reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina mam taki sam rozek . jeszcze jak ja byłam malutka;-) . Tez planuje zakupić ta mate :-) ile zapłaciłaś:-):-);-)
Ślicznee fotki ;* A Danielek jaki przystojniacha;-):-) Maja śliczniusia;**

reklama
Mloda-rożek dostałam od kuzynki po jej dzieciach (15 i 11 lat;)), w sumie całą pościel dostałam;) a matę mała dostała na chrzciny( mój brat-chrzestny mówi że kosztowała ok 140zł z przesyłką), ale taką samą kupiliśmy dla chrześnicy męża w grudniu i płaciliśmy niecałe 100 zł, trzeba dobrze na allegro się rozejrzeć. a mam pytanko jeszcze o to ile twój synek wypija mleczka na porcję? a pamiętasz ile pił jak miał miesiąc?

Szybko się wklejam z moim wielkim brzuchem - teraz dopiero widać, że to gorzej niż piłka lekarska!!!!!!!!

Zobacz załącznik 384080

Jak się zobaczyłam na tym zdjęciu to bym już chciała swój dawny brzuch - bo teraz rozumiem czemu ludzie się tak na mnie gapią.
Matko kochana,jaka Ty śliczna jesteś!!!!!!!!!!!I jaka zgrabna!!!!!!!!!Sam brzuszek śliczny i krągły:))))
Ależ ja Ci zazdroszczę:)Pięknie wyglądasz!
właśnie nakarmiłam małą, zasnęła wtulona we mnie, na razie odłożyłam, zobaczymy jak długo pośpi;). oki,próbuje dodać fotki, bo coś mi nie szło
Zobacz załącznik 384176 Zobacz załącznik 384179 Zobacz załącznik 384180
Jaka śliczność:)))
Jak czas leci,dopiero co w ciąży byłaś a tu proszę...:)

no moja najwięcej wypija 100ml, potem już nie chce-najczęściej pije ok 90 ml. a wieczorami nawet tylko 60 ml i śpi co 3 godziny budząc się na jedzonko-teraz daje jej mleczko bebilon ha-poleciła mi lekarka jako mleko które ma mniej białka i może ją mniej brzuszek od kolek boleć-rzeczywiście jakby była poprawa, ale położna mówi że mała zjada za mało na dobę-wagowo waży ok 4,5kg więc dla mnie jest wszystko w porządku

Paulina dobrze ze wszystko ok ;-)
Młody co 3 godzi pije w dzien tylko nie raz sie zdarzy ze co 4 godziny . A nocke całą przesypia ;-):-)

Młoda-to masz super z tymi nockami-może jakby moja mała jadła więcej w ciągu dnia to też by inaczej w nocy jadła, poczekamy jeszcze trochę a po 4 mies. trochę kaszki do mleka i będzie więcej spała w nocy;), dzięki Bogu :teraz z mężem mamy metodę na wstawanie w nocy bo inaczej padłabym na twarz-jedną nockę ja karmię a następną on i tak na zmianę;)

Młoda wielkie gratulacje :)

Lil śliczności, a brzusio w sam raz :)

Paulinka dzieciaczki pierwsza klasa!

Byłam na rozmowach, w przedszkolu dadzą znać w piątek, w tej drugiej do 10 września, osobiście marnie to widzę, także wybaczcie, zmykam, wpadnę jak mi humor wróci :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry