reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam pierwszy raz w 2012 roku.
maz pojechal do kosciola , ja zostalam w domu ze wzgledu na Iwe, nie bede jej targac po zimnych kosciolach. mala spi . w nocy goraczka znowu 40 stopni. teraz mi sie spac juz chce ale o 8 rano musialam meza obudzic:-p.aha godzinne 00 przespalismy:-Dobudzilam sie o 00.15.

maran strasznie mi przykro ze nowy rok witalas sama. tulam
mielego dnia dziewczyny

reklama
Hej babki:)
Ja na szczęście czuję się lepiej.Ból nie minął ale gorączka zmalała.
Wiola,polecam plastry chłodzące Ibum,same w sobie gorączki nie zbijają ale dają niesamowite uczucie ulgi.
W opakowaniu są 2szt,dla Iwy będą 4 bo są duże i można je przeciąć,jeden działa do 6h.

Asionku przyjmij ode mnie spóźnione życzenia z okazji rocznicy - nie wiedziałam, że macie taką fajną datę :-)

Maran kurcze widzę, że smuteczki u Ciebie....Przytulam - jak dziś humor? Mąż dziś w domu???

Mamuś
i jak kończyliście sylwestra w domku??? Fajnie było?? Buziaczki dla Ciebie szczególne, bo się naprawdę stęskniłam :-)

Ja po 21 poszłam spać, bo tak akurat mała zasnęła, oczywiście przy cycusiu - na szczęście żadne dziecko nie obudziło mi się o północy, rano pospaliśmy sobie do 8.30, więc nie mam na co narzekać....A dziś w głowie pełno marzeń, planów....I wiary, że się spełni :-) Podzielicie się swoimi celami i planami na ten rok? Może chociaż niektórymi...Ja napiszę później co nieco, teraz mała kupkę walnęła to ją przewinę..

Apropo kupek - za przeproszeniem u mnie w mieście chodniki są już totalnie obkupkane - psie kupy są dosłownie wszędzie! Dziś jeszcze doszły jakieś wymiociny co parę kroków, pobite butelki i resztki petard....Masakra dla mnie! A fuj!

Ostatnia edycja:
Hej :-)
Jak Wam się zaczął Nowy Dzień, Pierwszy Dzień 2012??:happy2:
Ja dziś leniu****e:blink:
o 19tej mamy pokaz sztucznych ogni organizowanych przez Burmistrza:happy2:
będzie fajnie:cool2:

życzę wam wszystkich dużo zdrówka i miłości w nowym roku. U nas spokój wszystko się wyciszyło. Mała postanowiła być z 2012;) w środę do szpitala:-) już nie mogę się doczekać az przytulę moją kruszynkę

No Ewula tak dziś o Tobie myślałam czy dotrwałaś...Super, że dzidzia będzie z początku roku :-) Trzymam za Ciebie kciuki!

Zizi miłych fajerwerków :-)

Hejka!

Jak tam pierwszy dzień 2012?

Carolineee - zdrówka!!!

Wiola - zdrówka dla Iwonki!

Ewula - super, że dotrwałaś w dwupaku do 2012! :-)

Asionek - spóźnione życzenia wszystkiego, co najlepsze z okazji rocznicy ślubu!

Zizi - jak tam pokaz sztucznych ogni?

Lil - super, najważniejsze, ze nocka przespana! Mia nawet nam nie drgnęła, choć nam dosłownie pod oknem sypialni puszczali petardy! :szok:

Mama - hejka!!! :-)

A u nas plan na nowy rok 2014. :-D:-D Będziemy się starać o braciszka dla Mii. :-):-):-)

witam w 2012 :)
*

JAk tam po sylwestrze? my obejrzelismy film a o 23 juz soalismy hahaha :)

Mary : super plan macie na 2014 :) &&&&&

Cześć;-)
Dzisiaj cały dzień w łóżku w piżamce, cudownie:-D:-D Maż biedny, chorutki dzisiaj po wczorajszej imprezie, a mnie brzuszek pobolewał cały dzień...
Buziaczki dla Was kochane!!!

Paulina dostałaś moją PW??

reklama
mama05 - dziękuję słonko ;-)

A ja dzisiaj w krzakach bo mnie łeb boli, gardło skrzeczy a ogólnie jakaś taka rozbita jestem. Za to w piątek urządziłam dziewczynom pokój z nowymi meblami i biurkiem i ... zamówiłam sobie bieliznę :-p Teraz tylko kupić dobry biustonosz i będę happy :tak:;-) Tylko że z tym mam wieczny problem - znowu będę tydzień chodzić za głupim stanikiem zanim coś odpowiedniego sobie dobiorę :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry