reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dobre Wiolka :):):) a co w koncu ty jesteś matka i możesz :):):):)

hej pallissa jak tam pewno juz sie nie możesz doczekać kiedy @ ucieknie i będziesz mogła zacząć starnka co :)
:tak::tak::tak:masz racje jeszcze jutro i bede wolna,tylko nie wiem w koncu te dni plodne ????co 30 dni mam@ 14sty dzien sie zaczynaja

reklama
wiolka gratulacje zakfalifikowałas sie na kopa :):)
kobieto nie smęcisz my się cieszymy że wpadłas i szkoda nam ciebie że sie tak męczysz tęskniłam :)

mam nadzieje że mała szubciutko wyzdrowieje
MARYLKA- :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:NORMALNIE TE TWOJE TEKSTY!!!!!!!!Wiola nam sie tu zali a Ty tak ladnie to napisals,ale sie usmialam:-)az Ci podziekowalam za ten post,a co!! :)) WIOLKA- badz dzielna i cierpliwosci zycze...musi Ja niezle trzymac skoro nawet spac nie moze....co to za dziadostwo Mala zlapalo:eek::crazy:AGUTKA- sexik powiadasz-no niby sie mowi,ze dobry zeglarz kazde morze przeplynie nawet czerwone,ale a jakos nie moge-zawsze czekam do konca @,ale jak Ci sie chce...;-)PALISSA- hejka,jak tam nastrój dzis??a jak masz 30 dniowe to zaczynajcie dzialania od 14,15 dnia cyklu i tak co 2 dni i wkoncu sie uda:laugh2:a ja mam rtg zrobiony i na 17,30 mega przyjemnosc czyli ...dentysta:happy:

mama - dentysta - przyjemność? :szok: Ty masochistko :-D:-D:-D A ja myślałam ze to ja jestem rąbnięta :-D:-D:-D

wiola - a jestem wariatką :tak::-D, mam starszą córkę od twojej - wiem co mówię :-p:laugh2:

Nastawiłam pranie, sprzątnęłam moje biurko i szafkę z lekami i pod szafką bo już patrzeć się nie dało na to. Boli mnie jak pieron i jeszcze głowa mnie napierdziela a zaczęłyśmy z Karolą szaleć przy muzyce i mi się zaczęło poprawiać :rofl2: Może nie w główce ale mniej boli - jednak ruch uśmierza ból w moim przypadku. A i doszłam dzisiaj do wniosku że taśma klejąca i taśma izolacyjna potrafią naprawić większość zepsutych zabawek mojego dziecka :rofl2::-D:rofl2:

SOL- a czy ta Twoja @ przyszla w koncu laskawie czy jeszsze kaze na siebie czekac???:baffled:a dentysta....coz,cisza,spokuj-tylko ja i wiertla;-)a zawsze mozna poprosic o znieczulenie.

Was nadrobić..... :eek::eek::eek: 10 stron :szok: Tylko na chwilkę z oka spuścić :eek::rofl2:

Witam nowe staraczki :-D

Szczerze mówiąc jak wertowałam te 10 stron to liczyłam na choćby jeden wers od Bibinki, no ale... Niech dziewczyna odsapnie, zregeneruje siły :tak:

Wisieńka, super że guzek Maćka okazał się niczym groźnym, ale wiem domyślam się, że nerwik był :tak: ja tak przeżywam na razie każde badanie moich psów ;-)

mama, gratuluje i cieszę się, że dzieciaki mają miejsce w przedszkolu :-D

Maryla, termin 3.01.2011 zanotowałam i zaklepałam dla Ciebie :laugh2:

Sol, ja też podczas @ umieram i żadna pozycja nie jest dla mnie dobra. Czasami ketonal duo łykam w podwójnych porcjach i jak czuję że mi troche przechodzi to krzyczę - DZIĘKI CI BOŻE!!! :rofl2:

Wiola, kurde bele, marudź ile wlezie :tak: mam nadzieję, że Iwa szybko wyzdrowieje - ona poczuje się lepiej, Ty odpoczniesz i będziecie rodzinką jak z okładki magazynu :-D

ummmmm :eek: i zapomniałam co miałam jeszcze napisać :eek:

a ja wczoraj miałam piekło-niebo. Przyjechał małż, wkopaliśmy kwiatki :-D wieczór zaczynał się romantycznie i poszło nam o jakąś pierdołę. później temat zszedł zupełnie na inny tor - on zaczął drinkować, ja wsiadłam w jeepka i zrobiłam sobie wycieczkę po okolicznym lesie a do tego wszystkiego bażant prawie przypłacił by życiem, bo rzucił mi się na maskę :eek: (nie wiem, może też miał depresję :confused2:). Ogólnie rzecz biorąc poryczałam się i poszłam do wyrka na pięterko już o 21:00. M przyturlał się chwile potem i tak chrapał do rana :confused2: Dzisiaj już było ok, przeprosił mnie, ale Bozia go pokarała, bo musiał jechać do pracy na mega kacu. Zrobiłam mu aspirynkę, herbatkę z cytryną, lekkie śniadanie a na koniec napił się ciepłego barszczyku.

uhhhhhhhhhh idę wyżyć się na ogrodzie :angry:

jutro ginek :rofl2:

BALBINKA- hejka no jak sie nas troche z oka spusci to potem tyyyyle czytania,ze na koncu sie zapomina co to sie chciala napisac;-)wyzywaj sie na ogrodzie i jutro od rana trzymamy kciuki za dobre wiesci z kliniki,na ktora macie wizyte???a mężula moze tez przezywa jutrzejszy dzien i dlatego czasem niewiele trzeba,zeby wybuchl pozar:sorry:dobrze,ze juz sprawa wyjasniona...

mama - przylazła :tak:

miałam ładnego posta i Karola mi coś wcisnęła na klawiaturze i poszedł się czesać :-D

balbinka - ja mogę ketonal jak cukierki łykać - i nic, nimesulin mi nawet pomaga ale potem choruję na wątrobę :-p Ale ruch jest najlepszy :tak: Potańczyć, posprzątać - jak mięśnie pracują to nie mają czasu boleć :tak:

Spadam dalej szaleć :-D

reklama
BALBINKA- to od 12 trzymam kciuki i czekmy na wiesci.AGUTKA- no to nie mayjscia trzeba czekac az @ pojdzie:cool2:SOL- no to dobrze,ze juz jest @ teraz czekamy na @ WISIEŃKI. pisalam do Bibinki jak sie czuje i jak Ala-napisala,ze Ala OK ale wciaz pyta o dzidziusia i Bibinka ma mega dol i wciaz ryczy:-(i ze Jej ginek proponuje czekac pol roku i juz nie wie co ma myslec bo kazdy lekarz mowi inaczej i nie wie czy organizm podola wyzwaniu jak juz zajdzie i nie wie biedna co robic.....kurcze no ciezko cos radzic:sorry:nie wiem co napisac Jej,zeby bylo dobrze....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry