reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia a nie pamiętasz, jak ujawniłaś się tylko na chwilę w styczniu??? - a ja akurat miałam zajęcia i się nie załapałam grrrrr - tylko pamiętam jak się made rozwodziła nad Twoimi dołeczkami, albo Ty nad jej... ;))))))

mlodam ja znam tylko jeden skuteczny sposób - zero cukru, tłuszczu i czekolady - ale to w moim przypadku :)))))) (niestety nigdy w pełni nie dojrzałam chyba, bo pryszcze non stop gdzieś się pojawiają) ajajaj miało byc do mlodejmamusi :-D

Wróce za godzinkę-dwie, bo muszę tatę odwiedzić, obiad mu zanieść i zakupy zrobić... trochę mi się nie chce, bo niedawno wróciłam do domku :sorry2: ... aaaaaa wiecie co... widziałam dziś NASZ DOMEK i mam fotki, może się pochwalę jak wrócę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek- pochwal sie koniecznie domkiem:)

Mamusia- no niestety na końcówce ciąży to już hormony i tu nic nie pomoże-poczekaj aż urodzisz i skoro wczesniej nie mialaś to samo zejdzie jak hormony wrócą "do siebie"...

Kocurek no właśnie tak czytałam i nie bardzo wiedziałam do czego to przypiąć. A co do widzenia to ja nie o postach tylko realu, a tam faktycznie kope miesięcy :-p
czekam na zdjęcia domu
Wiolka hihihi, dobre dobre :-)

Idę się powalić na trochę. DO potem

Mamita ty jesteś kosmetyczką co nie ?
powiedz mi co jest dobre na syfki i pryszcze . Juz zarzywam wszystkiego co sie da i nie chcą mi zejść :-(
Pomóżcieee!;-)

teraz to niewiele zrobisz po za pielegnacja
mam kilka kremow , cudow , ale one zakazane w ciazy niestety
nie wiem czy pozniej podczas karmienia mozna je urzywac ?? bym musiala poczytac
w kazdym razie polecam z calego serca serie LRP Effeklar K :) dzieki temu kremikowi moja cera jest rewelacyjna , a mialam na niej wczesniej wszystko :/ wagry , blizny i czasami syfki :(
teraz jest jak marzenie , takze warto go kupic tym bardziej , ze jest mega wydajny :) uzywa sie tylko na noc i w okresie jesiennym , bo nie mozna sie przy nim opalac !!
do tego jakis delikatny zel do mycia twarzy , ja polecam Avene Cleanance bez mydla nadaje sie nawet do mycia oczu :)
zamiast toniku Bioderma plyn micelarny ( super do demakijazu i mega wydajny ) , teraz na noc uzywam kremu bambino tego z tlmenkiem cynku :) nawilza i koi syfki polecam bardzo
to takie moje kosmetyki z ktorych juz nie zrezygnuje , bo sa super i robia cuda z cera :) wszystkie diory i inne sie chowaja :)
a przez lata testowalam wszystko i nic :/

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

Kocurek pokaz domek :)

Cześć Żabeczki :-)
Jak samopoczucie z rana u Was? :-)
Ja się powoli zaczynam smucić, bo kurczę już "lada moment" wracamy do UK, a tutaj na urlopie jest TAK FAJNIE! :-( Będę tęsknić za Rodzinką, najwcześniej zobaczymy się znowu w przyszłym roku, jak Perełka już będzie na świecie...

Dzisiaj jednak dostałam świetnego niusa ;-) Kuzynka moja a zarazem świadkowa na naszym przyszłorocznym ślubie obiecała porozmawiać ze znajomymi którzy mają małą knajpkę w moim rodzinnym mieście i okazało się, że nie ma problemu co do zarezerwowania ich "przybytku" na imprezę weselno-chrzcinową ;-) Bo nie wiem, czy Wam pisałam, ale planujemy się pobrać i zrobić chrzciny Perełce tego samego dnia na tej samej uroczystości kościelnej :tak: Jutro jedziemy do księdza w tej sprawie i już się boję, jak nam się to ułoży i czy ksiądz się zgodzi :baffled:
A wracając do tej knajpki - liczymy na małą uroczystość do 40 osób i okazało się, że jak wszędzie liczą sobie 160zł/os za wyżywienie plus mnóstwo innych kosztów związanych z obsługą sali, tak po znajomości zaproponowano nam cenę - uwaga - 50zł/os! :szok: :-) Fantastyczna wiadomość :tak:

Hahahaha :-) U nas najprawdopodobniej będzie Alicja albo Dawid :-)

Jos piękna Fasoleczka :tak: :laugh2:

zmykam na obiad - teściowa woła ;-) niedługo wracam ;-)

Tak dużo???Ja płaciłam ok 90zł za osobę w standardzie...we wrześniu teścia urodziny,ekskluzywna knajpka i 100zł za osobę...
Imionka piękne:) Dawid też:)

Sergii- witaj radosna kobieto:))
smacznego :)

Jos,Oliwka- PAPA:)

ja biore sie za obida-dzieci bawia sie w dom u góry więc smigam do kuchni-dzis zapiekanka ziemniaczano-serowo-mięsna:)

Ja tam mam placki Wrap i mięsko z ogórkiem i pomidorem,do tego sosik majonezowy i obiad jak sie patrzy:)

Dziękuje wam kochane za wsparcie zrobiłam bete czekam na wynik ma być o 14;)
TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jos własnie nie wiem, bo mi tak mokro... według kalkulatorów internetowych wypadało na 16 dc i mi się tez tak wydawało, a teraz 21 i takie anomalia :|

Ja 2 cykle temu miałam w 26dc :(

Właśnie odebrałam bete dziewczyny w lab. oznaczyły szybciutko;)

227;)

rurka to nasz 9 cykl

GRATKI:))))))))))))))))))))))))))))
POPŁAKAŁAM SIĘ:)

Klocek jest bezcenny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-D:-D:-D:-D
Chcę klocka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocurek- smacznej kawki :) ja mam 20 d.c. i juz sie doczekać nie mogę końca tygodnia:)

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całej siły:)

Byłam się wyfryzurować:) Koleżanka zaprosiła na darmowe czesanko:)
W piątek robię pasemka,znowu:)))
Idę trochę ogarnąć,będę zaglądać:)

jestem :)

dziewczyny jakas telepatia : odpalam kompa myslac o moich syfach okropnych a tu temat wagrowo-pryszczowy ;))))

ja juz spasowalam, nic nie robie, anwet sie nie maluje, bo moja cera wyglada srtarsznie po prostu, czasem to nie mam syfow tylko normalnie cos co sie kwalifikuje bardziej pod definicje wrzoda... :)
tyle ze u mnie niestety to nie tylko ciaza, ale i odrzucenie tabsow... czymi broykam sie z tym juz od sierpnia
a najgorsze jest to ze przedtem zarowno przy tabsach jak i przed ich wzieciem (czyli nawet tragiczny okres dojrzewania+ kilka lat pozniej) mialam super cere, 1 syfek raz na 2-3 okresy... a teraz... to fakt wziecia tabletek i przerwania ich po kilku latach + ciaze doslownie spiep***l mi cere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

asionek : po ciazy zwroce sie o porady kremowe
woda biodermy jest fajna, ale mi sie po niej kleila cera i unikalam rejonu wokol ust bo czasem "zahaczylam" po czasie jezykim i maiala starszny smak :)
a kremy tez juz wiele probowalam... i na to co sie teraz dzieje z moja cera to nie ma nic... po ciazy bedzie potrzebny porzadny deramtolog ktory cos doradzi, dobierze kremy toniki i inne

mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wszystkim starajacym sie :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kocurek : dziekuje :) nie poradze jednak z wyjasnieniami co gdzie jest, sama widze tylko 2 punkty mierzace dlugosc, pepowinke no i jak dla mnie calosc ma juz ksztalt czlwoieczka, widze go takiego ziwneitego, glowke itp :)

Ostatnia edycja:
Ja na szczęście nie mam problemu...jakiś syfek czasami ale rzadko i mało:)
Tyle,że się z opryszczką męczę na ustach...co jakieś osłabienie to ciach i już jest pskudztwo:(((((

Głowa mnie boli,mam dużo do zrobienia a nie wiem w co ręce włożyć:(

reklama
już po wizycie mam powtórzyć bete za tydzień;) dostałam luteine i duphaston i mam sie oszczędzać:-) i właściwie tyle USG koło 20.05 mam zrobić czekam na męża nie wiem jak on to wszystko przyjmie:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry