reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Laski:-)
Asionek ucałuj Malutkiego w czółko:happy2:
Mery czy wszystko już masz gotowe na przybycie Córeczki??

Też płakałam na M jak Miłość, szkoda że już Hanki nie będzie:baffled:

Chyba nikogo nie ma....
zajrzę później

Ostatnia edycja:
reklama
Zizi - tak, wszystko gotowe. Czekamy sobie grzecznie do wtorku. :happy2::happy2::happy2: A jak tam u Ciebie? Testujesz jakoś teraz?

Cicho tu faktycznie, ale weekend się zaczął, więc pewnie dlatego. ;-) A mnie naszło na pierogi z mięskiem i na makowiec!
:-D:-D Mam zamiar zamrozić i zostawić na Święta, ale żadnej z tych potraw w życiu nie robiłam, więc szukam info w necie... :tak:

Ależ miałam nerwa od wczoraj :wściekła/y:
Poszłam zrobić te badania i co? odbieram koło 17stej a tam wynik tragiczny!!!! Piszę do swojego lekarza- zero odzewu. Dzisiaj rano zadzwoniła. Mówi, że przy takim wyniku powinnam nie żyć... I że to niemożliwe, żeby takie coś wyszło. Musiałam jechać do szpitala i tam zrobić wyniki. I co się okazało? Wsio w jak najlepszym porządku. W poniedziałek idę z awanturą do laboratorium, że takie cyrki się tam dzieją, że narażają i mnie i dziecko na takie nerwy... Więcej wyników tam nie zrobię!:angry::crazy::angry:

Asionek - dobrze, że u Was OK! A wiesz, Ty pisałaś ostatnio o tych muszlach AVENTu, a ja myślałam, ze Tobie chodzi o coś zupełnie innego! :blink: U nas oprócz takich nakładek są jeszcze prawdziwe muszelki, które podobno pomagają na poranione brodawki! Spróbuję, zobaczę. Wszystkiego naj naj dla synka siostry!

to sie dogadalysmy hehe
a o tych drugich muszlach co piszesz to nie slyszalam nawet ;)
dzieki za zyczonka przekaze :)

Cześć Laski:-)
Asionek ucałuj Malutkiego w czółko:happy2:

Też płakałam na M jak Miłość, szkoda że już Hanki nie będzie:baffled:

Chyba nikogo nie ma....
zajrzę później

ucalowany :) dzieki :)
moj akurat do domu przyszedl jak koncowka byla i ja w ryk hehe , sie pyta co jest to mu mowie , ze Hanka nie zyje , myslal , ze naprawde i mi jak dziecku tlumaczyl , ze to film tylko :)
ja od ciazy to mega wrazliwa jestem ... moge o byle co sie poplakac , wszystko mnie wzrusza
ostatnio ogladalam prolog SOS dla Swiata ... przeplakalam caly :(

Ależ miałam nerwa od wczoraj :wściekła/y:
Poszłam zrobić te badania i co? odbieram koło 17stej a tam wynik tragiczny!!!! Piszę do swojego lekarza- zero odzewu. Dzisiaj rano zadzwoniła. Mówi, że przy takim wyniku powinnam nie żyć... I że to niemożliwe, żeby takie coś wyszło. Musiałam jechać do szpitala i tam zrobić wyniki. I co się okazało? Wsio w jak najlepszym porządku. W poniedziałek idę z awanturą do laboratorium, że takie cyrki się tam dzieją, że narażają i mnie i dziecko na takie nerwy... Więcej wyników tam nie zrobię!:angry::crazy::angry:

no to niezle :( najwazniejsze , ze jest ok !! , ale nerwa pewnie mialas ..

Zizi - tak, wszystko gotowe. Czekamy sobie grzecznie do wtorku. :happy2::happy2::happy2: A jak tam u Ciebie? Testujesz jakoś teraz?

U mnie różnie, cały czas się nie poddaję i jak co miesiąc tak i teraz też myślę że się udało:confused: trochę mi się cykl przedłuży, bo owu miała 20dc, testy przygotowane i czekam:sorry2:

Rurka ja też bym nie wytrzymała i poszłabym powiedzieć co o nich myślę:angry:

Hej:)
My po pysznym obiedzie:) Byliśmy w naszym ulubionym miejscu na święcie piwa Guiness,zjedliśmy obiad królewski:)
I jeszcze dostaliśmy 2 piwa do domu,dzisiaj wieczorem je pokonamy:)
Jutro idę na imprezę,koleżanka mnie porywa,mam zamiar się wystroić i bawić:)

Cześć:-)

Asionek nie dziękuję, a kciukasy się przydały. Ola zdrowa huraaa, ja nadal kaszel, ale powiedziała że tak się jeszcze tydzień może utrzymać. Dobrze, że gardło czyste i węzły w normie.

Paulina nie dziękuję coby nie zapeszać, wiesz tak to widoć bywa na MM. No i spała do 7;15 ;-) czyli 12 h, :-D

Młodamamusia zdrówka życzę! A byłaś u lekarza?

Rurka współczuję przeżyć z wynikami. Skąd oni wynik wzięli? Może jakiejś rekompensaty się domagaj ;-)

A ja wczoraj sama na siebie wściekła… rozwaliłam lusterko w aucie… Cześć J

Asionek nie dziękuję, a kciukasy się przydały. Ola zdrowa huraaa, ja nadal kaszel, ale powiedziała że tak się jeszcze tydzień może utrzymać. Dobrze, że gardło czyste i węzły w normie.

Paulina nie dziękuję coby nie zapeszać, wiesz tak to widoć bywa na MM. No i spała do 7;15 ;-) czyli 12 h, :-D

Młodamamusia zdrówka życzę! A byłaś u lekarza?

Rurka współczuję przeżyć z wynikami. Skąd oni wynik wzięli? Może jakiejś rekompensaty się domagaj ;-)
Oliwka smacznego piwka ;-)

A ja wczoraj sama na siebie wściekła… rozwaliłam lusterko w aucie…maryśka ze mnie.... wrrrr dobrze, że to koszt ok. 100 a nie więcej... ZKC
:wściekła/y::szok::baffled::nerd::-:)-(

Ostatnia edycja:
Hej:)
My po pysznym obiedzie:) Byliśmy w naszym ulubionym miejscu na święcie piwa Guiness,zjedliśmy obiad królewski:)
I jeszcze dostaliśmy 2 piwa do domu,dzisiaj wieczorem je pokonamy:)
Jutro idę na imprezę,koleżanka mnie porywa,mam zamiar się wystroić i bawić:)

oj zjadlabym cos dobrego polskiego najlepiej :)
baw sie dobrze i za mnie tez :))

Mlodam ciesze sie , ze pomogly i jest ok :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry