reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tez tak myśle ja tez miałam troche różnych przygód brałam i lutke i duphaston:-( taka nasza uroda ale wszystko sie dobrze skończyło u ciebie tez tak bedzie

Carola trzymaj się... Po powrocie od ginekologa koniecznie napisz nam co się dzieje....

Wiola to ja wpadam na pizze :)))

Hej,
trochę ucichłam, ale u mnie same złe wiadomości...
z teściem źle, niestety szykujemy się na pogrzeb:(((((( było trochę poprawy a potem szybkie pogorszenie:((((
Ja jestem chora, przeziębiona, męża plecy i bark boli, normalnie wszystko pod górkę...
A do tego wszystkiego @ nie ma, dzisiaj pojawiła się taki śluz jak zawsze przed więc sądzę ze do soboty chyba przyjdzie...

trzymaj sie jakos :( w koncu bedzie lepiej ,musi byc !!

asionek : super ze paszport gotowy :) nic tylko szykowac walizki :))))))

paszport odebrany :)
w niedziele walizki , tego akurat nie lubie robic , a etraz dodatkowo dla malego mase rzeczy trzeba zabrac , mam nadzieje , ze nie zapomne o niczym waznym na droge , bo na miejscu to juz mozna jak cos kupic co brakuje :)

idę ślubnemu obiad robić
a tak w ogóle, nasza wczorajsza rozmowa przed snem:
M:kocham cię
Ja:a dlaczego mnie kochasz (wymuszenie komplementów;))
M:bo jesteś dowcipna, zawsze przy mnie i mnie rozumiesz
Ja: ja też cię kocham
M: a dlaczego ?
Ja szczerze jak zwykle: a kto inny by ze mną wytrzymał:-D

:-D:-D

Ja na chwile bo spać się już kładę :sorry2:

Paulina - to rzeczywiście babka świństwo zrobiła :no:
Caro &&&&&

A u mnie dzisiaj dopiero kurier zabrał wózek do reklamacji, ja czuję się lepiej, już nie umieram :-p Karola ma 23 logopedę w przedszkolu umówioną a ja po południu alergologa, Mąż wziął na mnie dwa dni opieki w poniedziałek i wtorek więc sobie odpoczęłam :tak: Dziewczyny mi jeszcze szaleją ale zaraz porozstawiam po kątach to się skończy zabawa.
A i dzisiaj się farbowałam na czarno bo będę przedłużać włosy ;-) fajnie wyszło - stare czasy powracają i wspomnienia :laugh2:

wow czyżby pierwsza? ja dziś częstuje kawką-nescafe sensazione creme-pyszota z mlekiem

u mnie pogoda do d...normalnie chyba jakiś smog wisi w powietrzu

aha pani od śpiworka jest bardzo zaskoczona tym że coś nie tak, ale chce oddać pieniążki więc jest oki

aaa a wszystkie guru lansowania powinny być dumne ze mnie-poszłam wczoraj do sklepu po chlebek z dziećmi, ale że wyprałam kurtkę to musiałam założyć płaszczyk (do połowy uda),który był dlugości mojej sukienki;), miałam do tego leginsy i kozaki bo mi się nie chciało w jeansy przebierać, kozaki na kilka centymetrów;) oj się kierowcy oglądali (takie miałam bynajmiej wrażenie;)) a jeden nawet pomachał-a nawet nie znam;)

pozdrawiam i życzę miłego dnia

kurcze i chyba dobrze mimo wszystko trafiłam z kobietą od śpiworka bo mam już kasę na koncie-idę na allegro szukać czegoś innego

teraz poluje na taki http://allegro.pl/spiworek-kaiser-kolor-terra-nowy-do-wozka-super-i1938593695.html

lub taki http://allegro.pl/mucki-super-spiworek-mumia-do-wozka-lub-fotelika-i1932906648.html

dobra a teraz doszłam do wniosku że chyba poproszę kumpele i kupi mi nowy w niemczech-ta sama cena co na alle a mniej nerwów bo nówka

oki nie lubie sama ze sobą rozmawiać więc chwilowo znikam,papa

Ostatnia edycja:
wow jaka pustka :szok:

Paulina dobrze , ze chociaz ty wpadlas :)
super lansik byl wczoraj :) musialas niezle wygladac , ze kierowca w glowach zawrocilas :)

spiworki bardzo fajne , ale racja jak cena w DE podobna i ma ci kto kupic to lepiej tak :)
no i babka z Allegro super , ze juz kase oddala :)

ja jem sniadanie wlsnie :) pranie sie robi , maly spi , ale jakos tak , ze co chwila oczy otwiera i kweka sobie i macha glowka ... pewnie cos znowu mu siedzi na zoladku :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry