- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
Przechodzę na Voo Doo !!!!!!!!!!! ))))))))))))))))))))))))))))) coś niesamowitego ewula wracaj szybko od gina!!!!
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Ewula to leć leć ;-) i daj znać co i jak :-)
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Normalnie opatentuję to klocki płodności
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Ewula- GRATKI!!
Maran- cześć kochana
uściski dla córek
my już po obiadku teraz lody wcinamy-idę sie walnąc na wypoczynek-niech sie ułozy
Kocurek- witaj kochana
Maran- cześć kochana
uściski dla córek
my już po obiadku teraz lody wcinamy-idę sie walnąc na wypoczynek-niech sie ułozy
Kocurek- witaj kochana
Asionek31
Fanka BB :)
pysia , mlodam wzbudzilyscie moja ciekawosci i poszlam szukac swojej karty ciazowej zeby zobaczyc ile ja bylam na + w 18 tyg i 25 tyg.
a wiec w 17 tyg bylam 4 kg na +
a w 27 tyg bylam 8,6 kg na plusie
a w 39 tyg bylam 20,4 kg na +
kurde caly czas mialam w glowie ze przytylam 18 kg w ciazy ale ...hm karta ciazy nie klamie .do porodu bylam jakies 21kg do przodu
wlasnie mam w reku usg Iwusi... rozplywam sie , lza mi poleciala.
ja penie tez cos kolo tego przytyje patrzac na moja rodzinke
nic to pozniej bede sie martwic jak to zzucic )
Rurka- &&&&&&&&&&&&&&&&& aby chłopaki dotarły do celu)
Ewula- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& do 14 juz niedaleko!!
Asionek- cześć.tu jest moderator tylko na naszym wątku rzadko jest-Eschenbach..
a to nawet nie wiedzialam
rurka : owulka w 21 dc??????????????????
pysia : bardzo dobre podejscie co do kilogramikow
a ja w 1szej ciazy przytylam ok.7,5kg dokladnie to nie wiem tyle co z domowej wagi moj gin raz czy dwa kazal mi wejsc na wage i gdzie stam to sobie zantowoal ale ja zadnej karty ciazy nie mialam, tutaj daja tylko spawozdanie z wizyt i usg... informacje o dziecku, nie o mamie
szkoda ze nie ma takiej karty ciazy jak w PL...
malutko przytylas fajnie !
Właśnie odebrałam bete dziewczyny w lab. oznaczyły szybciutko
227
rurka to nasz 9 cykl
no i wszystko jasne ))
jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarny Kocur
mama :-) witaj !!
Ja właśnie Big Milka wsunęłam - musiałam jakoś ocelebrować tą radosną wiadomość :-) teraz kawka i poczytam zaległości...
Ja właśnie Big Milka wsunęłam - musiałam jakoś ocelebrować tą radosną wiadomość :-) teraz kawka i poczytam zaległości...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kocurek- smacznej kawki ja mam 20 d.c. i juz sie doczekać nie mogę końca tygodnia
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Mamita 3mam kciuki!;***
reklama
Czarny Kocur
mama :-)..... mamaaaa :-) Ty wiesz zresztą co..... ;-) "cierpliwie" sobie czekam....
ewcia zaległe GRATULACJE cudownego synka !!!!
josssssss ależ groszek skomplikowany w powiększeniu )))))))))))))))))))))))) studiowałam chyba z 15 minut, ale nadal nie wiem nic - powiedz gdzie co jest bo umrę z ciekawości!!!!! A dzieło Poldusia zniewala kolorystycznie :-):-)
pysia w życiu bym Cię o TAKIE LOKI nie podejrzewała - pokaż więcej no i brzuszek już do rzeczy!!! Prawie taki duży jak mój hehe !!
ewcia zaległe GRATULACJE cudownego synka !!!!
josssssss ależ groszek skomplikowany w powiększeniu )))))))))))))))))))))))) studiowałam chyba z 15 minut, ale nadal nie wiem nic - powiedz gdzie co jest bo umrę z ciekawości!!!!! A dzieło Poldusia zniewala kolorystycznie :-):-)
pysia w życiu bym Cię o TAKIE LOKI nie podejrzewała - pokaż więcej no i brzuszek już do rzeczy!!! Prawie taki duży jak mój hehe !!
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: