reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mamy BRĄZ !!!!!!!!! :-D)))) HURRA !!!!!!!!!

Libby - to dlatego, że Ci za dobrze na tych szezlongach :-))))) Trzymam kciuki i życzę żeby się ruszyło w miarę szybko i bezboleśnie :)) Również Cię serdecznie pozdrawiam :*

Agapa - wiadomo kto zamieszkał w brzuszku ? ;-)

AGAPA slodkosci malenstwo. Tylko buziac.

MADE jaki braz? :-/

Zastanawiam sie powaznie nad zaproszeniem mojego Pana na male rande vu (sorry JOS ;-)) polaczone ze sniadaniem, choc niekoniecznie. Najwazniejsze, zeby mi nie odmowil... heh boi sie, ze syna po glowie bedzie pukal heheh

rureczka - zaraz sobie przygotuję wygodne posłanie :-p

Libby - mamy brązowy medal w siatkówce mężczyzn ;-)

MADE aaaa to chyba dobrze :-)

RURECZKO niech waleczni rycerze dotra do krolewny w tym cyklu ksiezycowym :-) &&&&&&&

Zmykam, upal mi na mozgownice pada

jestem i ja :)

Chyba nowy kwiatek,dzisiaj go wyniosłam z domu i nie napuchłam tak bardzo...
Jeszcze na noc go przyniosę i jak jutro spuchnę tzn,że kwiat na 100%

aaaa mowilam ci od poczatku , ze to moze byc kwiatek :) wynies lepiej go

Made, Kocurek, Asionek, Jos, Ewula, Agapa, Just, Libby i cała reszta, gdzie Was wywiało??

mnie na plaze :) niedawno wrocilam :)

Jestem kochana. A oto moja Kruszynka

Zobacz załącznik 370897

slodkosci !! :)

dory wieczór :-D
dzien w 100% udany :-D

spacerek a później siedzenie pod blokiem i zabawa z dziećmi . he Pograłam sobie w piłke :-D normalnie suuuper :-D ;-)

reklama
Goracoooooo! Marze o wiatraczku, a za klime oddam nawet moje kochane klapeczki. Do tego jeszcze biegunka mnie meczy, a piguly juz sie namawiaja, zeby mi kroplowke podlaczyc. Normalnie zyc nie umierac. :-/

Do listy dopisze spuchniete dziasla.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry