reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny-ja matka-polka Wam powiem-PRZY DWOJCE JEST LATWIEJ!!!!!!!!!! nie skupiasz sie tylko na 1 dziecku,masz uwage podzielona i ze wszystkim daje sie rade a jak maluch podrosnie to starszak chetnie sie nim zajmie-GWARANTUJE:tak::tak::tak::tak:wiec glowa do gory i prosze robimy dzieci bez marudzenia:-D:-D:-DSol lipiec tez cudny miesiec-niektorzy koncza wtedy 31 lat:szok::crazy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:PAULA85- dziekuje!!!:) PALLISSA- bedziesz w ciazy,ale nikt Ci nie powie kiedy-musisz dzialac z mężem i byc cierpliwa:))) BIBINKA- prosila Wam przekazac ,ze niedlugo sie odezwie,ale nie wie dokladnie kiedy....

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze się nie miałam nawet okazji przedstawić: Kinga jestem ;) a moj syn to Filip. Mieszkamy w Iławie!
a tu zdjęcia:

Witam się
91.gif

Dzisiaj przyszła @, potrwa do poniedziałku i do dzieła
d010.gif

Z sądu coś nie dzwonili hmmmmmmmmmmmm
a015.gif

Tak dużo was tutaj piszę, że nie umiem się połapać :-D:-D:-D

Kinga - czy my się przypadkiem nie znamy jeszcze z innego forum?
150.gif

Ostatnia edycja:
KINGA- ladna babeczka z Ciebie:tak:i synio duzy!LORELAIN- hejka:-Dno ja wczoraj wieczorem jak wrocilam na chwile to tez mialam problem,zeby sie polapac-w 1 dzien tyyyyyle nowych kobietek:tak::szok::-)ale fajnie,niech sie dolaczaja!!a z sadem cos faktycznie dlugo nie daja znaku,ale nic poczekamy.Dobrze,ze @ przyszla i teraz po kilku dniach dzialacie-no,no;-)zazdroszcze:laugh2:teraz czekamy az WISIEŃKA sie pochwali,ze do Niej tez @ zawitala bo biedna czeka i nic....:crazy:

mama - mam nadzieję bo jak na razie to mam nerwicę ze ciągle siedzę w domu - muszę iść jak najszybciej do roboty bo się zabiję w domu ciągle siedząc :-(

A ja mam duży problem :-( Nie mam w co się ubrać na komunię siostrzeńca męża. Dwa lata temu ubrałam ciuchy ciążowe bo mała miała niewiele ponad miesiąc jak byliśmy a teraz nie mam co na siebie założyć. Mam spódnicę z gorsetem na wesela (dostałam od męża) ale na takie bardziej oficjalne imprezy nie mam nic :-( Ani sukienki ani żadnej garsonki - no nic :-( Znalazłam sobie na allegro fajne sukieneczki ale takie trzeba przymierzyć a nie kupować w ciemno :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL- spoko,zaraz bedziesz w ciazy-bedziemy lataly na badania,do ginek i po sklepach itd to sie wyrwiesz z domu:tak:choc wiem,ze takie siedzenie w chacie daje sie we znaki-ja mam dom wiec wystarczy,ze wyjde na ogrod-tam zawsze jest praca a poza tym jakas sasiadka zawsze sie znajdzie na spacerze z dzieckiem to mozna sie dolaczyc.a jak nie to dzieci buszuja na ogrodzie a ja sadzam doopke na hustawce ogrodowe i mam wszystko gdzies :laugh2:zaraz zrobi sie cieplej i wszystkie odzyjemy:happy:a co to do Marylki przyszedl szejk??????handluje na maxa albo dostawe ma...:tak:

SOL- masz racje-pewne rzeczy trzeba mierzyc:tak:zeby potem sie nie okazalo,ze kolejna rzecz bedzie tylko wisiala w szafie:oo2:a jak trzeba gdzie wyjsc to oczywiscie nie ma sie w co ubrac:rolleyes2::unsure:

:-) mama - super wyglądasz , a więc wniosek z tego że mimo póżnej godziny to się opłacało .
:-)wiolka - nie martw się mała no niestety musi swoje wychorować , moja córcia nie chorowała do póki nie pobrali jej krwi na badanie , miała wtedy ok . 3,5 lat no i dostała sepsy , leżała w szpitalu długo i było bardzo bardzo żle , ręce rozkładałam , a potem czyli do teraz to co wiatr zawieje to chora . organizm ma osłabiony tą chorobą . co roku wyjeżdzamy nad morze 2 tygodnie to mus jak nie w Polsce to we Włoszech , bo mamy taką możliwość . zależy jak mój m.. . czasem dysponuje. nie martw sie będzie dobrze weż pod uwagę że się przeprowadziliście i klimat się zmienił . to dla tak małego dziecka bardzo dużo .
:-) a za wszystkie staraczki trzymam kciuki .:tak::tak:

reklama
Małż mi pozwoli jechać pewnie do Krakusów do galerii albo do Wawy - problem numer dwa - nie mam z kim :-( No i musi mi się @ skończyć :tak: A będę buszować po sklepach ile wlezie - już wiem mniej więcej czego chcę - teraz tylko znaleźć coś w tym stylu :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry