka! Hmmm, mnie się osobiście wydaje, że to powinien być proces stopniowy, no ale może ja się kurczę mylę, a on ma rację... 

Muszę poczytać o tym chyba, bo przeze mnie matczyna miłość przemawia. ;-)

Carolineee - Boże kochany!!! Nie mam słów, mam nadzieję, ze matka/ojciec tego maleństwa będzie się smażył tam, gdzie powinien!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie umiem pojąć, dlaczego takim ludziom rodzą się dzieci... Zdrowia dla Ciebie!
Jeju, trwa dyskusja między mną a M. nt. przeprowadzki Mii do swojego łóżeczka...

reklama
Asionek31
Fanka BB :)
hej 
maly zasnal o tej 19 spal do 24.30 zjadl cyca i znowu do 4.30 sen , coraz czesciej nie wstaje juz na cyca o 2.30 , a nawet jak sie przebudzi z przyzwyczajenia to zaraz zasypia znowu
takze ja nawet wyspana , chociaz nie powiem marzy mi sie cala noc przespana ... wsumie to moja wina troche , bo zamiast czekac do 24 na meza moglabym isc spac z malym 
po tabletkach tak moze byc i jest to normalne z tego co wiem
dzieki tez mam nadzieje , ze przejdzie !
kurcze racja zaraz 3 miesiace , ale ten czas leci

tylko mnie nie szyl przy wejsciu , ani w srodku wiec dziwne troche ... blizne mam kolo 2 dziurki i taka na wielkosc malego paznokcia , nawet jej nie czuje
ale rzeczywiscie jakas ciana sie zrobilam
ogolnie jest raczej bezproblemowym dzieckiem , w dzien tez jak w zegarku prawie wszystko sie odbywa i sam narzucil taki system bez uczenia , wiec moge sobie zaplanowac cos
tobie tez zycze poprawy w spaniu !
powiem ci , ze u nas to nie ma kiedy ... moj jak wraca ok 24 z kawalkiem to ja juz padam i nie w glowie mi figle
to milego dnia z maluchami
bedzie w koncu lepiej !!
a w nocy musisz odbijac ?? jak je to nalyka sie powietrza ?? bo moj w nocy je tak na spiocha spokojnie bardzo i nie odbijam go , bo i tak nic nigdy nie odbekiwal
a w dzien to am sie odbija , niekiedy na cycu jeszcze beka jak stary
sen okropny
no wlasnie to nie naciecie ... nic poczekam jak cos pojde do gina
twoja mama przyjezdza ? fajnie
powiem ci , ze nieraz mnie tez pytaja czy to dziewczynka
pewnie juz przybylo postow wiec nadrabiam dalej hehe
bo ja juz siebie i malego ogarnelam i posprzatalam cala chalupe
maly zasnal o tej 19 spal do 24.30 zjadl cyca i znowu do 4.30 sen , coraz czesciej nie wstaje juz na cyca o 2.30 , a nawet jak sie przebudzi z przyzwyczajenia to zaraz zasypia znowu
No, własnie, a dziewczyny po CC (choć nie wiem, czy to ma znaczenie) bym zapytała o @... Moja pierwsza od porodu zaczęła się 12 dni temi i tak trwa do dziś!!!Od razu zaczęłam brać pigułki i zastanawiam się, czy to tak mi się organizm dostraja... Ta moja udana lekarka stwierdziła, ze to moze być to... No, ale może któraś z Was ma jakieś doświadczenia?...
Asionku - nie mam doświadczenia, bo nie rodziłam SN... Ale myślę, że to kwestia czasu i będzie lepiej. Tego Ci życzę w każdym razie! Jeeeeeeeju, Twój robaczek już prawie 3 miesiące ma!!!
!
po tabletkach tak moze byc i jest to normalne z tego co wiem
dzieki tez mam nadzieje , ze przejdzie !
kurcze racja zaraz 3 miesiace , ale ten czas leci

Asionek - pewnie za mocno cię zszył ;-) Mnie jak Mareczek po Emilce zaszył to Ave Maryja dziewica tak ciasno miałamBlizna musi się rozciągnąć - to trochę potrwa niestety. Cierpliwości
Mam dość wszystkiego![]()
tylko mnie nie szyl przy wejsciu , ani w srodku wiec dziwne troche ... blizne mam kolo 2 dziurki i taka na wielkosc malego paznokcia , nawet jej nie czuje
ale rzeczywiscie jakas ciana sie zrobilam

no spi ladnie na szczescieAsionku no to Twój maluch pięknie zasypia! Też tak chcę! A jeśli chodzi o Twoje pytanie - to z jakim seksem????Na serio u nas to już nie ma jak, nie ma gdzie, nie ma kiedy - trzeba kwestię opracować jakoś, bo masakra.....
tobie tez zycze poprawy w spaniu !
powiem ci , ze u nas to nie ma kiedy ... moj jak wraca ok 24 z kawalkiem to ja juz padam i nie w glowie mi figle
Cześć laseczki, ja tolko na minutku sie przywitać i zaraz lecę robić za opiekunkę... dzień z moimi siostrzenicami będzie cieżki, z tego wszystkiego aż przedszkole mi się przyśniło
Buziaki!
to milego dnia z maluchami
Że tak powiem - wymiękam w tym macierzyństwie już
Znacie dobrego psychiatrę???
A mi się śniło, że mi się wszystkie zęby zaczęły ruszać i powyjmowałam je jeden po drugim!!!Ze mną to już naprawdę źle
Idę podgrzać zimną kawę.. walczyłam z małą dwie godziny teraz. Trzy światy mamy z odbijaniem powietrza, a wieczorem to już w ogóle, odbija i odbija, nosić trzeba w nieskończoność...
Pierniczę dietę, nie mam jeszcze na nią siły - komu batonika????
Czy któraś z Was drogie kolezanki wysłała mi wczoraj zapro na fb ?))))))))) Bo jakoś nie mogę zidentyfikować znajomej
))))))))
A tak poza tym to DZIEŃ DOBRY :-) Mamy piękny, słoneczny dzień![]()
bedzie w koncu lepiej !!
a w nocy musisz odbijac ?? jak je to nalyka sie powietrza ?? bo moj w nocy je tak na spiocha spokojnie bardzo i nie odbijam go , bo i tak nic nigdy nie odbekiwal
a w dzien to am sie odbija , niekiedy na cycu jeszcze beka jak stary
sen okropny

HEjka
asionek : ja nie doradze bo nie bylam nacinana... wiem ze po SN pierwszy stosunek pobolewa, no ale pochwa wiadomo, a ty chyba wyraznie czujesz ze to naciecie dalej... wiec nie mam pojecia...
)
no wlasnie to nie naciecie ... nic poczekam jak cos pojde do gina
twoja mama przyjezdza ? fajnie
powiem ci , ze nieraz mnie tez pytaja czy to dziewczynka

pewnie juz przybylo postow wiec nadrabiam dalej hehe
bo ja juz siebie i malego ogarnelam i posprzatalam cala chalupe
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: