reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Wam, po jakichś 3 tyg. w końcu dopadłam kompa:-D:-D oj cały czas myślałam o Was:tak::tak:

Co tam u Was?? widzę, że przybyły nowe staraczki:tak:

Dziewczynki muszę uciekać, ale za kilka dni zajrzę i napiszę co u mnie. Pozdrawiam cieplutko wszystkie bez wyjątku. BUZIAKI

witam sie i ja-wczoraj bylismy u znajomych,Tom z Grzegorzem pograli bilard,my z kumpela rozmawialysmy a dziec sie bawily,potem kolacja,posiedzielismy do 21 i do domku bo dzieci spiace.dzis tez szykujemy sie na wizyte znajomych z dziecmi na ogrodzie bo piekna pogoda:)))wlecialam bo myslalam,ze nasza Balbinka napisze co tam wczoraj uslyszeli od ginek.....:(mam nadzieje,ze nam sie kochana nie zalamie....witam wszystkie nowe dziewczyny i zapraszam do czestego pisania-prosze sie rozgoscic:):) zmykam,sa goscie:)))

Fleur - hej:) napisz coś o sobie? kiedy testujesz?

Agnieszka,Ewcia - Cześć! :-)

Mama - udanej wizyty znajomych :)

Ostatnia edycja:
a my dziś już odpoczywamy :)
wczorajsza imprezka bardzo udana! Filip gościł się razem z nami ale do czasu bo w końcu padł.. :D
dziś zaliczyliśmy już spacerek
mamy w iławie piękną pogodę ostatnio.

pozdrawiam was wszystkie!!

aga
witam witam! ;)

Witam popołudniowo w niedziele:-)
ja tylko melduje ze staranka wciaz trwaja ;-)sa na zaawansowanym poziomie:-D
zycze miłej niedzieli wszystkim

a my dziś już odpoczywamy :)
wczorajsza imprezka bardzo udana! Filip gościł się razem z nami ale do czasu bo w końcu padł.. :D
dziś zaliczyliśmy już spacerek
mamy w iławie piękną pogodę ostatnio.

pozdrawiam was wszystkie!!

aga
witam witam! ;)

Kinga a co Ty tu robisz u nas?hehe z tego co wiem nie planujecie na razie dzidzi....no ale w sumie nigdy nic nie wiadomo...pozdrawiam

Kinga a co Ty tu robisz u nas?hehe z tego co wiem nie planujecie na razie dzidzi....no ale w sumie nigdy nic nie wiadomo...pozdrawiam

no postanowiłam dołączyć :)
z M nigdy nie przestaliśmy pragnąć drugiego dziecka. mieliśmy jedynie przerwy. Teraz od dwóch miesięcy jest tak że po prostu się nie zabezpieczamy i liczymy że w końcu się uda:tak:
M nawet ostatnio mi mówił że bardzo chce i nie ważne już jaka płeć i kiedy ale sam fakt że chcemy rodzeństwo dla Filipa! :)
w końcu musi się udać.. wierzymy w to :happy:

p.s. ..bo nie planujemy aga.
co ma być to będzie

Witam popołudniowo w niedziele:-)
ja tylko melduje ze staranka wciaz trwaja ;-)sa na zaawansowanym poziomie:-D
zycze miłej niedzieli wszystkim
owocnych starań życzę! ;)

A mój mąż mi wczoraj wieczorem zapowiedział że może nie będziemy musieli czekać ze starankami aż do lipca :-D Fajnie fajnie bo w styczniu byłą mowa o wrześniu - jest kwiecień a mowa o czerwcu :-D Ale chyba jednak wolę lipiec :-p Ale starać się można :-D
no to super skoro tak postanowiliście nieco przyśpieszyć starania :))
oby się wam udało jak najszybciej!
pamietam jak my z mężem rozważaliśmy kiedy zaczniemy starania.. no i zaczeliśmy w październiku2009.. mąż był pewny że uda się szybko że jeszcze w tym roku ale niestety to nie takie proste u nas:(
trzeba wierzyć że się w końcu uda. mamy wiarę z M wiec jest dobrze:) ile trzeba poczekamy ale nie spoczniemy!!!!
powodzenia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć kobietki. :-)Dopiero wróciłam od sister.:-D:-D:-D Troche przeciągnęliśmy od wczoraj, na śniadanko :tak:, na obiadek :tak:i podwieczorek:tak:. :-D:-D:-DA co tam! Odpoczęłam od gotowania.:-D:-D Potem 10 minut i z powrotem w domku:happy:. Mieszkają bliziutko!!:happy::happy:
@ nadal brak! Nie wiem o co juz chodzi. :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Weekend sie kończy i jakoś smutno mi...:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry