reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina mam tabletki poł opakowania zjadłam i nić ; /

boze mam wrazenie jak bym miała zaraz sie udusić ;/

reklama
Młodamamusia...pól opakowania nic nie da w tak krótkim odstępie czasu,może tylko zaszkodzić.
Lepiej bierz wg ulotki co 4-6 lub 8 godzin...niestety na efekt trzeba poczekać.

czesc wszystkim
ja nadal czuje sie nie bardzo, dzis bedzie mnie malo bo musze jechac do szwagierki jej pomoc.
milego weekendu kochane:-*

Witam się i ja :) pospaliśmy sobie dzisiaj... ale trzeba wstać i do sklepu jechać na jakieś zakupy:baffled:

hej

nie odzywalam sie wczoraj, tez weny brak bylo i checi - przytoczona tragicznymi nowinkami z forum... zycie jest nieuczciwe... brak slow po prostu ...

milej soboty dziewczyny

mary : a tobie specjalnie milego OSTATNIEGO weekendu we dwoje! :)

u nas leniwie, mam baki-komody wkoncu do ubranek bejbika, ale nie zmaawialam przez net kolorowych, balam sie ze nie dojda na czas, tak sie guzdralam ( od wakacji je zamawiam i zmaowic nie moge!)
wzielam zwykle biale, ozdobie pewnie naklejkami lub poczekam na wiecje miejsca i prawdziwa komode, a baki posluza na dokumenty do biura

edit : JEJ .... wlasnie spojrzalam na swoje suwaczki i do mnie dotarlo ze mam juz pelne 36 tyg, zaczynam 37... SZOK PRZERAZENIE!!!! Praktycznie nic nie jest gotowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej a ja miałam plamienia i teraz cisza...@brak,u ginka nikt nie odbiera...czekam do 12 i na komórkę będę dzwonić bo nie wiem co robić...

Jos ja potrzebuję,żeby zajrzał mi do karty jak mam brać CLO bo zgubiłam kartkę...
No i zapytać co robić w związku z plamieniami a brakiem @

Ok,ginek oddzwonił...kazał wziąć dalej Luteinę 2xdziennie,CLO absolutnie nie brać bo mimo,że nie miałam owu mogłoby się okazać,że jednak jestem w ciąży (taaaa,jasne!).
Tak więc mam brać lutkę i przyjść 21.11 chyba,że @ nadejdzie to zadzwonić...
Już nic nie wiem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej!

Caroline - cały czas trzymam mocno kciuki! za Was!!!wierzę że się wkrótce uda...

Mary - wielki dzien coraz blizej!!!dawaj znać jak najszybciej bedzisz tylko mogła:) powodzenia!!!!!!!!

Jestem zrozpaczona. Nie zaglądałam na forum parę dni a tu takie wiadomośc- smutne...kojarzę Emy z innego watku i nie mogłam uwierzyć... ehhh co za życie...:/

U nas wszystko w porządku. Dni uciekaja spokojnie:) cały czas Was podczytuje dzieciaczki macie przepiekne tfuuu tfuuu :)

pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry