reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje za zyczonka :)

mama : Szczesliwego Nowego Roku !!! Zdrowia, milosci...no i upragnionych II kresek !
I wroc do nas :)))

Sol : Najlepsze zyczonka dla corci !!!!!!!!!!!!

a teraz cos na wesolo :
wlasnie zamowilam przez web z C&A spiworek czape ciepla dla T. i koszulki ze spidermanem dla L.
To byly ostatnie zakupy Jos w 2011 roku :)
hahahahahhaahahahhahahahaha

BUZIAKI 4 ALL !!!!

reklama
wiolka : dobrze ze pojechaliscie, bo dluga ja ta wysoka temperatura trzyma... po antybiotyku bedzie szybka poprawa! zdrowka !!! i uwazaj na siebie!

MAMITA tesknimy za toba.super ze nas odwiedzilas
Jos ale sie usmialam... do fakt w tym roku to ostatni zakup:-)
Sol sto lat dla Emilki i duzo zdrowka
Carola mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej. zdrowka kochana

oto jak nasz trzylaetk nas stresuje a sam ma wielka ucieche :

stoi kolo choinki i mlaszcze
tata : co masz w buzi?
L : malego ptaszka kui kui kuuui (odglos wydawany przez ptaszka)
t: niemozliwe, zebys mial ptaka w buzi, mow co co jesz!
L: no mowie, malego ptaszka, kui kui...(po chwili namyslu)
a moze nie ptaszka, moze mala bombke...

Normalnie tylko dorwac i wlosy penseta jeden po jednym wyrywac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Zapraszam dziś na piżama party do mnie - start po 16 koniec o 20, bo idziemy spać :-) Serwuję sałatkę:

Sałatka z paluszkami karbowymi - Sałatka, paluszkami, karbowymi

k107.gif

ko73.gif

n050.gif
n050.gif
n050.gif
n050.gif

to ja zabieram pizamke i wpadam :))))

bylysmy na IP bo tem znowu siegala 40 stopni. mala ma zapalenie gardla, dostala antybiotyk. teraz trzeba czekac i zbijac temp

jeszcze raz duzo zdrowka dla malutkiej ! :)

dziekuje za zyczonka :)
a teraz cos na wesolo :
wlasnie zamowilam przez web z C&A spiworek czape ciepla dla T. i koszulki ze spidermanem dla L.
To byly ostatnie zakupy Jos w 2011 roku :)
hahahahahhaahahahhahahahaha

BUZIAKI 4 ALL !!!!

no to napewno byly ostatnie zakupy , chociaz do 24 jeszcze masz troche czasu :)

oto jak nasz trzylaetk nas stresuje a sam ma wielka ucieche :

stoi kolo choinki i mlaszcze
tata : co masz w buzi?
L : malego ptaszka kui kui kuuui (odglos wydawany przez ptaszka)
t: niemozliwe, zebys mial ptaka w buzi, mow co co jesz!
L: no mowie, malego ptaszka, kui kui...(po chwili namyslu)
a moze nie ptaszka, moze mala bombke...

Normalnie tylko dorwac i wlosy penseta jeden po jednym wyrywac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaki zartownis heheh

Asionku sałatka jednak niedobra...ale mimo wszystko zapraszam!

Sol buziaczki urodzinowe dla Emilki!!!!!!!!! STO LAT!!!!!!!!!!!!!! To ona w Sylwestra się rodziła????????????? Niezła data!!!!!!!!!

Wioluś
zdrowiejcie szybko! Biedna malutka - ale widać, że organizm walczy z wirusem!

Mama baardzo mocno trzymam kciuki za Twoje staranka! A jak się w pracy układa????

Jos wyrafinowane poczucie humoru już od małego! Oj będzie laski wyrywał!:-)

Na przyszłych mamach pojawił się już wątek wrzesień 2012..:szok: wzruszyłam się...lada moment pojawi się październik..............

reklama
hej ho

Jos-ale numerant z twojego syna;)oby mu już takie szalone rzeczy do głowy nie przychodziły;))

ja wpadam z życzeniami-ciągle mi brakuje czasu by coś w ciągu dnia popisac-Maja ani nie chce spac ani zbytnio jeśc-ząbki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a my dziś z mężem mamy plan- obejrzec film i pograc w monopol na kompie-wczoraj graliśmy i ile emocji było;))) ale my dwa takie wariaty;))

a więc-dla każdej kochanej kobietki dużo buziaków, uścisków-staraczkom-II i upragnionej fasolki-naszym brzuszkom-szczęśliwej i bezproblemowej ciąży oraz bezbolesnego rozwiązania- a dla mam-dużo cierpliwości i sił na każdy dzień- i aby następny rok przyniósł więcej nadziei i optymizmu

pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry