reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
serge a teraz zeby cie wystraszyc jezeli wylecialo ci sporo wod to nalezy pojawic sie w szpiatu w ciagu godziny do 1,5 h bo dziecko bez wod moze sie udusic.
zaloz sobie podpaske, torba do szpitala w garsc i jedz.
nie daj sie odeslac do domu bez badan.
wiem ze beda probowali bo ja rodzilam w Irlandii ato ten sam system i gdybym dala sie odeslac to Iwa by sie udusila.

jedz do szpitala prosze i nie dyskutuj

serge dziewczyny maja racje do szpitala. Mi położna mówiła zebym jechała jak tylko bede podejrzewac odejscie wód. a w twoim wypadku to raczej właśnie wody.

SERGI ..??!!! :szok: Ja bym już się szykowała do wyjścia na Twoim miejscu !!! U mnie najpierw się sączyło, a za 10 godzin poczułam takie "Pyk!" i łóżko szpitalne się zmoczyło, ale nie jakoś strasznie... jedź jedź, niech na usg zobaczą ile tych wód jest :tak: Jeeju !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jeśli to już TO !!

Mam nadzieję, że sergi już nie ma, bo jedzie :sorry:

paulina zmotywowałaś mnie :) zaczynam ćwiczyć od dzisiaj ! Skoro pozwalam sobie na dodatkowe kalorie ;))

reklama
ja tez mam nadzieje ze serge pojechała &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry