reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam,
Za dużo tego wszystkiego , żebym nadrobiła, także tylko kilka stron przejrzałam.
mama05 bardzo fajna twarzowa fryzurka!! :) Gratuluję przedszkolaków!!
Paula85 jak chorowałaś na toxoplazmozę to nie zachorujesz ponownie, jeśli chcesz mieć pewność czy masz przeciwciała to potrzeba badania IGG przeciw toxo.
Maryla wielkie testowanie niedługo, może rozpoczniesz wysyp ciąż!! Trzymam mocno kciuki.
U nas bez zmian, ja nadal bez pracy, staranek nie ma. :p
Bardzo dużo już nas jest, super, bo już powoli rozpoczną się terminy na 2011r. !! Potem trzeba będzie pomyśleć o jakimś uporządkowaniu, kto się stara, ile czasu i jaki efekt, czy też kiedy termin :):):)

mama taką nadzieje ze rozpoczę prawdziwą epidemie ciąż :):):):)

MARYLKA, z boku to moze wygladac jakbym sie podniecala jak malolata ale ja lubie czasem uslyszec cos tak milego od kogos obcego hehe :)))

MAMA, zapomnialam Ci napisac, ze cudne masz te kwiatki. Mi sie marzy storczyk fioletowy. Twoj ma duzo kwiatow jak widze :)))
BIBINKO, czekamy na Ciebie Slonce z utesknieniem :))) mam nadzieje, ze sytuacja sie nie powtorzy :(((

MISIA, ja tez lykam yasminelle i szczerze to bylam ostatnio u mojej gin i powiedziala, ze najwieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest zaraz po odstawieniu i ze po tycb tabletkach mozna od razu sie starac bez zadnych konsekwencji. Misia gin mi zalecila na dwa miesiace przed starankami brac feminatal. Taki co sie bierze przed starankami i do 12,13 tygodnia. Zawiera on wszelkie witaminki i kwas foliowy. No i ja za 3 niecale miesiace koncze opakowanko yasminelle, czekam na @ i od razu po ruszamy do boju :))))

kochana nie zrozum mnie źle, to super że szef chwali , zawsze miło słyszec komplementy zwlaszcza od innego niż swój facet :) a jak chwali to niech daje podwyżke nie chodziło mi o jakies podniecanie naprawde :)

Czesć dziewczyny:-)

Troszkę was nadrobiłam ae jesczze nie wszystko.

mama bardzo ładna fryzurka,ale powiem że wyglądasz powazniej niż na tym co masz obok nicku ;-)

maryla rozbroiłaś mnie:-Dchce urodzic po 3:-Djestes udana-ja tez tak mowilam ze ja nie chce koniec grudnia rodzic tylko styczen jak juz,,ale te baby wybredne:-pa tak poza tym to kiedy ma przyjść @?za tyle co Ci odlicza suwaczek?

witam nowe starające się mamusie:-)

Ja dzis miaam noc i dzien pelen wrazen,o 2.30 w nocy Julia obudzila sie z gorączką 39,dostała czopa,ale cho chwile sie budziła,ze spania mialam nici z reszta juz cala noc sie stresowalamm jak to zrobie rano jak na 7 do pracy mialam,no i wstałam rano a Julka nie chciala wstac i byla srasznie markotna,zadzwonilam do kolezanki zeby mnie zastąpiła i biedna musiala wstawac syzbciej preze mnie i leciec do pracy. Potem dzwonilam do lekarza okazalo sie ze ma urlop,wściekłam się:angry: no ale znalazlam innego lekarza i okazalo sie ze nic powanego nie ma,nie dostała nawet antybiotyku,ylko 2 syropy z którymi nie dajemy sobbie rady,bo Julka nie chce ich pić na zaden sposób :-(
no i po lekarzu pojechalam do mamy,zostawilam Julie i na 12 do pracy,nie byłoby problemu ale juz 2 dziewcyzny sa na L4 i byl problem z zastąpieniem mnie,no i pomyslalam ze skoro Julii nie ma nic powaznego to te 3,5 godz wytrzymam:eek:

no ale mam dość,spać mi się chce jak diabli,Julia marudna cały czas:baffled:a ja dzis chcialam zacząc staranka,nie wiem czy bede miec siłe:baffled:
no wybrzydzać zawsze można , a przynajmniej próbowac :):): @ powinna przyjść 24 w przyszłą sobote a testowac dla pewności będe dopiero 26 bo nie wiem czy coś mi się w cyklu nie przeciągnie
Ja na chwilkę, bo padam na ryjek już. Dziś przeszłyście same siebie z tym pisaniem...

witam wszystkie nowe dziewczyny. U nas jest mega pozytywna atmosfera i serdecznie zapraszamy do pisania.
mama, fotki piękne... no ale masz chyba ciut krótsze niż na avatarku.
Maryla, parówkożerco, będzie dobrze i faktury zapłacisz.
Nika u nas też słoneczko w Warsaw było dziś piękne !!!! rodzinka zdrowieje,a to najważniejsze.

jak zwykle, pozapominałam co komu miałam odpisać, nie zaznaczyłam postów i doopa.

Jutro się zamelduję z pracy z nową energią, to więcej napiszę.
Kolorowych snów babeczki.
tak to ja parówkożerca :) wszystkie sa moje :):):):):) no mam nadzieje ze uzbieram na te faktury bo początek tygodnia był super a 2 ostatnie dni poraszka a dziś pogoda nie za bardzo i nie wiem jak to będzie

Odebrałam wyniki na koncie w necie ale nie ma tam norm. :crazy:Szukałam w sieci i były rozbieżności więc dałam sobie spokój. Zdenerwowałam się tylko bo jeden z hormonów tarczycy nie mieści się w normie:-(. Opinie zgodne ze stron.Jutro odbiorę na papierze to zobaczę. Tam są normy. I tak szybko są te wyniki bo miały być w poniedziałek:-). Jak zalecała mama05 wzięłam gorącą kąpiel:-):-). @ brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Suwaczek więc nieaktualny. Wredna @ robi co chce:wściekła/y::wściekła/y::angry:. Może będzie jutro. Na pewno to nie kreseczka. Mam nadzieję, że te wyniki będą OK i będę mogła odpalać lont:-D:-D:-D.
jak mówisz że to nie groszek to niech @ lepiej w kólki nie leci tylko biegusiem do Ciebie przychodzi

postanowiłam zrobić kolejny krok i utworzyłam nowy suwaczek ,sprawdzam czy działa

działa :))))))))))) ale cos długo to wyszło...chyba tyle nie wytrzymam ;)

piekny sówaczke, jak juz widac ile zostało do testowania to jakoś trudniej wytrzymac co ??????????????

a tak wogule to dzieńdoberek mój K mnie wkurzył na maksa i nie wiem czy się zabiore przez to za stronke bo mam maksa a sol tyle sie napracowała - wybacz

reklama
Kasiawie - trzymam kciuki za teścik :tak: a próbowałaś strzykawką do nurofenu dać syrop? Ja tak Karoli od początku daję - szkoda tylko bo pieronica rozpoznaje butelki :_D
mama - to widzę że macie taki sam plan jak my - 2 miesiące zabawy a potem clo w razie czego :-D Mój M tak mi zapowiedział, bo ja chciałam od razu w lipcu iść na clo a tu od września clo :szok: bidny ma nadzieje że się uda bez wspomagaczy - ja już chyba w to nie wierzę :sorry: widzę co się dzieje w pierwszym cyklu po odstawieniu - znowu wszystko się skopało - i jak tu być optymistką? :sorry:
mlodam - nie ty pierwsza nie ostatnia :tak: będzie dobrze - tak trzeba myśleć :tak: Uda się :tak: nie w tym to w kolejnym cyklu albo za kilka kolejnych - fasolka sama najlepiej wie kiedy przyjść :tak: Sama straciłam 6 aniołków i wiem co mówię :-p Karola przyszła w idealnym momencie :tak: wg jej uznania :dry: :-D

Ja już po śniadanku z Karolą, M w pracy a mi się nudzić zaczyna. Pod czytałam co u was i lecę posprzątać trochę :dry:

ojj ja też z mężem nie spocznę do puki nie sprawimy naszemu synkowi rodzeństwa! :) wcześniej patrzyłam na różnicę wieku aby nie była zbyt duża no ale niestety nie można zaplanować tak sobie że "teraz zaciążę" niektóre z nas muszą uzbroić się w cierpliwość i starac sie dłużej.. nawet jak moj syn juz bedzie starszy i bede wiedziała że różnica wieku miedzy dziećmi nie bedzie już mała to na drugie dziecko bede tak samo zdecydowana jak zawsze czyli na maksa! :)

piekny sówaczke, jak juz widac ile zostało do testowania to jakoś trudniej wytrzymac co ??????????????

nic nie mów-to się wydaje tak dłuuuugo,ja mam dostać@ 2 maja i 2 maja testuje bo nie wytrzymam:-)

mama zazdroszcze Ci ze Twoje dzieci chętnie wszystko chca jak im dajesz:-(moja co do ego jest poprostuu okropna:baffled:

Sol Julka jak mnie widzi z czymkolwiek to juz ucieka i płacze,jogurt jej chcalam dac to nawet tego nie chciała,:wściekła/y:

wiem i boje sie ze sie cos jej z tego rozwinie,dzis jade na 12 do pracy na 3,5 godz i Julka zostanie z moja mamą,moze mama znajdzie jakis sposób:rofl2:

MARYLKA,SOL,KINGA- witam i niestety zmykam bo ostatnio nie dalam rady zrobic rtg i teraz jade-prosze nie pisac za duzo po potem MASAKRA zeby Was nadrobic-wroce naszybciej jak sie da:tak:;-)jak to mowia-nie chcem ale muszem:eek:do zo..

ja tez uciekam,szykowac sie do pracy,bede dopiero wieczorkiem i równiez bardzo prosze żeby aż tyle nie było do nadrabiania:-)

trzymajcie się dziewczyny;-)

MARYLKA,SOL,KINGA- witam i niestety zmykam bo ostatnio nie dalam rady zrobic rtg i teraz jade-prosze nie pisac za duzo po potem MASAKRA zeby Was nadrobic-wroce naszybciej jak sie da:tak:;-)jak to mowia-nie chcem ale muszem:eek:do zo..
rozumiem ;)

ja też kawe w biegu piję i lecę na miasto zaraz z młodym.
do pozniej!!
;-)

reklama
maryla - zostaję z tobą :tak: co prawda marny ze mnie towarzysz bo mi łeb rozsadza przez pogodę to jeszcze brzuch boli i ledwo przytomna

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry