reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O mamusiu... moje dziecko też się takie zapowiada wiolu aktywne kurka... a ja chciałam rozmarzoną, filozoficznie zadumaną istotkę :-p A tu tatuś na razie wyłazi cały :-D Chociaż.. czasami jak mi się dziecię zatnie, to potrafi się patrzeć w jeden punkt przez minut kilka i tylko nikt nie potrafi tego punktu zlokalizować - czyli jednak to jakaieś zaczątki introspekcji być muszą :-D

reklama
Wiola- u nas dzień na spanie to niedziela-albo narozrabia, ja nakrzyczę, on się rozpłacze-weźmie przytulankę i padnie gdzieś na kanapie, albo w aucie w trasie;), albo babcia przytuli na kanapie podczas bajek i śpi;) już nie próbuje na siłę go kłaść-bo więcej nerwów z tego;) ale za to o 20 dzieci grzecznie już śpią;)

a co do pampków-każde działają inaczej na maluchy-niestety trzeba próbować;)

Made-spokojnie z tymi fotkami-tak tylko rzuciłam:zawstydzona/y:

Panie wybaczą, ale przypomniałam sobie, że dama miała mieć manicure :-p bo mamy szyja i cyczek porysowany hehe
Nigdzie nie idzcie..!!

kocurku ale wiesz Olenka moze jeszcze milion razy sie zmienic...Iwa od poczatku byla rozkrzyczana, placzaca, wszystko na nie i dala przez pierwsze 6 miesiecy popalic na maksa a teraz...hmmm wspaniala siedzi i oglada bajki, jezdzi z wozkiem po domu, nosi lale na rekach , co jakis czas przychodzi sie tulac i calowac . czasem jeszcze potrafi zrobic histerie itd ale to nic w porownaniu z tym co bylo

Ostatnia edycja:
paulina u nas tez najpredzej mala zasnie jak sie rozplacze:-)
a zapomnialam ze na koniec happy uzywalam bo znajoma zalatwiala nam pampersy 800 sztuk za 120 zl:-)
ale zgadzam sie z toba ze kazde dziecko inaczej reaguje i trzeba probowac

Wiola - też ślicznie :-))))) A kobiety już takie są niestety....zmienne :-p:-D

Olivka - no to pobalowałaś :-))))))

Kocurek - :-D ja będę, no chyba, że trzeba będzie Dady użyć ;)))))

rureczka - oj ja też przeszłam przez to chrapanie :/ nie zazdroszczę.
Później to już wpadłam na pomysł, że mój Pan musiał czekać aż nie usnę :-))) i mógł się położyć, wtedy było mi już wszystko jedno :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry