reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej,
test negatywny,standard...
Ninka dopiero wstała i je śniadanie. Wciąż nie może iść do przedszkola.Pani doktor zaleciła stawianie baniek,czekamy na Panią od baniek,będzie środa/czwartek...potem kolejne 3 dni w domu po zabiegu i następnych kilka na wzmocnienie...może w połowie stycznia pójdzie do przedszkola.
Ja narazie też muszę leżeć,do końca tygodnia:(

reklama
Karola współczuje chorowania-hmm w sumie dlatego boję się teraz puścic młodego do przedszkola

Rurka dostałaś mojego prv-mi coś komp szwankował i nie mogłam przedtem odczytac;) a rzucanie palenia to jedno z gorszych i trudniejszych postanowień-moi rodzice kiedyś rzucali i ile nerwów przy tym...ale potem lepiej będzie dla maluszka;)

Tak Paulinko, dzięki za odp :) on już tak rzuca i rzuca... najpierw miał nie palić jak zajdę w ciąże- jakoś mu nie wyszło, teraz w domu ma ciężko bo krzyczę ze mnie truje i biedy miejsca nie ma, a na balkonie zimno:-D a to przecież szkoda zdrowia i pieniędzy:eek:

Karola przykro mi z powodu testu:-( a dla Ninki dużo zdrówka!

czesc wam
co do postanowien to ja co roku jakies mam i nigdy ich nie dotrzymuje wiec w tym roku zadnych postanowien nie ma.

mary gratuluje postanowienia o braciszku
co do psich kup to ja tez moge zaprosic do siebie , ja mieszkam 4km od miasta , chodniczek jest ale czysciutki

u nas choroby ciag dalszy, doraczka juz nizsza bo siega 39, ale doszedl kaszel( taki ze mala na wymioty bierze i placze przy nim)i lekki katar. na 14.40 jade do mojej rodzinnej niech ja zobaczy, bede spokojniejsza

co do rzucania palenia to ja palilam ponad 5 lat i rzucilam z dnia na dzien. kwestia nastawienia sie ze bardzo sie chce rzucic i musi sie udac. moj tesc palil 35lat i tez rzucil z dnia na dzien.tylko niestety latwe to nie jest, po tyg niepalenia ludzie palacy zaczeli mi smierdziec a przedtem nie czulam tego zapachu

paulina : hej :)

carola: :(((
zdrowka zycze!!!! kurujcie sie!!!!

u nas zatwardzenia czesc dalszy, kupka tylko po czopach.... a tych nie moge uzywac codziennie
jutro powrot do pediatry...

Jos-jaki filutek śliczniutki i jakie bystre spojrzenie;) a zdjęcie pajacyku z gwiazdką i czapeczką super-takie joł joł;)

Wiolka-a ja widzę że masz postanowienie noworoczne;)-tzn. nie miec postanowień;)))))))) zdrówka dla Iwy-oj coś te forumowe dzieciaczki coś chorują ostatnio

Jos- a prebiotyków próbowałaś? choc raz dziennie mu podac?

Ostatnia edycja:
paulina : :-D:zawstydzona/y: dziekuje!

mary : nigdy ich nie widzialam i niestety nie widzialam within temptation - jeszcze bardziej lubie niz N. !!!!
widzialam z ato 2 razy sonate arctice w paryzu, ale to mniej znana grupa, wiec pewnie nie znasz...

wiolka : hej ! zdrowka dla iwci !!!!

reklama
rurka : dziex :) no jak mala czarna sie wda w duza czarna to mysle ze bez problemu zakceptuje taka synowa :))))

paulina : nie porbowalam, tutaj niby tego nie zalecaja... zobacze co dr powie jutro ale to tak dluzej trwac nie moze...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry