masz racje jeszcze jutro i bede wolna,tylko nie wiem w koncu te dni plodne ????co 30 dni mam@ 14sty dzien sie zaczynajadobre Wiolka a co w koncu ty jesteś matka i możesz
hej pallissa jak tam pewno juz sie nie możesz doczekać kiedy @ ucieknie i będziesz mogła zacząć starnka co
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA- NORMALNIE TE TWOJE TEKSTY!!!!!!!!Wiola nam sie tu zali a Ty tak ladnie to napisals,ale sie usmialam:-)az Ci podziekowalam za ten post,a co!! ) WIOLKA- badz dzielna i cierpliwosci zycze...musi Ja niezle trzymac skoro nawet spac nie moze....co to za dziadostwo Mala zlapaloAGUTKA- sexik powiadasz-no niby sie mowi,ze dobry zeglarz kazde morze przeplynie nawet czerwone,ale a jakos nie moge-zawsze czekam do konca @,ale jak Ci sie chce...;-)PALISSA- hejka,jak tam nastrój dzis??a jak masz 30 dniowe to zaczynajcie dzialania od 14,15 dnia cyklu i tak co 2 dni i wkoncu sie udaa ja mam rtg zrobiony i na 17,30 mega przyjemnosc czyli ...dentystawiolka gratulacje zakfalifikowałas sie na kopa
kobieto nie smęcisz my się cieszymy że wpadłas i szkoda nam ciebie że sie tak męczysz tęskniłam
mam nadzieje że mała szubciutko wyzdrowieje
S
Sol
Gość
mama - dentysta - przyjemność? Ty masochistko A ja myślałam ze to ja jestem rąbnięta
wiola - a jestem wariatką , mam starszą córkę od twojej - wiem co mówię
Nastawiłam pranie, sprzątnęłam moje biurko i szafkę z lekami i pod szafką bo już patrzeć się nie dało na to. Boli mnie jak pieron i jeszcze głowa mnie napierdziela a zaczęłyśmy z Karolą szaleć przy muzyce i mi się zaczęło poprawiać Może nie w główce ale mniej boli - jednak ruch uśmierza ból w moim przypadku. A i doszłam dzisiaj do wniosku że taśma klejąca i taśma izolacyjna potrafią naprawić większość zepsutych zabawek mojego dziecka
wiola - a jestem wariatką , mam starszą córkę od twojej - wiem co mówię
Nastawiłam pranie, sprzątnęłam moje biurko i szafkę z lekami i pod szafką bo już patrzeć się nie dało na to. Boli mnie jak pieron i jeszcze głowa mnie napierdziela a zaczęłyśmy z Karolą szaleć przy muzyce i mi się zaczęło poprawiać Może nie w główce ale mniej boli - jednak ruch uśmierza ból w moim przypadku. A i doszłam dzisiaj do wniosku że taśma klejąca i taśma izolacyjna potrafią naprawić większość zepsutych zabawek mojego dziecka
mama05
SOL- a czy ta Twoja @ przyszla w koncu laskawie czy jeszsze kaze na siebie czekac???a dentysta....coz,cisza,spokuj-tylko ja i wiertla;-)a zawsze mozna poprosic o znieczulenie.
Was nadrobić..... 10 stron Tylko na chwilkę z oka spuścić
Witam nowe staraczki
Szczerze mówiąc jak wertowałam te 10 stron to liczyłam na choćby jeden wers od Bibinki, no ale... Niech dziewczyna odsapnie, zregeneruje siły
Wisieńka, super że guzek Maćka okazał się niczym groźnym, ale wiem domyślam się, że nerwik był ja tak przeżywam na razie każde badanie moich psów ;-)
mama, gratuluje i cieszę się, że dzieciaki mają miejsce w przedszkolu
Maryla, termin 3.01.2011 zanotowałam i zaklepałam dla Ciebie
Sol, ja też podczas @ umieram i żadna pozycja nie jest dla mnie dobra. Czasami ketonal duo łykam w podwójnych porcjach i jak czuję że mi troche przechodzi to krzyczę - DZIĘKI CI BOŻE!!!
Wiola, kurde bele, marudź ile wlezie mam nadzieję, że Iwa szybko wyzdrowieje - ona poczuje się lepiej, Ty odpoczniesz i będziecie rodzinką jak z okładki magazynu
ummmmm i zapomniałam co miałam jeszcze napisać
a ja wczoraj miałam piekło-niebo. Przyjechał małż, wkopaliśmy kwiatki wieczór zaczynał się romantycznie i poszło nam o jakąś pierdołę. później temat zszedł zupełnie na inny tor - on zaczął drinkować, ja wsiadłam w jeepka i zrobiłam sobie wycieczkę po okolicznym lesie a do tego wszystkiego bażant prawie przypłacił by życiem, bo rzucił mi się na maskę (nie wiem, może też miał depresję ). Ogólnie rzecz biorąc poryczałam się i poszłam do wyrka na pięterko już o 21:00. M przyturlał się chwile potem i tak chrapał do rana Dzisiaj już było ok, przeprosił mnie, ale Bozia go pokarała, bo musiał jechać do pracy na mega kacu. Zrobiłam mu aspirynkę, herbatkę z cytryną, lekkie śniadanie a na koniec napił się ciepłego barszczyku.
uhhhhhhhhhh idę wyżyć się na ogrodzie
jutro ginek
Witam nowe staraczki
Szczerze mówiąc jak wertowałam te 10 stron to liczyłam na choćby jeden wers od Bibinki, no ale... Niech dziewczyna odsapnie, zregeneruje siły
Wisieńka, super że guzek Maćka okazał się niczym groźnym, ale wiem domyślam się, że nerwik był ja tak przeżywam na razie każde badanie moich psów ;-)
mama, gratuluje i cieszę się, że dzieciaki mają miejsce w przedszkolu
Maryla, termin 3.01.2011 zanotowałam i zaklepałam dla Ciebie
Sol, ja też podczas @ umieram i żadna pozycja nie jest dla mnie dobra. Czasami ketonal duo łykam w podwójnych porcjach i jak czuję że mi troche przechodzi to krzyczę - DZIĘKI CI BOŻE!!!
Wiola, kurde bele, marudź ile wlezie mam nadzieję, że Iwa szybko wyzdrowieje - ona poczuje się lepiej, Ty odpoczniesz i będziecie rodzinką jak z okładki magazynu
ummmmm i zapomniałam co miałam jeszcze napisać
a ja wczoraj miałam piekło-niebo. Przyjechał małż, wkopaliśmy kwiatki wieczór zaczynał się romantycznie i poszło nam o jakąś pierdołę. później temat zszedł zupełnie na inny tor - on zaczął drinkować, ja wsiadłam w jeepka i zrobiłam sobie wycieczkę po okolicznym lesie a do tego wszystkiego bażant prawie przypłacił by życiem, bo rzucił mi się na maskę (nie wiem, może też miał depresję ). Ogólnie rzecz biorąc poryczałam się i poszłam do wyrka na pięterko już o 21:00. M przyturlał się chwile potem i tak chrapał do rana Dzisiaj już było ok, przeprosił mnie, ale Bozia go pokarała, bo musiał jechać do pracy na mega kacu. Zrobiłam mu aspirynkę, herbatkę z cytryną, lekkie śniadanie a na koniec napił się ciepłego barszczyku.
uhhhhhhhhhh idę wyżyć się na ogrodzie
jutro ginek
mama05
BALBINKA- hejka no jak sie nas troche z oka spusci to potem tyyyyle czytania,ze na koncu sie zapomina co to sie chciala napisac;-)wyzywaj sie na ogrodzie i jutro od rana trzymamy kciuki za dobre wiesci z kliniki,na ktora macie wizyte???a mężula moze tez przezywa jutrzejszy dzien i dlatego czasem niewiele trzeba,zeby wybuchl pozardobrze,ze juz sprawa wyjasniona...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
AGUTKA- sexik powiadasz-no niby sie mowi,ze dobry zeglarz kazde morze przeplynie nawet czerwone,ale a jakos nie moge-zawsze czekam do konca @,ale jak Ci sie chce...;-)
Mój Mąż też zawsze tak mówi,ale ja - jak i Ty - nie potrafię tak.
S
Sol
Gość
mama - przylazła
miałam ładnego posta i Karola mi coś wcisnęła na klawiaturze i poszedł się czesać
balbinka - ja mogę ketonal jak cukierki łykać - i nic, nimesulin mi nawet pomaga ale potem choruję na wątrobę Ale ruch jest najlepszy Potańczyć, posprzątać - jak mięśnie pracują to nie mają czasu boleć
Spadam dalej szaleć
miałam ładnego posta i Karola mi coś wcisnęła na klawiaturze i poszedł się czesać
balbinka - ja mogę ketonal jak cukierki łykać - i nic, nimesulin mi nawet pomaga ale potem choruję na wątrobę Ale ruch jest najlepszy Potańczyć, posprzątać - jak mięśnie pracują to nie mają czasu boleć
Spadam dalej szaleć
reklama
mama05
BALBINKA- to od 12 trzymam kciuki i czekmy na wiesci.AGUTKA- no to nie mayjscia trzeba czekac az @ pojdzieSOL- no to dobrze,ze juz jest @ teraz czekamy na @ WISIEŃKI. pisalam do Bibinki jak sie czuje i jak Ala-napisala,ze Ala OK ale wciaz pyta o dzidziusia i Bibinka ma mega dol i wciaz ryczy:-(i ze Jej ginek proponuje czekac pol roku i juz nie wie co ma myslec bo kazdy lekarz mowi inaczej i nie wie czy organizm podola wyzwaniu jak juz zajdzie i nie wie biedna co robic.....kurcze no ciezko cos radzicnie wiem co napisac Jej,zeby bylo dobrze....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: