reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka - ja tylko przelotem. Czas mi tak zapierdziela że nawet nie wiem kiedy mija :szok:
Caro - mam nadzieję że migrena już polazła :tak:
mary - gratki dla córci i mamy z wyjścia z opresji :tak:
jos - zazdroszczę wagi :-p

Paulina, kocurze - boskie dzieciaczki :tak: :-D

Przepraszam ale tylko tyle zdążyłam doczytać. Ogólnie mam urwanie głowy przed tym zabiegiem. Obie dziewczyny zdrowe, za to mnie znowu rozkłada a wczoraj na dokładkę czyszcząc łazienkę zatrułam się chemikaliami i pół dnia miałam przerąbane. Emi w nocy fiknęła koziołka z łóżka - dosłownie :szok: Gdyby nie stało :szok:przy łóżku pudło z miękkimi rzeczami w środku to by sobie cholera kark skręciła najpewniej. :no: Od dzisiaj zaczynam akcję "śpię w swoim łóżeczku" - zobaczymy co z tego wyjdzie. Zarąbię się ale mam nadzieję że się uda. Emi już od jakiegoś czasu przesypia mi po 8-12 godzin bez pobudki na jedzenie więc i spać w łóżeczku może. A i pochwalę ją - wczoraj sama zjadła obiadek pt. kotlet i frytki a dzisiaj sama zjadła paróweczkę na śniadanie :D Karola dostała przez to mobilizację i jedzą łeb w łeb. Nawet się dzisiaj drzeć na nią nie musiałam bo sama bez zająknięcia zjadła :laugh2: Ogólnie wszystko ok - tylko jakoś czasu brakuje :-p

Zdrówka dla wszystkich i miłego słonecznego dnia :tak:

reklama
Made...Hello Kitty,hanah Montana itp...szlag by to...
Kocie,ja wiem,ja wiem...to Zygmuś i Borysek:))))

Hej Sol,tak,na szczęście migrena polazła.

No dobra.. chyba muszę uściślić, bo sol zmisinterpretowała :-p POWYŻSZE DZIECIACZKI KLONY SĄ PRODUKCJI MADE :-D:-D:-D

CAROLINEE A WCALE ŻE NIE :laugh2: To Zygmuś i Maniek :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Paula - CMOK!!! Cudowności to mało powiedziane :zawstydzona/y: Widok takiej dwójki rozmiękcza made nie tylko serce :-))))) ech....

Sol - zdrowia życzę !!! Szkoda, że tak Wam wypadły te zabiegi przed samymi świętami, ale jak trzeba to trzeba. Grunt żeby pomogło :tak:

Paula - ja niestety nie wiem czym można tę/tą yyy żywicę, ale kota to poproszę :-)))) Piękny jest.

Ostatnia edycja:
made - przynajmniej mam wymówkę żeby do swojej matki ani do teściowej na Święta nie jechać :laugh2: Bo mój mąż wsiąka na Święta i 23.12 rano jedzie do pracy a wraca 26.12 kole 11 jak dobrze pójdzie i autokary będą jeździć albo busiki chociaż :-p
A samej mi się z dziewczynami nie uśmiecha nigdzie iść na wigilię - więc mam najlepszą na świecie wymówkę :-D

A co do zabiegu to na bank pomoże :tak: Wszystko już zapięte na ostatni guzik - tylko do czwartku Karo musi być w świetnej formie :tak: W piątek zabieg a w sobotę wróci do domku. Mąż będzie z nią cały czas, nawet w nocy.

paula no cuuuudne!!! :tak::tak::tak: A Kocia taka jak moja Itusia... :-( Skoczyła z balkonu za jakimś ptaszkiem chyba... tak jak Tequilka... :-( Mama wbrew mnie wyprowadzała moje koty na tan cholierny balkon..!! Tylko czarny przeżył taki skok z 4. piętra :sorry: Więcej nie próbował..

hehe Sol, jakbym swojego męża słyszała :-)))) Ale on niestety wymówki nie ma :-p:-D)))))

Kocurek!!! Dawaj Oleńkę!!! :laugh2:
Aha, mój szanowny małżonek zażądał sprostowania, otóż ta produkcja jest nie tylko made, droga moja Koleżanko :-p Grozi, że mi się włamie na konto i zrobi porządek :sorry::cool::-D

reklama
hahahahahaaa :-D:-D:-D:-D:-D made - A to przepraszam szanownego !!! Skąd człowiek miał wiedzieć???? :-p A którego małżonek wynosił i wykarmił??? :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry