reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnia edycja:
reklama
mnie najbardziej kusi masaż kręgosłupa-no w końcu ktoś to dziecko nosi;) ale też ten odchudzający/wyszczuplający, hmmmmmmmm........

pamiętam ból żeber jak byłam w ciąży z synkiem, gdzieś mi nogę zawinął pod żebra-ból był straszny aż lekarz robił mi usg całego brzucha, co tam się dzieje...

Witajcie późną porą. Byłam dziś na wizycie ale nie miałam usg. Po badaniu lekarza wiem że jest ok tylko mam zapalenie i dostałam tabletki, więc powinno minąć po 2 tyg.
Rurka to się nam do listy rodzących dopisuj:-D

paulina: ja te zbym wszystko wziela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pisze sie na masaz wszystkiego, z wyjatkiem szyjki ;)

ja uciekam
mam taka glupawe ze nie zasne
myslami i muzyka jestem 10 lat temu na woodstocku :)))))))))))))

carola : do jutra!

papaty wszystkim
ide sie upijac nutkami :)

Jos dobrze , ze masz super humorek :))

mnie najbardziej kusi masaż kręgosłupa-no w końcu ktoś to dziecko nosi;) ale też ten odchudzający/wyszczuplający, hmmmmmmmm........

pamiętam ból żeber jak byłam w ciąży z synkiem, gdzieś mi nogę zawinął pod żebra-ból był straszny aż lekarz robił mi usg całego brzucha, co tam się dzieje...

jak cala seria to i ten i ten fajny , ale jak tylko "jednorazowo" to odchudzajacy bez sensu lepiej na kregoslup :)

moj nie trzyma girek w zebrach , poprostu zaczely bolec i tak zostalo :( najgorsze jest jak mam sie polozyc na boku ... do tego bol bioder i nie spie przez to wszystko , a no i oczywiscie kibelek sto razy hehe

Witajcie późną porą. Byłam dziś na wizycie ale nie miałam usg. Po badaniu lekarza wiem że jest ok tylko mam zapalenie i dostałam tabletki, więc powinno minąć po 2 tyg.
Rurka to się nam do listy rodzących dopisuj:-D

super , ze jest ok :)
a infekcje wyleczysz napewno szybko :)

dobrej nocki :))

Ello,nadaję z łóżka,ups przepraszam,z materaca.Boli głowa,bardzooo i gardło ale to chyba od pyłu.
Za oknem leje i to przez duże L.
Mam szafki zawieszone,dzisiaj szafa.Jest też zlew w łazience..
Czekam na śniadanie z Maca i glazurników.No i resztę pracowników.
Przyjmę ich w pidżamie:) A co.

Gdzie jesteście??
Ale mnie mdli...chyba bromek daje znać o sobie.
Pies wlazł mi pod kołdrę...biedna parówka,zimno jej:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejkum :rofl2:

A ja wstałam pół godzinki temu (dzisiaj mam położną) i od rana... ryczę jak bóbr... Mamy ustawiony budzik w taki sposób, że nie budzi nas "pikaniem" jakimś, tylko radiem... No i dzisiaj obudził mnie znaną chyba wszystkim piosenką "Last Christmas"!!!...
wink2.gif
Jak usłyszałam, to od razu stanęły mi przed oczami poprzednie święta Bożego Narodzenia, kompletnie DO KITU, bo na 3 dni przed Wigilią robiłam test ciążowy i byłam pewna, że nam się udało... W dzień Wigilii dostałam @...
sad9cd.gif
Było beznadziejnie, niczym się nie cieszyłam, tak bardzo byłam zdołowana tym, że nie jestem w ciąży...
sad9cd.gif
A w tym roku dla odmiany pewnie Gabrysiątko już będzie z nami!!!! I to mnie właśnie tak wzruszyło, że siedzę i ryczę...
embarrassed.gif
Ze szczęścia!
laugh2.gif
d

reklama
Hej Serge:)
Ja uwielbiam tą piosenkę.
Mąż przywiózł mi śniadanie ale nie mogę zjeść bo mam mdłości:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry