reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOS pikne zdjęcia :-) a co do dzieła to niezłe, jeszcze bezcennne się okaże za kilka lat... ;-)
Sergi to sporo zaoszczędzicie, bardzo dobra wiadomość.

Ja zajęłam się wybieraniem zdjęć ślubnych na płytę bo ktoś się upomniał i jakoś umknęłam z forum ;-)

Pysia ja to w 20 t.c zaczęłam coś przybierać na wadze, i własnie dopiero po 20 tygodniu coś mi się brzuszek pokazał. Teraz to czasem mam wrażenie, ze z dnia na dzień się wybrzusza coraz bardziej. ;-)

reklama
hej widze super wiadomosci na forum :))

dziewczyny absolutnie nie zmuszam do sluchania i sie nie narzucam, ale dla fanatykow dobrej muzyki : piosenka beyonce "halo" w wykonaniu ukrainskiej 16 latki !!!! poezja!!!!! :)
YouTube - Beyonce Halo by Suzanne Abdullah (Ukraine X Factor)

super :)) dziewczyna ma talent i do tego urode :))

Dziewczyny heeeeeeeeelp testowałam i jest bladzioch boooooże ja zaraz zamdleje co mam robić?

Ewulka gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
krecha jak malowana :)))
uwazaj teraz na was !! jejku jak sie ciesze :))

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoj tescik!!!

Kochane, ja dzis malo bede, bo samopoczucie do d***... Rozmawialam juz z szefem i bede pracowac codziennie, ale do 12.30, bo nie daje rady wiecej przy kompie. Tak wiec teraz przerwa, bo juz mnie glowa boli!

dobrze , ze i tyle ugralas ... oby samopoczucie szybko sie poprawilo !! :)

Oto i test Ewuli :-)

Krechy jak byk

oj tak nawet ja ze swoja slepota widze ;))

Dzień dobry :))))

Bin Laden nie żyje, Ewula ma dwie kreski...dzień rozpoczęty fantastycznie !!!!!!
Ewula - Słoneczko !!!!!!!!!! :-D:-D:-D Ogromne gratulacje. Piękne dwie kreski, teraz przekazuj klocka następnej potrzebującej ;-)

Ja tylko na momencik ;)) lecę wykorzystać świąteczne okienko i ruszam na zakupy. Przyjemnego dnia Kochane :)))))))))

tiaaaa ciekawe czy naprawde nie zyje ?? :)

cześć

Ewula gratulacje!!!

ja mam dziś kryzys samotności bezmężowej :-( jak ja wyrobię do soboty...!!!!!!!!!!! :-(

szybko zleci :))

Hej Kobietki:)))
EWULA GRATKI!PIĘKNE KRESECZKI:)))
Bin Laden:))) Heh,Amerykańce głupi nie są,już sprawdzą czy to on czy nie on.

Just śle serdeczne pozdrowienia:)))

Ja spałam aż do 10.10 i przyjechał listonosz,w szlafroczku zbiegłam na dół...niestety wracałam na górę to wiatr zawiał.Listonosz i jeden Pan sobie popatrzeli...Ja bez niczego,tylko ten szlafrok:):zawstydzona/y:

no co dobre widoki z rana mieli hehee :))

jak nie wnerwiają te spamy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na jaki wątek nie wejdę wszedzie tego pełno-o co chodzi????

ja u nas tylko raz wykoasowalam jakos spam i juz nie ma tego czegos :/
trzeba kogos na moda mianowac i bedzie spokoj :)

Mama ja to w ogóle jestem ostrożna, gdy nowa osoba tu przychodzi.... :angry::angry::baffled:
Wiolka, proszę

super brzusio !! i wlosy :)
widze mamy ten sam fotel :))

pysia sliczny brzusio....
wlasnie poszlam w piecu rozpalic bo w domu mialam 18 stopni:szok::no:
a za oknem jest 8. zimno mi . teraz jak napale to znowu za cieplo bedzie.
dobra musze pranie wstawic

to se ciepelka odemnie i slonka duzo :))

Oto groszek jos i dzieło Poldusia - małego, a jakże wielkiego artysty :)))

Jos super fasolka , a Poldus to rewelacyjny artysta !!! :))

Cześć Żabeczki :-)
Jak samopoczucie z rana u Was? :-)
Ja się powoli zaczynam smucić, bo kurczę już "lada moment" wracamy do UK, a tutaj na urlopie jest TAK FAJNIE! :-( Będę tęsknić za Rodzinką, najwcześniej zobaczymy się znowu w przyszłym roku, jak Perełka już będzie na świecie...

Dzisiaj jednak dostałam świetnego niusa ;-) Kuzynka moja a zarazem świadkowa na naszym przyszłorocznym ślubie obiecała porozmawiać ze znajomymi którzy mają małą knajpkę w moim rodzinnym mieście i okazało się, że nie ma problemu co do zarezerwowania ich "przybytku" na imprezę weselno-chrzcinową ;-) Bo nie wiem, czy Wam pisałam, ale planujemy się pobrać i zrobić chrzciny Perełce tego samego dnia na tej samej uroczystości kościelnej :tak: Jutro jedziemy do księdza w tej sprawie i już się boję, jak nam się to ułoży i czy ksiądz się zgodzi :baffled:
A wracając do tej knajpki - liczymy na małą uroczystość do 40 osób i okazało się, że jak wszędzie liczą sobie 160zł/os za wyżywienie plus mnóstwo innych kosztów związanych z obsługą sali, tak po znajomości zaproponowano nam cenę - uwaga - 50zł/os! :szok: :-) Fantastyczna wiadomość :tak:

Hahahaha :-) U nas najprawdopodobniej będzie Alicja albo Dawid :-)

Jos piękna Fasoleczka :tak: :laugh2:

zmykam na obiad - teściowa woła ;-) niedługo wracam ;-)

tez tak mam jak juz koniec mojego pobytu w PL sie zbliza ...
ale z weselem to sie wam udalo :) super :)))

Asionek oby szybciej ;-)

Pysia ja też nie narzekam, wcześniej to się martwiłam, że nie przybieram na wadze. Do dziś to mam na + 5,5 kh ;-)

Idę z piesiem na spacerek, a że pogoda nie dopisała będzie to sprint spacerek ;-)

hejka ponownie :)

asionek : dzieki :)
mlodamamusia : rowniez dzieki za komplement :)

mlodam : mi z poldusiem tez zaczelo byc widac brzuch w 19 lub 20 tyg nie pamietal dokladnie daty, wiem ze to bylo pod koniec urlopu w ok. polowie sierpnia... ale w 2 ciazy juz wiem ze bedzie inaczej i na pewno bedzie widac szybciej i pewnie tez wiecej przybiore na wadze...

pok : doczytalam o tescie... trzymam kciukasy mocno za nastepny cykl !!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u mnie 21 dc a mi mokro jak nie wiem co :( pewnie mi się owu przesunęła :wściekła/y:

Dziękuje wam kochane za wsparcie zrobiłam bete czekam na wynik ma być o 14;)

pysia , mlodam wzbudzilyscie moja ciekawosci i poszlam szukac swojej karty ciazowej zeby zobaczyc ile ja bylam na + w 18 tyg i 25 tyg.
a wiec w 17 tyg bylam 4 kg na +
a w 27 tyg bylam 8,6 kg na plusie
a w 39 tyg bylam 20,4 kg na +
kurde caly czas mialam w glowie ze przytylam 18 kg w ciazy ale ...hm karta ciazy nie klamie .do porodu bylam jakies 21kg do przodu
wlasnie mam w reku usg Iwusi... rozplywam sie , lza mi poleciala.

Rurka- &&&&&&&&&&&&&&&&& aby chłopaki dotarły do celu:))

Ewula- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& do 14 juz niedaleko!!

Asionek- cześć.tu jest moderator tylko na naszym wątku rzadko jest-Eschenbach..

reklama
rurka : owulka w 21 dc??????????????????:szok:
pysia : bardzo dobre podejscie co do kilogramikow :)

a ja w 1szej ciazy przytylam ok.7,5kg dokladnie to nie wiem tyle co z domowej wagi moj gin raz czy dwa kazal mi wejsc na wage i gdzie stam to sobie zantowoal ale ja zadnej karty ciazy nie mialam, tutaj daja tylko spawozdanie z wizyt i usg... informacje o dziecku, nie o mamie :)
szkoda ze nie ma takiej karty ciazy jak w PL...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry