reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahahha dziękuję Borysku - jesteś wpisany na listę kandydatów :*** :-D:-D:-D A moja z początku nie wiedziała, że nie trzeba cały czas się wysiłkować na rączkach i potrafiła tak parę minut stękać, aż zaczynała płakać bo nie wiedziała co z tym dalej zrobić hahaha.. biedactwo :sorry: Ostatnio się połapała, że można sobie odpuścić i się położyć :-) albo na plecki przekulać..

Uuuuuu fajne ustrojstwo te masaże :huh::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
Karola - mogę moje dwie pożyczyć na kilka dni - odechce ci się :-D

Kocurku - ano boskie są :tak: bo masują plecy na 3 wysokościach i uda :p W ciąży mi tyłek nieraz ratowały :p

Idę coś porobić :zawstydzona/y: bo leżę jak śnięta ryba przed wigilią :))))))
Wpadnę później Kochane, bo dzisiaj nie jestem sama :cool: Pomaga mi współproducent :-D))))

Sol,ta młodszą biorę z zamkniętymi oczętami a za starszą podziękuję,mam 2sztuki na stanie:)))

Mąż mi właśnie zakupił telefon nowy:)))) ohhhhhhhhhhhh Nokia E7 Comunicator :))))

Obawiam się, że nie dostałabyś ich z powrotem sol :-p No dobra - młodszej hehe ;)))))
Carola z tych co im więcej tym lepiej - tak ogólnie i dosłownie :-D

Ooooooo mój Pan mi nieoczekiwany najazd :eek::szok:

Ostatnia edycja:
helol

made : witaj !!!! pieknych masz chlopakow!

wogole dziewczyny piekne macie bobasiatka :))))))))))))))))) :***************

carola : jak ci sie marza nocki nieprzespane to zapraszam do mnie :) dam ponosic poprzytulac w zamian za opieke od 24 do 7 :)
a wogole to ja glab jetsem bo myslalam ze playmobile nie istnieja w polsce, a widze ze istnieja...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:u
nas poldek ma na nie SZAL!!! na urodizny dostal samochod polcijanta ten co swieci, motor policjanta z ludkiem tez siweci, i piratow, a od gwiazdora dostanie zamek rycerzy i duzego smoka z rycerzem czarnego takiego huuum :) jak widac u nas troche inna tematyka ;) ja bym chciala mu kupic szkole, albo klinike weterynarza... a tu smoki PIRATY policjanty io strazaki tylko ;)

asionek : ano udalo sie zorganizowac pomoc, a jak... to nietstey z formy uslugowej... normalnie nasza najwieksza inwestycja na 2011... ;)
ale sie pocieszam bo prababcia miala gest i na pojawienie sie filutka wyslala czek ktory pozwala nam na 2 miesiace zatrudnienia kogos na pelen etat, sprecyzowala z ema byc na to, zebysmy nie wykorkowali :) no to jest na to :) choc wolalabym sobie smyknac czesc na jakas fajowa torebke ;) hyhyhy
a kobita od sprztaania sie leni...Normalnie ta francja to brudem zarosnie, co za leniwy kraj... 50min mi kuchnie robila, MALA kuchnie i bez podlog... a wcale brudna nie byla bardzo bo maz wczoraj ogarnal wieczorem... nic tylko nerwy mi spsuje kobita... no ale poldkiem sie zajmuje i go zaprowadza/przyprowadza do przedszkola, a to teraz wazne... wiec ja zachowam... mimo wrzoda :)

sol : hejka :)

Kocie sprawdza Cię Pan?? :))))
Jos to jak coś wypatrzysz na Allegro albo na Smyk.pl to krzycz a ja Ci kupię i wyślę:)
Musisz Panią pogonić,zrób jej listę co ma robic dokładnie itp.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
carola : dziex :)
a ja mam juz powoli dosc gonienia tych pan... bo zamiast sobie odpoczac to trzeba praktycznie jak pies ogrodnika stac za plecami i kontrolowac ...ehhh szkoda nerwow...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry