reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć laseczki, ja tolko na minutku sie przywitać i zaraz lecę robić za opiekunkę... dzień z moimi siostrzenicami będzie cieżki, z tego wszystkiego aż przedszkole mi się przyśniło:-D
Buziaki!

reklama
Mary ciekawe czemu u Was tak jest z tymi lekarzami - ale może ma to jakiś sens i nie ma się co martwić?? A z tym łóżeczkiem to sama się zastanawiam jak to jest, że tak wiele niemowląt łóżeczko parzy......

Zapomniałam napisać, że miałam sen związany z Wami - byłyśmy wszystkie u Wiolki w domku, Iwcia była wzrostu Wiolki mimo, że miała 2 lata :-p i wyraźnie śniła mi się Jos we włosach do pasa i miała takie duże kolczyki koła - reszta babeczek jak przez mgłę to nie pamiętam. Wiolka jeszcze miała dużą chrypkę - ale powiedziała, że ma tak od urodzenia :-D Co za sen...

Że tak powiem - wymiękam w tym macierzyństwie już :-p

Znacie dobrego psychiatrę??? :eek:

A mi się śniło, że mi się wszystkie zęby zaczęły ruszać i powyjmowałam je jeden po drugim!!! :szok::eek::errr: Ze mną to już naprawdę źle :dry:

Idę podgrzać zimną kawę.. walczyłam z małą dwie godziny teraz. Trzy światy mamy z odbijaniem powietrza, a wieczorem to już w ogóle, odbija i odbija, nosić trzeba w nieskończoność...

Pierniczę dietę, nie mam jeszcze na nią siły - komu batonika????

Czy któraś z Was drogie kolezanki wysłała mi wczoraj zapro na fb ? :)))))))))) Bo jakoś nie mogę zidentyfikować znajomej ;)))))))))

A tak poza tym to DZIEŃ DOBRY :-) Mamy piękny, słoneczny dzień :tak:

Ostatnia edycja:
HEjka :)

Lil : jeja ale masz sny :) az sie boje tego widoku we wlosach do pasa przy mojej malej mysiej buzce :) hahahaha

kocurek : ja juz po ricore jestem, ale zapraszam mimo wszystko, druga filizanka tez sie przyda :)

asionek : ja nie doradze bo nie bylam nacinana... wiem ze po SN pierwszy stosunek pobolewa, no ale pochwa wiadomo, a ty chyba wyraznie czujesz ze to naciecie dalej... wiec nie mam pojecia...

ewcia : dziekuje bardzo :) nie pierwszy raz slysze ze maly podobny do dziewcyznki, 90% ludzi tak reaguje :)
Z poldkiem mialam to samo :) ludzie pytali jaka plec, albo od razu mowili ze babka :) a rodzicom widzac zdjecia na nk znajomi gratulowali wnuczki :)

milego dnia, ide ogarniac bo przeszlo tu tornado :)
a babcia juz nieldugo zwita :)

Jos u mnie tornado już na stałe mieszka :-) I bardzo ładnie wyglądałaś w moim śnie :-p

Kocurku czemu wymiękasz??? Ciężka nocka była??? Przyznaję, że macierzyństwo to niezły hardcore :-p Ale podobno małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot....Ty już masz pewne doświadczenia w tym temacie to może się podzielisz z koleżankami :-p

czesc kochane.
lil ha ha to ci sie wysnilo...cala noc nie spalam bo najpierw Iwa nie chciala zasnac po 2h nerwy mi puscily i zaczelam krzyczec(wtedy sie wystraszyla i poszla spac, wiem malo wychowawcze postepowanie ale ja juz nie mam sily padam na ryj), potem sie polozylam w koncu w moim lozku zasnalam a po godzinie oczy wielkie bo gardlo mnie tak strasznie bolalo ze przelykac nie moglam, i tak co przysnelam to albo Iwa plakala albo gardlo mnie nawalalo i jeszcze katar dostalam.

kocie jak znajdziesz psychiatre to ja tez sie zapisze chetnie, kurde co to jest zeby ponad 2 letnie dziecko w nocy sie po kilka razy budzilo? a juz tak ladnie spala.

jos ja miala i nadal mam podobne z Iwa kto ja widzi stwierdza ze to chlopiec:-)

lili - ja już mówię:
Małe dzieci - DUUUUUUŻY KŁOPOT
Duże dzieci - JESZCZE WIĘKSZY kłopot
Jak by nie patrzeć - przekichane :-D

jos ja już od jakiegoś czasu na czystą kofeinę się przesiadłam, nie dałam rady :sorry:

wiola luuuudzie...co za noc miałaś. Można wykorkować. Życzę Ci z całego serca spokojnego maleństwa :)))))))))

kocie : czysta kofeina to moj kolejny etap :) tylkoz emoj smrodzik dopiero 6tyg za 3 dni .. wiec jeszcze troche czekam
tylko ze mi jak juz kiedys pisalam tylko juz chyba podawanie dozylne pomoze :)

choooooccccccccc... nie skarze sie bo dzis maz sie zajal malym i jak poszlam spac o 22 ( choc maly juz spal od 20) to przyniosl mi go dopiero o 4h15 :)
za to poldek mnie meczy bardziej, psychicznie - nieusluchany, wyzywa sie na nas za to ze mu zafundowalismy brata, bawi sie sam itp, ale jak sie cos do niego mowi - to dyskusja denerwujaca, jak cos siekarze zrobic - robi na odwrot
ot takie uzeranie sie :)
ja mam juz dobrego spcyhiatre, na dodatek bardzo przystojny :) moge podac nr i adresik :)

wiolka : jak dla mnie iwcia to czysta dziewuszka, buzke ma delikatna elfikowa :)

reklama
carola : hej :)

sprzatam z predkoscia swiatla, poki L. laskawy i sie sam bawi a filutek lezy grzecznie we wozku, bo pozniej jak zaczna szalec we dwojke, to nie zrobie juz nic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry