reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
w końcu mam chwilę dla siebie! :)

asia i mama witaj! :happy:

zaraz poczytam o czym sobie pisałyście ;-)

reklama
SOL, masakra jakas ta pogoda. odkad wrocilam z pracy jestem jakas nie do zycia. Dzis w pracy duzo myslalam pracujac o tym jak bede w ciazy i bede miala odejsc z firmy. I mi sie smutno zrobilo, jakos tak bedzie brakowac tych ludzi. Moze jak przyjdzie co do czego to pewnie bede bardziej sie cieszyc niz smucic ale na dzien dzisiejszy tak wlasnie sprawa wyglada... :(
A jeszcze jakby sie udalo dwoje dzieci rok po roku... ;D to mnie troche nie bedzie w pracy. Jak szalec to szalec :)))

Witajcie dziewczyny:-)

Postanowiłam do Was napisać bo również chcę zostać mamusia 2011:-) tzn teraz jest wielkie NIE oczekiwanie na @ która ma przyjść planowo 25.04. Nie załapałabym się juz grudzień bo jak sprawdzałam to termin by wyszedł 3.01.2011:-) jejku żeby tylko @ nie przylazła :p
Może troszkę napiszę o sobie:
Więc mam na imię Patrycja (trudno się było domyślić prawda?:p) mam 23 lata (dokładnie w maju skończę), jestem pół roku po ślubie:-) pierwsze maleństwo straciłam w lipcu:-( ale pozbieraliśmy się i teraz żyjemy nadzieją:-)

Przyjmiecie mnie do siebie?:-)

pysia nie martw się,ja Cie rozumie,tez mi smutno jak pomysle ze juz nie bede racowac,zżyłam się juz z dziewczynami i tak jakos czas milej leciał,a teraz orzyjdzie siedziec w domu,no ale co począć,dzieci najwazniejsze;-)

Patrycja witaj :-) zatem trzymamy kciucki aby @ nie przyszła i pojawiły się dwie kreseczki na teście:tak:

PATRYCJA, witaj wsrod nas. Mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie. Ja lykam yasminelle, wczoraj zaczelam kolejne opakowanie, pozniej jeszcze dwa, w miedzyczsasie za miesiac kupujemy feminatal i tak za prawie trzy miesiace po skonczeniu anty i po @ dzialamy pelna para :D

PATRYCJA witaj i rozgość się u nas:tak: trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i pokazały się 2 kreseczki;-)
KASIAWIE - współczuję i mam nadzieję że Julci szybko przejdzie:happy: Co do podawania syropów to może jakoś ją przechytrzyć? Ja nie mam tego problemu bo Pati od malutkiego otwierała buzię jak widziała zblizającą się łyżeczkę - nieważne co na niej było:tak:
PYSIA a u mnie dziś piękna pogoda:-)

KASIAWIE, jakos musimy dac rade..E tam... w sumie jak bede w ciazy to bede sie cieszyc pewnie niz smucic tym, ze odchodze z pracy :))) W ogole to mnie wzielo na dzieci rok po roku. strasznie mi sie tak marzy ;D moze i lekko nie bedzie ale pewnie udaloby mi sie przez to przejsc :))) troche trudu i pozniej juz dzieci bylyby troszke starsze to oki. Ale fajnie miec takie dwa bable :) jeden malenki a drugi roczek :))) a i bym posiedziala z dwojka dzieci w domu, by sie odchowalo je ladnie i wrocila bym wtedy do pracy :))) ambitny plan hy hy :)))

NIKA, to ja tam do Ciebie wbijam. Ja odkad wrocilam z pracy jestem nietomna i leze w lozku z telefonem i pisze do Was :)))

reklama
witam

dopisze sie i ja.. :) widze, ze sa tu dziewczyny tez z innego topiku :) ja tez bede chciala zostac mama w 2011 :) jak to dziwnie brzmi :) heheh
czytalam tutaj, ze nie odstawilyscie yasminelle.. ja bralam te tabsy przez ostatni rok.. wczesniej mialam przerwe ok roku a przedtem jeszcze bralam minulet przez kilka ladnych lat..
ja odstawilam tabsy yasminelle miesiac temu bo juz nie dawalam rady ich brac.. psychika mi siadala.. czulam, ze to nie ja i wlasciwie wczesniej chcialam przestac je brac.. teraz czytam, ze najlepiej zaraz po ich odstawieniu probowac zajsc w ciaze.. a my chcemy sprobowac dopiero we wakacje.. no i jestem w kropce.. ech..
biore kwas foliowy z witaminami... i pod koniec kwietnia ide do gin'a.. ciekawa jestem co mi powie.. bo chyba bez sensu brac znowu tabsy.. przez 2-3 miesiace.. hmmm.. sama juz nie wiem :) okaze sie za 2 tyg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry