reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocureka wiesz ze zadziałał w pierwszym cyklu;)

lece tymczasem

Ostatnia edycja:
reklama
Przechodzę na Voo Doo !!!!!!!!!!! ;)))))))))))))))))))))))))))))) coś niesamowitego ewula wracaj szybko od gina!!!!

Ewula- GRATKI!!

Maran- cześć kochana :)
uściski dla córek:)

my już po obiadku teraz lody wcinamy-idę sie walnąc na wypoczynek-niech sie ułozy:tak:

Kocurek- witaj kochana :)

pysia , mlodam wzbudzilyscie moja ciekawosci i poszlam szukac swojej karty ciazowej zeby zobaczyc ile ja bylam na + w 18 tyg i 25 tyg.
a wiec w 17 tyg bylam 4 kg na +
a w 27 tyg bylam 8,6 kg na plusie
a w 39 tyg bylam 20,4 kg na +
kurde caly czas mialam w glowie ze przytylam 18 kg w ciazy ale ...hm karta ciazy nie klamie .do porodu bylam jakies 21kg do przodu
wlasnie mam w reku usg Iwusi... rozplywam sie , lza mi poleciala.

ja penie tez cos kolo tego przytyje patrzac na moja rodzinke :)
nic to pozniej bede sie martwic jak to zzucic ;))

Rurka- &&&&&&&&&&&&&&&&& aby chłopaki dotarły do celu:))

Ewula- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& do 14 juz niedaleko!!

Asionek- cześć.tu jest moderator tylko na naszym wątku rzadko jest-Eschenbach..

a to nawet nie wiedzialam ;)

rurka : owulka w 21 dc??????????????????:szok:
pysia : bardzo dobre podejscie co do kilogramikow :)

a ja w 1szej ciazy przytylam ok.7,5kg dokladnie to nie wiem tyle co z domowej wagi moj gin raz czy dwa kazal mi wejsc na wage i gdzie stam to sobie zantowoal ale ja zadnej karty ciazy nie mialam, tutaj daja tylko spawozdanie z wizyt i usg... informacje o dziecku, nie o mamie :)
szkoda ze nie ma takiej karty ciazy jak w PL...

malutko przytylas :) fajnie !

Właśnie odebrałam bete dziewczyny w lab. oznaczyły szybciutko;)

227;)

rurka to nasz 9 cykl

no i wszystko jasne :)))
jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama :-) witaj !!
Ja właśnie Big Milka wsunęłam - musiałam jakoś ocelebrować tą radosną wiadomość :-) teraz kawka i poczytam zaległości...

reklama
mama :-)..... mamaaaa :-) Ty wiesz zresztą co..... ;-) "cierpliwie" sobie czekam....

ewcia zaległe GRATULACJE cudownego synka !!!!

josssssss :szok: ależ groszek skomplikowany w powiększeniu :))))))))))))))))))))))))) studiowałam chyba z 15 minut, ale nadal nie wiem nic - powiedz gdzie co jest bo umrę z ciekawości!!!!! A dzieło Poldusia zniewala kolorystycznie :-):-)

pysia w życiu bym Cię o TAKIE LOKI nie podejrzewała - pokaż więcej :szok: no i brzuszek już do rzeczy!!! Prawie taki duży jak mój hehe !!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry