Czesć dziewczyny:-)
Troszkę was nadrobiłam ae jesczze nie wszystko.
mama bardzo ładna fryzurka,ale powiem że wyglądasz powazniej niż na tym co masz obok nicku ;-)
maryla rozbroiłaś mnie
chce urodzic po 3
jestes udana-ja tez tak mowilam ze ja nie chce koniec grudnia rodzic tylko styczen jak juz,,ale te baby wybredne
a tak poza tym to kiedy ma przyjść @?za tyle co Ci odlicza suwaczek?
witam nowe starające się mamusie:-)
Ja dzis miaam noc i dzien pelen wrazen,o 2.30 w nocy Julia obudzila sie z gorączką 39,dostała czopa,ale cho chwile sie budziła,ze spania mialam nici z reszta juz cala noc sie stresowalamm jak to zrobie rano jak na 7 do pracy mialam,no i wstałam rano a Julka nie chciala wstac i byla srasznie markotna,zadzwonilam do kolezanki zeby mnie zastąpiła i biedna musiala wstawac syzbciej preze mnie i leciec do pracy. Potem dzwonilam do lekarza okazalo sie ze ma urlop,wściekłam się
no ale znalazlam innego lekarza i okazalo sie ze nic powanego nie ma,nie dostała nawet antybiotyku,ylko 2 syropy z którymi nie dajemy sobbie rady,bo Julka nie chce ich pić na zaden sposób :-(
no i po lekarzu pojechalam do mamy,zostawilam Julie i na 12 do pracy,nie byłoby problemu ale juz 2 dziewcyzny sa na L4 i byl problem z zastąpieniem mnie,no i pomyslalam ze skoro Julii nie ma nic powaznego to te 3,5 godz wytrzymam
no ale mam dość,spać mi się chce jak diabli,Julia marudna cały czas
a ja dzis chcialam zacząc staranka,nie wiem czy bede miec siłe