reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just chyba musimy koleżance zapewnić ochrone dla kabli niech stoją i pilnują hahahahaha:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Mamita weźmiemy wszystko co dasz;P

Made Ty widziałaś co JUST chciała na osiedlowy lans włożyć? Do kościoła to i owszem, ale nie do osiedlowego!

mamitka - siedzę jak na szpilkach przez tą Twoją tempkę. Buziak Kochana :* A powiedz...kiedy testujesz ?

just - :-D)))) normalnie się popłakałam ze śmiechu.

rureczka - i to mnie, że tak powiem, poważnie zaniepokoiło :rofl2::rofl2::rofl2: Ale kilka lekcji i myślę, że deptak jest just !!!!!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny ale to przegięcie by było 4c134868_katarzhabsukniaipaszcz1557.jpg

kornelinka lciukasy zaciśnięte :))))))))))

boogie niestety tata prawie blondyn i do tego jasnooki no ta jak tu w takich warunkach można było CZARNĄ wyprodukować ??? Nie żebyśmy się nie starali :-D:-D

made nasza wyrocznio - JESTEŚ :-):-):-D Ja się nigdy więcej nie ruszę ani na ławeczkę ani do osiedlowego bez Twoich cennych uwag designerskich - nawet do piaskownicy !!! :-p:-p

Ostatnia edycja:
:szok: chociaz to nie głupie, stare dziadki się młodziej poczują, jak zobaczą sukienkę z lat swojej młodości ;P

Made- dziekuje Ci moja kochana
test 3 czerwca............juz nogami przebieram ,ale i boję się...nastawiłam sie na ten cykl-od dzis biorę lutkę jak mi tempka na 37,1 skoczyła :)))

reklama
Kocurek - nie chcę prorokować, ale ja czarna, mój też, a dzieci blondi :szok: i żeby tego było mało, Maniek się nie ruszy bez różowej łopatki :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry