reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Odebrałam wyniki na koncie w necie ale nie ma tam norm. :crazy:Szukałam w sieci i były rozbieżności więc dałam sobie spokój. Zdenerwowałam się tylko bo jeden z hormonów tarczycy nie mieści się w normie:-(. Opinie zgodne ze stron.Jutro odbiorę na papierze to zobaczę. Tam są normy. I tak szybko są te wyniki bo miały być w poniedziałek:-). Jak zalecała mama05 wzięłam gorącą kąpiel:-):-). @ brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Suwaczek więc nieaktualny. Wredna @ robi co chce:wściekła/y::wściekła/y::angry:. Może będzie jutro. Na pewno to nie kreseczka. Mam nadzieję, że te wyniki będą OK i będę mogła odpalać lont:-D:-D:-D.

reklama
postanowiłam zrobić kolejny krok i utworzyłam nowy suwaczek ,sprawdzam czy działa

działa :))))))))))) ale cos długo to wyszło...chyba tyle nie wytrzymam ;)

cześć dziewczyny! ja tu nowa, postanowiłam sobie do Was dołączyć. Tak się niestety złożyło, że będziemy się starać by w 2011 roku zostać mamusią i tatusiem;-). Mieliśmy z mężem być rodzicami w październiku tego roku, ale życie zapisało inaczej na kartach. pozdrawiam i mam nadzieję do miłego usłyszyska.
Ela

Witam sie lejdis:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-Dale naskrobalyyyyyyyyyyyyyyyyyyyscie od 18.00 godziny!!!!!!!!!!!!ledwo nadrobilam no i mamy tyle nowych kobietek,ze juz nie pamietam polowy nikow ,ale piszcie dziewczyny piszcie w koncu sie wszystkie polapiemy kto jest kim i o co kaman:-):-):-)dziekuje wszystkim,ktore tak chwala moja fryzurke-i jedna kobietka zauwazyla,ze wygladam powazniej niz na zdjeciu na avatorku-tak,zgadzam sie-raz ,ze tam bylam pol roku mlodsza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a dwa,ze teraz mam ciemny braz i na fotkach wychodzi prawie jak czarny a na avatorku ewidentnie widac ,ze jest braz i na wizycie w maju robie taki braz z powrotem:rofl2:MLODAM- domyslam sie,ze przezylas poronienie:-(tu jest kilka dziewczyn po tym traumatycznym przezyciu(ja tez stracilam maluszka w 9t.c) jedna z nas wlasnie wyszla ze szpitala-miala lyzeczkowanie-serduszko nie bilo...czekamy na Nia az bedzie w stanie do nas wrocic-takze znajdziesz tu zrozumienie i wsparcie-zagladaj kiedy masz ochote i pisz jak najczesciej:happy:witam sie z kawka-zapraszam...KASIAWIE-piekny suwaczek-musisz byc cierpliwa z testowaniem,poczekamy z Toba:))WISIEŃKA- dzis jeszcze raz powtorz goraca kapiel i jak po tym nie dostaniesz to ...nie wiem juz co radzic bo mi 1 lub 2 takie kapiele wystarczyly...

Ostatnia edycja:
No dobra,to i ja dołączę do Was. :-p ;-)
Agnieszka sobie jestem,hehehe. ;-) :-p
Staramy się 9ty cykl. Plan był na 2010 (i do wątku 2010 jestem na maxa przywiązana),ale wiadomo,jak to życie - uwielbia płatać figle. ;-)
Jeśli do lipca/sierpnia nie uda Nam się zaciążyć,robimy badanka i z ginkiem myślimy,co robić,by zrobić. ;-)

AGUTKA- witam i widze nowy suwaczek z moim haslem-od pol roku to jest moje motto- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY- no ale monopolu na nie nie mam;-)ja po odstawieniu hormonów dzialam 2 m-ce jak nie uda sie zajsc to ide po Clo i jestem dobrej mysli bo ustalilismy z mężem ze staramy sie pol roku i jak sie nie uda to dajemy sobie spokoj dlatego teraz robie wszystko,zeby potem zajsc bo bardzo pragne tego maluszka,ale nie chcemy sie zatracic w tym wszystkim bo juz raz to przechodzilismy-ja mam 31 lat a Tom 38-dzieci prawie 5 i prawie3 lata-zobaczymy jak wyjdzie...

Ja ostatnio gdzieś wyczytałam to hasło. :sorry2: Ale nie tu na BB - zabij,a nie pamiętam gdzie. :sorry2: A przeszkadza Ci ono na moim suwaczku? :cool2:
U Nas jest tak,że ja mam 25lat,Zuzia jest moją biologiczną Córcią,G. ma 32 lata i nie ma Dzieci - chociaż On cały czas mi powtarza,że Zuzia jest Jego i koniec kropka. ;-) No i tego się trzymamy. :-) Marzy Nam się 2gi maluszek,ale jak się nie uda,to co zrobić. Grunt,że już jedną Milusińską mamy. :-)

Witam się o 9.00 :-)

i jedna kobietka zauwazyla,ze wygladam powazniej niz na zdjeciu na avatorku.

to ja to ja sie odważyłam ;-) co nie mzienia faktu ze teraz też bardzo ładnie wyglądasz :-)

moja Julka za chiny udowe nie wypije syropu,juz preszłam samą siebie-wzystko spróbowałam,w herbacie w soczku,łyzke z syropem obsypalam kolorowymi cukierkami i nic!!!!!!!!!ja nie wiem co to będzie,na siłe dałam o wszystko wypluła-szok!!ona juz nawet nie próbuje tylko czuje po zapachy,rety co za dziecko...:baffled:

co do testowania to chyba będą najdłuższe 2 tygodnie w moim życiu,juz Cie rozumiem marylka:tak:juz i tak w przyszłym ygodniu musze sie zarejestrowac do ginka żeby potem nie czekac jakby co,bo oczywiście niecierpliwa jestem,choc i tak pewnie jesli zobaczyłabym 2 kreski to na drug dzien pojde na badanie krwi:-)

a to tylko my z marylka czekamy na testowanie czy ktoś jeszcze?bo tu tyle dziewczyn się wiało że ja juz nie pamietam:-D

witam się

Agutka witaj! :)

No to 3mam kciuki za dziewczyny testujące! :tak::-)

ja to ten cykl wogóle nie licznie.. nawet nie wiem który dziś dzień:sorry::zawstydzona/y: mniej wiecej to w przyszłym tygodniu przypada jakoś termin @. no zobaczymy..

reklama
AGUTKA- nie ,nie przeszkadza mi to haselko-jest nas dwie co nie spoczna;-):tak:tylko od razu je zauwazylam!!powodzenia zycze i oby poznie jak sie nie uda -wspomagacze pomogly...KASIAWIE- odwazylas sie powiadasz....i dobrze:tak::-Dja mam takie same odczucia,ze teraz wygladam powazniej dlatego wroce do tego jasniejszego brazu.a jesli chodzi o syropy to moje dzieci jak zblizam sie z lyzeczka to nawet nie pytaja co to tylko sie pchaja kto pierwszy i chetnie pija wiec nie znam problemu-ale walcz bo jak nie bedzie brala tych syropow i choroba sie rozkreci to moze byc gorzej:eek:a tego nikt nie chce:no:;-)a jesli chodzi o testowanie to wczoraj zajrzala do nas SLOMIANA WDOWA i dzis zrobila test i ...II Kreseczki:-):-):-):-):-)poleciala na bete!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry