- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Zizi - tak, wszystko gotowe. Czekamy sobie grzecznie do wtorku. 

A jak tam u Ciebie? Testujesz jakoś teraz?
Cicho tu faktycznie, ale weekend się zaczął, więc pewnie dlatego. ;-) A mnie naszło na pierogi z mięskiem i na makowiec!
Mam zamiar zamrozić i zostawić na Święta, ale żadnej z tych potraw w życiu nie robiłam, więc szukam info w necie... 

Cicho tu faktycznie, ale weekend się zaczął, więc pewnie dlatego. ;-) A mnie naszło na pierogi z mięskiem i na makowiec!

rruurrkkaa
Mama Misiatków
Ależ miałam nerwa od wczoraj 
Poszłam zrobić te badania i co? odbieram koło 17stej a tam wynik tragiczny!!!! Piszę do swojego lekarza- zero odzewu. Dzisiaj rano zadzwoniła. Mówi, że przy takim wyniku powinnam nie żyć... I że to niemożliwe, żeby takie coś wyszło. Musiałam jechać do szpitala i tam zrobić wyniki. I co się okazało? Wsio w jak najlepszym porządku. W poniedziałek idę z awanturą do laboratorium, że takie cyrki się tam dzieją, że narażają i mnie i dziecko na takie nerwy... Więcej wyników tam nie zrobię!

Poszłam zrobić te badania i co? odbieram koło 17stej a tam wynik tragiczny!!!! Piszę do swojego lekarza- zero odzewu. Dzisiaj rano zadzwoniła. Mówi, że przy takim wyniku powinnam nie żyć... I że to niemożliwe, żeby takie coś wyszło. Musiałam jechać do szpitala i tam zrobić wyniki. I co się okazało? Wsio w jak najlepszym porządku. W poniedziałek idę z awanturą do laboratorium, że takie cyrki się tam dzieją, że narażają i mnie i dziecko na takie nerwy... Więcej wyników tam nie zrobię!

Asionek31
Asionek - dobrze, że u Was OK! A wiesz, Ty pisałaś ostatnio o tych muszlach AVENTu, a ja myślałam, ze Tobie chodzi o coś zupełnie innego!U nas oprócz takich nakładek są jeszcze prawdziwe muszelki, które podobno pomagają na poranione brodawki! Spróbuję, zobaczę. Wszystkiego naj naj dla synka siostry!
to sie dogadalysmy hehe
a o tych drugich muszlach co piszesz to nie slyszalam nawet
dzieki za zyczonka przekaze
Cześć Laski:-)
Asionek ucałuj Malutkiego w czółko
Też płakałam na M jak Miłość, szkoda że już Hanki nie będzie
Chyba nikogo nie ma....
zajrzę później
ucalowany
moj akurat do domu przyszedl jak koncowka byla i ja w ryk hehe , sie pyta co jest to mu mowie , ze Hanka nie zyje , myslal , ze naprawde i mi jak dziecku tlumaczyl , ze to film tylko
ja od ciazy to mega wrazliwa jestem ... moge o byle co sie poplakac , wszystko mnie wzrusza
ostatnio ogladalam prolog SOS dla Swiata ... przeplakalam caly
Ależ miałam nerwa od wczoraj
Poszłam zrobić te badania i co? odbieram koło 17stej a tam wynik tragiczny!!!! Piszę do swojego lekarza- zero odzewu. Dzisiaj rano zadzwoniła. Mówi, że przy takim wyniku powinnam nie żyć... I że to niemożliwe, żeby takie coś wyszło. Musiałam jechać do szpitala i tam zrobić wyniki. I co się okazało? Wsio w jak najlepszym porządku. W poniedziałek idę z awanturą do laboratorium, że takie cyrki się tam dzieją, że narażają i mnie i dziecko na takie nerwy... Więcej wyników tam nie zrobię!![]()
no to niezle
Zizi - tak, wszystko gotowe. Czekamy sobie grzecznie do wtorku.A jak tam u Ciebie? Testujesz jakoś teraz?
U mnie różnie, cały czas się nie poddaję i jak co miesiąc tak i teraz też myślę że się udało

Rurka ja też bym nie wytrzymała i poszłabym powiedzieć co o nich myślę

rruurrkkaa
Mama Misiatków
Zizi w takim razie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E
EEnil
Gość
Hej
My po pysznym obiedzie
Byliśmy w naszym ulubionym miejscu na święcie piwa Guiness,zjedliśmy obiad królewski
I jeszcze dostaliśmy 2 piwa do domu,dzisiaj wieczorem je pokonamy
Jutro idę na imprezę,koleżanka mnie porywa,mam zamiar się wystroić i bawić
My po pysznym obiedzie
Jutro idę na imprezę,koleżanka mnie porywa,mam zamiar się wystroić i bawić
mlodam
mama Oleńki
Cześć:-)
Asionek nie dziękuję, a kciukasy się przydały. Ola zdrowa huraaa, ja nadal kaszel, ale powiedziała że tak się jeszcze tydzień może utrzymać. Dobrze, że gardło czyste i węzły w normie.
Paulina nie dziękuję coby nie zapeszać, wiesz tak to widoć bywa na MM. No i spała do 7;15 ;-) czyli 12 h,
Młodamamusia zdrówka życzę! A byłaś u lekarza?
Rurka współczuję przeżyć z wynikami. Skąd oni wynik wzięli? Może jakiejś rekompensaty się domagaj ;-)
A ja wczoraj sama na siebie wściekła… rozwaliłam lusterko w aucie… Cześć J
Asionek nie dziękuję, a kciukasy się przydały. Ola zdrowa huraaa, ja nadal kaszel, ale powiedziała że tak się jeszcze tydzień może utrzymać. Dobrze, że gardło czyste i węzły w normie.
Paulina nie dziękuję coby nie zapeszać, wiesz tak to widoć bywa na MM. No i spała do 7;15 ;-) czyli 12 h,
Rurka współczuję przeżyć z wynikami. Skąd oni wynik wzięli? Może jakiejś rekompensaty się domagaj ;-)
Oliwka smacznego piwka ;-)
A ja wczoraj sama na siebie wściekła… rozwaliłam lusterko w aucie…maryśka ze mnie.... wrrrr dobrze, że to koszt ok. 100 a nie więcej... ZKC

:-
-(

A ja wczoraj sama na siebie wściekła… rozwaliłam lusterko w aucie… Cześć J

Oliwka smacznego piwka ;-)
A ja wczoraj sama na siebie wściekła… rozwaliłam lusterko w aucie…maryśka ze mnie.... wrrrr dobrze, że to koszt ok. 100 a nie więcej... ZKC

Ostatnia edycja:
Asionek31
Hej
My po pysznym obiedzieByliśmy w naszym ulubionym miejscu na święcie piwa Guiness,zjedliśmy obiad królewski
Jutro idę na imprezę,koleżanka mnie porywa,mam zamiar się wystroić i bawić![]()
oj zjadlabym cos dobrego polskiego najlepiej
baw sie dobrze i za mnie tez
Mlodam ciesze sie , ze pomogly i jest ok
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: