reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Wam, po jakichś 3 tyg. w końcu dopadłam kompa:-D:-D oj cały czas myślałam o Was:tak::tak:

Co tam u Was?? widzę, że przybyły nowe staraczki:tak:

Dziewczynki muszę uciekać, ale za kilka dni zajrzę i napiszę co u mnie. Pozdrawiam cieplutko wszystkie bez wyjątku. BUZIAKI

witam sie i ja-wczoraj bylismy u znajomych,Tom z Grzegorzem pograli bilard,my z kumpela rozmawialysmy a dziec sie bawily,potem kolacja,posiedzielismy do 21 i do domku bo dzieci spiace.dzis tez szykujemy sie na wizyte znajomych z dziecmi na ogrodzie bo piekna pogoda:)))wlecialam bo myslalam,ze nasza Balbinka napisze co tam wczoraj uslyszeli od ginek.....:(mam nadzieje,ze nam sie kochana nie zalamie....witam wszystkie nowe dziewczyny i zapraszam do czestego pisania-prosze sie rozgoscic:):) zmykam,sa goscie:)))

Fleur - hej:) napisz coś o sobie? kiedy testujesz?

Agnieszka,Ewcia - Cześć! :-)

Mama - udanej wizyty znajomych :)

Ostatnia edycja:
a my dziś już odpoczywamy :)
wczorajsza imprezka bardzo udana! Filip gościł się razem z nami ale do czasu bo w końcu padł.. :D
dziś zaliczyliśmy już spacerek
mamy w iławie piękną pogodę ostatnio.

pozdrawiam was wszystkie!!

aga
witam witam! ;)

Witam popołudniowo w niedziele:-)
ja tylko melduje ze staranka wciaz trwaja ;-)sa na zaawansowanym poziomie:-D
zycze miłej niedzieli wszystkim

a my dziś już odpoczywamy :)
wczorajsza imprezka bardzo udana! Filip gościł się razem z nami ale do czasu bo w końcu padł.. :D
dziś zaliczyliśmy już spacerek
mamy w iławie piękną pogodę ostatnio.

pozdrawiam was wszystkie!!

aga
witam witam! ;)

Kinga a co Ty tu robisz u nas?hehe z tego co wiem nie planujecie na razie dzidzi....no ale w sumie nigdy nic nie wiadomo...pozdrawiam

Kinga a co Ty tu robisz u nas?hehe z tego co wiem nie planujecie na razie dzidzi....no ale w sumie nigdy nic nie wiadomo...pozdrawiam

no postanowiłam dołączyć :)
z M nigdy nie przestaliśmy pragnąć drugiego dziecka. mieliśmy jedynie przerwy. Teraz od dwóch miesięcy jest tak że po prostu się nie zabezpieczamy i liczymy że w końcu się uda:tak:
M nawet ostatnio mi mówił że bardzo chce i nie ważne już jaka płeć i kiedy ale sam fakt że chcemy rodzeństwo dla Filipa! :)
w końcu musi się udać.. wierzymy w to :happy:

p.s. ..bo nie planujemy aga.
co ma być to będzie

Witam popołudniowo w niedziele:-)
ja tylko melduje ze staranka wciaz trwaja ;-)sa na zaawansowanym poziomie:-D
zycze miłej niedzieli wszystkim
owocnych starań życzę! ;)

A mój mąż mi wczoraj wieczorem zapowiedział że może nie będziemy musieli czekać ze starankami aż do lipca :-D Fajnie fajnie bo w styczniu byłą mowa o wrześniu - jest kwiecień a mowa o czerwcu :-D Ale chyba jednak wolę lipiec :-p Ale starać się można :-D
no to super skoro tak postanowiliście nieco przyśpieszyć starania :))
oby się wam udało jak najszybciej!
pamietam jak my z mężem rozważaliśmy kiedy zaczniemy starania.. no i zaczeliśmy w październiku2009.. mąż był pewny że uda się szybko że jeszcze w tym roku ale niestety to nie takie proste u nas:(
trzeba wierzyć że się w końcu uda. mamy wiarę z M wiec jest dobrze:) ile trzeba poczekamy ale nie spoczniemy!!!!
powodzenia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć kobietki. :-)Dopiero wróciłam od sister.:-D:-D:-D Troche przeciągnęliśmy od wczoraj, na śniadanko :tak:, na obiadek :tak:i podwieczorek:tak:. :-D:-D:-DA co tam! Odpoczęłam od gotowania.:-D:-D Potem 10 minut i z powrotem w domku:happy:. Mieszkają bliziutko!!:happy::happy:
@ nadal brak! Nie wiem o co juz chodzi. :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Weekend sie kończy i jakoś smutno mi...:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry