reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

wiolka : zdrowka dla iwci !!!! biedny elfik... wiem ze to tak ciezko nie wziac na rece nie przytulic, ale moze opracuj jakas forme ze ona siedzi a ty ja przytulasz czy na lezaco...kurka - takie noszenie niebezpieczne jest... uwazaj na siebie !!!!!!!!!!

WSZYSTKIM BABECZKOM ZYCZE SZCZESLIWEGO 2012-GO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrowych i grzecznych dzieci, a staraczkom : zdrowych i pieknych fasolek :)

reklama
Wszystkim Wam życzę szczęśliwego Nowego 2012 Roku, spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia i wielu powodów do radości, a staraczkom niezmiennie II!!!

images

Made,
Kocurek,

Wiola,
Młodamamusia,
Lil,
Asionek,
Jos,

Sergii,

Rurka,

Mary,

Agapa,

Carolaaa,

Wisieńka,
Młodam,
Ewcia3004,
Ewula,
Libby,
Maran
,
Just Boogi
Pszczółka,
Pysia,

Sol,
i reszta gangu Olsena :):):):):)

życzę ciężarówkom rumianych bobasków o czasie;)
starającym się owocnych działań;)
samych oddanych przyjaciół,miłości i zdrowia !!
pociechy z pociech i z mężów :)

życzy mama z ekipą :)

Ostatnia edycja:
Mama wróć do nas w nowym roku!!! Tęsknię za Tobą!!!!!!!! Co u Ciebie????

Wioluś strasznie mi przykro, że maleńka chora akurat - na pewno to taki wirus, którego miał Maciuś ostatnio - po prostu gorączka i niewiele innych objawów - Maciuś to miał jeszcze kaszel - ale on to prawie ciągle ma kaszel. Jestem na czasie z wirusami i niestety masakra teraz jest, bo nie ma mrozu i nic nie wymroziło...Zdrówka dla Was!!!!!!!!!!!

Zapraszam dziś na piżama party do mnie - start po 16 koniec o 20, bo idziemy spać :-) Serwuję sałatkę:

Sałatka z paluszkami karbowymi - Sałatka, paluszkami, karbowymi

k107.gif

ko73.gif

n050.gif
n050.gif
n050.gif
n050.gif

Ostatnia edycja:
Lil cześć kochana..
u mnie stara bieda-nadal się staramy,nadal nie wychodzi to o czym tu pisać;-)
sto lat nie byłam na tym wątku-był czas ,że wogóle nie było mnie na bb..
ukochaj swoje kurczaczki:)

ja pracuje od czerwca jako kosmetyczka na pół etatu i tak jakos leci-mam sie czym zająć ,żeby nie mysleć..

To ja też tak szybciutko :)

Kochane, życzę Wam w tym nadchodzącym Nowym Roku wiele radości, szczęścia i mnóstwa życzliwych ludzi na Waszej drodze :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Sol, a dla Twojej ślicznej Królewny z okazji ROCZKU dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy, wspaniałych zabaw z siostrą i mnóstwa buziaków od made !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry