reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - Kochana moja koleżanko od kaffe i nie tylko :-p Ja bym już dawno Boryska wkleiła, ale ja niemrawa od tej technicznej mało humanistycznej strony i jedyne co mogę, to znowu angażować mojego Żuczka - just, by zlitowała się nad głuptakiem - made :-)))))
A Ty się nie oglądaj na nic, tylko pokazuj Oleńkę :-D)))) Borysek się baaaaaaardzo stęsknił :zawstydzona/y:

Paulina - no łona skończyła 13 :cool: poważna sprawa !!! hahahaaa
Wczoraj mnie tak coś podkusiło i przegląd zeszytów zrobiłam, a tam :eek: końca LOVE nie było :-D:-D:-D)))))) Moja krew hahahhaaaaaaa
I jeszcze jej mówię tak: dziecko, Ty się ciesz, że jesteś w szkole, która ci zawód da, bo ty taka kochliwa jesteś, że nie wiadomo czy studia skończysz :-))))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Mademoiselle!

Paulina - a w sumie i racja, rano chyba najlepiej się wszystko robi, ja też tak mam.

Jeeeju, moje dziecię nadal śpi!!! :-D:-D:-D Aż do niej zajrzałam, a ona rozłożona na środku łóżka z łapkami do góry śpi sobie w najlepsze! :-D:-D:-D

Aaaaa Kocurku, Labradora to ja bardzo ;-) ale najbardziej to.........to kocurka bym chciała :-D koniecznie czarnego !!! :)))))))))))))

Paulina - uściskaj Majeczkę i Danielka :tak:

Mary - Kochana, jak dobrze czytać, że u maleńkiej Twojej już lepiej ;) no i Ty jaka dzielna !
Ja bym chyba usiadła i ręce załamała. Świetnie sobie dałaś radę, podziwiam :tak:

Ostatnia edycja:
made a spróbuj może Zygmusia na mój numer :sorry: Łoj.. biedne Twe dziecko, opętane stanem maniakalno- depresyjnym zwanym zakochaniem..... wieeeeem jak to jest :-p:-p Znaczy JA wiem, bo mój nastoletni to się mocno kryje z uczuciami, tylko widzę na GG - Kasia A, Kasia Z, Kasia XXXXX (!!!!????) :szok:

To ja zaraz spakuję ten mój zwierzyniec i wysyłam NATYCHMIAST hehe.. (a królika byś nie wcisnęła???)
Wczoraj i przedwczoraj pies dosłownie olał kota - olał mu kuwetę dokumentnie :eek: bo się napraszał do zabawy cały miesiąc, a kot nie i nie i burczy i łapami macha :-D

Ostatnia edycja:
Hej laseczki:)
Ewula gratki 36tc:)
Jos:))) kupiliśmy dla Ninki zestaw Playmobile ze stajnią i koniem a Oliwce torbę z Monstre High (???jakoś tak).
Dokupimy im jeszcze taką matę do tańczenia jako wspólny prezent:)
Oliwka dostała swetr rozpinany z kapturem,gruby...ale to teraz do szkoły:))

Kocie,Made pokażcie Wasze cudeńka!:)

Kocurku hahahhaaaaa no nieźle się tam dzieje u Ciebie :-)))) u mnie tylko Maniek podsikuje gdzie stanie :rofl2:
A co ten Twój syn z tymi Kaśkami, a ? :-p)))))

Ewula - zaciskaj nóżki do stycznia :-) mi się z Mańkiem udało, czego i Tobie życzę :)))

Olivka! Ja też kupiłam tą matę do tańczenia dla mojej siostrzenicy ;) Ciekawam czy się spdoba, bo to dziecko na etapie wyłączności :eek: Hello Kity :/ yyyy.....masakra jakaś....nawet majtki z Hello Kity :/ Bez komentarza :-)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry