reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Siedzę w krzaczorach dzisiaj...jestem zła,strasznie zła...znowu nie wyszło:(((( zwykle było mi smutno,byłam zawiedziona a teraz jestem zła,wściekła... :(((( Nie wiem co dalej:(:no:

reklama
Carola przykro mi....Mogę jedynie powiedzieć NOWY ROK - NOWE NADZIEJE....I trzymam kciuki, żeby to był dla Ciebie nowy, świeży start....Dziś sobie odetchnij - nowy cykl czas zacząć....

carola Dalej..? Dalej będziesz kochać i wychowywać swoje dziewczyny ... i próbować działać, jeśli chcesz :tak: Jeśli Cię to nie wkurzy na maksa ;))
A jeśli sobie odpuścisz, to nie będzie koniec świata :) A może nawet trafi się niespodzianka :))) My tu za Ciebie cały czas będziemy &&&&&&&&&&&&
A jak z tą pracą??

Nie odezwali się:(( Od przyszłego tygodnia zaczynam u teścia w sekretariacie o ile Nina pójdzie do przedszkola.

ale sie rozpisalyscie
bylysmy u lekarza, antybiotyk dziala i zapalenie sie cofa, do czwartku powinna przestac kaszlec i sie smarkac a jak nie przestanie to w czwartek na kontrole.zrobilam szybkie zakupy, mialam wejsc tylko do netto ale chleba juz nie bylo i jeszcze do tesco musialam zajechac.mialam jeszcze podejsc do rtv partnera bo kupilam suszarke i sie po miesiacu przepalila ale padac deszcz zaczol i stwierdzilam ze nie bede malej ciagac , tym bardziej ze nie ma tam parkingu tylko trzeba isc kawalek.

teraz moj M pojechal na urodziny swojego taty a ja zostalam z mala w domu. i mi smutno . wiem ze lepiej bylo zostac bo by mogly sie pochorowac inne dzieciaki ale i tak mi zle .

co do smoka to powodzeni zycze, NA iWE nic nie dzialalo 6 rodzajow smoczkow ani maczanie w slodkosciach.

Carolineee - duuużo zdróweczka i szczerze - II w tym nowym lepszym roku!!!

Wiola - zdrówka dla Iwy!

A ja po kontroli u lekarza po 6 tyg. od CC (w zasadzie 7, bo terminu nie było wcześniej) i... co za lipa!!! Nawet mnie po brzuchu nie pomacała!!! To mam jej tak na słowo wierzyć, ze po CC wsio tam już się zagoiło i jest OK??? :angry::baffled::eek: Kurczę, no! Rozumiem różnice w systemie między PL a NO i zazwyczaj nie narzekam, ale CC to jednak operacja...

wiolka : supez ze chorobsko przechodzi, glowa do gory! najwazniejsze ze iwci juz lepiej a urodzin bedzie jeszcze wiele :)

mary : dziwne kurde zeby badac rane po cc tylko na oko... szok...

carola : &&& tak czy owak, bede trzymac tak dlugo dopoki bedziecie sie starac a nawet i dluzej, liczac na wpadke :)

ide szykowac kapanko filutkowi

Jos - lekarka nawet mi na ranę nie spojrzała!!! :angry::angry::angry: Ta wizyta to było tylko gadu gadu! Bez badania, bez patrzenia! :eek::eek::eek::angry::angry::angry: Ja wiem, że TU TAK JEST, że hipochondrii tu się wystrzegają itd. Ale kurka, CC to operacja!!! Nie dostałam żadnego skierowania do gina nawet!!!

Hej,
Rureczko u nas też w wielu sklepach inwentaryzacja - a mi się wydaje, że im się po sylwestrze po prostu pracować nie chce :-p i wymówek szukają :-p
Lil żebyś widziała, że tak jest, kaca lecą a nie jakieś inwentaryzacje :-D

ja jestem po drugiej stronie barykady :-p i zapewniam Was moje drogie koleżanki że to nic miłego, ta inwentaryzacja:-p:-p:-p:-p nam pewnie zejdzie do czwartku liczenie, a od ludzi tez się trochę odpocznie:sorry::happy::-p

Jos - lekarka nawet mi na ranę nie spojrzała!!! :angry::angry::angry: Ta wizyta to było tylko gadu gadu! Bez badania, bez patrzenia! :eek::eek::eek::angry::angry::angry: Ja wiem, że TU TAK JEST, że hipochondrii tu się wystrzegają itd. Ale kurka, CC to operacja!!! Nie dostałam żadnego skierowania do gina nawet!!!

Mery, a pytałaś ją czemu nie zerknie na Twoją ranę?? że masz wątpliwości??

reklama
Zizi - hmmm, wiesz, ona mi obszernie wyjaśniła, o czym będzie wizyta i wypytała, jak moje samopoczucie itp. Wysłała mnie na jakieś testy krwi (nie wiem jeszcze dokładnie, co, bo laboratorium już było zamknięte i muszę iść raz jeszcze), gadu gadu było i to długie, ale w sumie tyle... :baffled: U mnie blizna jest w zasadzie mało widoczna i nie miałam z nią problemów, ale myślałam, ze do kwestii ginekologicznej podejdzie poważniej ze względu na to, że miałam CC. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie wiem, jakies badanie czy coś...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry