Asionek31
Fanka BB :)
Asionku przyjmij ode mnie spóźnione życzenia z okazji rocznicy - nie wiedziałam, że macie taką fajną datę :-)
Ja po 21 poszłam spać, bo tak akurat mała zasnęła, oczywiście przy cycusiu - na szczęście żadne dziecko nie obudziło mi się o północy, rano pospaliśmy sobie do 8.30, więc nie mam na co narzekać....A dziś w głowie pełno marzeń, planów....I wiary, że się spełni :-) Podzielicie się swoimi celami i planami na ten rok? Może chociaż niektórymi...Ja napiszę później co nieco, teraz mała kupkę walnęła to ją przewinę..
Apropo kupek - za przeproszeniem u mnie w mieście chodniki są już totalnie obkupkane - psie kupy są dosłownie wszędzie! Dziś jeszcze doszły jakieś wymiociny co parę kroków, pobite butelki i resztki petard....Masakra dla mnie! A fuj!
dziekuje
co do planow to ja nie mam zadnych ... bedzie co bedzie hehe
co do kup to nic nie mow

go... jest tyle wszedzie , ze idzie sie porzygac
ja przed przyjazdem do Fr czytalam taka ksiazke "Merde" myslalam , ze koles przesadza troche i to taki czarny humor , po przyjedzie okazala sie prawda niestety ..tak wiec napewno nie elegancja francja ;-)

życzę wam wszystkich dużo zdrówka i miłości w nowym roku. U nas spokój wszystko się wyciszyło. Mała postanowiła być z 2012w środę do szpitala:-) już nie mogę się doczekać az przytulę moją kruszynkę
czyli jednak bedzie 2012
Hejka!
Asionek - spóźnione życzenia wszystkiego, co najlepsze z okazji rocznicy ślubu!
A u nas plan na nowy rok 2014.Będziemy się starać o braciszka dla Mii. :-):-):-)
dzieki
ja tez mysle na kiedy 2 planowac

ktoras chetna ?? Jos , Maja , Kocurek , Made i reszta ???

staraczek sie nie pytam , bo im zycze fasolek duzooo wczesniej !!