reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :-D :cool::cool2:

oko dalej spuchnięte i boli :-:)-:)-(

Libby
jeszcze troszke słońce;*;-) wytrzymasz:-) a po wszystkim zapomnisz o spuchniętych dziąsłach , biegunce ;-)

Dziewczyny doradźcie w czym isc na chrzciny ? . Niedziela coraz bliżej ;-)

reklama
Dzień dobry :happy2:

melduję, że piątek, sobota i niedziela przeminęły z wiatrem w trybie, do domu na jedzenie i jazda odwiedzać ciotki, albo coś zobaczyć, mama miała tylko dwa dni, więc harmonogram napięty do granic możliwości :szok: a na dodatek Remi ma lekkie koleczki :wściekła/y: męczą mi Robaczka, ale co dziwne, tylko w dzień, no i ja odstawiłam kompletnie mleko i przetwory mleczne, bo buzia cała wysypana u niego :szok: moja śliczna buźka, nawet we włoskach ma jakieś krostki :baffled:

no to tyle u nas, a co u moich dziewczynek się dzieje??? :rofl2:

ktoś kawusią Inką bez mleka nie gardzi??? :sorry2:

Mamy BRĄZ !!!!!!!!! :-D)))) HURRA !!!!!!!!!

Libby - to dlatego, że Ci za dobrze na tych szezlongach :-))))) Trzymam kciuki i życzę żeby się ruszyło w miarę szybko i bezboleśnie :)) Również Cię serdecznie pozdrawiam :*

Agapa - wiadomo kto zamieszkał w brzuszku ? ;-)

Narazie lekarze (dwóch różnych) obstawia na chłopaczka, ale jeden to pow. jak byłam w 13tc a drugi jak byłam w 18tc, ale na 80%
My obstawiamy tradycyjnie dziewczynkę:-) bo nie wierzymy w takie cuda:-D:-D:-D

Agapo a nóż lub widelec trafi się Wam chłopczyk :-D i to dopiero będzie historia ;-) a tatuś chyba by ze skóry wyskoczył z dumy :-D

Napisalam posta i mi wcielo, napisalam drugiego i tez mi wcielo. Robie focha i napisze tylko, ze nie wyspalam sie

JUST Rafik jak dostał kolke to było 2tyg temu o pierwsza kolke dostał i ostatnia mam nadzieje . To wogole nie spał. Teraz tez go czasem coś wybudzi ze snu ale jak otworzy oczka to ogląda i idzie dalej spać :-). Teraz lezy między ciocią a babcią :-D.

A do odciągania do noska co masZ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry