reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodamamusia - a Ty co fisiujesz ????? Po dupie chcesz ????
Wszystkie się tu kochamy !!! Bez takich mi tu :cool2: prowokacji :-p:-D

reklama
hahahahahha, no nie nadążam z czytaniem hahahahahahaha

Rurrko ja do "Osiedlowego" już tylko według Waszych wskazówek pójdę :-D

Koccurrku czyłi będzie BIAŁA ta Mała Czarna :-D to coś ten Tom Cruise ściemnił :-D ale cóż, niech już zostanie jak jest, Mała Czarna, a jak będzie okaże się po narodzinach :-D:-D:-D

MadeTwój syn widzę też w trendach obeznany, więc to rodzinne predyspozycje u Was w rodzinie :-D

Młoda trzymaj się tam dzielnie w tych opuchliznach, juz niedługo ;-)

made masz racje przez kolano i po sprawie ja tu myśle jak nas na grila umówić a ta tu z takim tekstem bo będzie FOCH :wściekła/y:

just - jak się sprężysz, to i Remik wyssie z mlekiem, to co najlepsze :-D)))))))))))

Ja dzisiaj w osiedlowym byłam po wode i tymbarka, podomki nie miałam:zawstydzona/y: założyłam wielkie okulary przeciwsłoneczne, może nikt mnie nie rozpoznał:zawstydzona/y::-D

reklama
Mnie tam nawet w okularach i kapeluszu rozpoznają :baffled: muszę coś w sobie zmienić.......tylko co ???????

Uciekam Kochane na YCD ;) wpadnę w przerwie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry