reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mloda-zawsze jakieś pocieszenie z tą wypłatą;)
a ja dodam nowe fotki jak dostanę te które robił fotograf na chrzcinach-może na jakiejś normalnie wyglądam;)

aha Młoda-wiesz że mamy takie same wózki;)

reklama
Paulina fajnie wózek sie super sprawdza ;-) jeszcze kilka miesiecy i młody bedzie miał wózek za mały . :-)

Witam :)))

Ja tylko tak szybciutko.

młodamamusia - wiesz co ??? Byłaby zołza gdyby Cię nie przepuściła ;))) Bardzo fajnie, teraz się przykładaj ślicznie do nauki żeby już nie było powtórki z rozrywki :-p Pięknie się spisałaś. BRAWO !!!!!!!!

jos - jak tylko będziesz mogła, to daj znać jak po badaniu :)))) Kciuki ogromne!!!

Paulina - fajnie, że już po chrzcinach ;))) ja osobiście nie przepadam za takimi uroczystościami i cieszę się kiedy już mam to za sobą :-)))))
Masz jakieś wiadomości od Libby ??? Od czasu porodu się nie odezwała :(((

Lilu - Ty masz Kochana tylko piłeczkę z przodu :-D)))) nic widzę w bioderka nie poszło ;))) powinnaś się cieszyć :-p Ja też mam taką piłkę do przodu, córka mi mówi, że z tyłu to nawet nie widać, że w ciąży jestem :-))))) a ja nie wnikam czy jest taktowna czy rzeczywiście :))))))
Ślicznie wyglądasz :))

Paulina pokaż nam Majeczke :-)

nie no za tydzien szkoła a ja ani ołówka nie mam :-D:-D ja to jestem dobra;-)
szkoła 3razy w tyg a tak to macierzynski jeszcze ;-)

młodamamusia - ech...coraz gorzej, spać nie mogę, w krzyżach łupie, brzuchol kłuje, mam wrażenie, że nawet pogoda jest przeciwko mnie :-D))) Ale jakoś wytrzymuję, nie mam wyjścia :))) Powtarzam sobie, że teraz to już bliżej niż dalej.
No to Kochana, tym bardziej ogromny sukces odniosłaś jak taka sieczka. Zasługujesz na pyszne lody :-)))) A zdjęcia świetne, wyglądasz bardzo ładnie :tak:

Paulina - gdybyś się czegoś dowiedziała, to daj znać co u Libby :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry