reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja zmykam drogie Panie,będę później:)))
Papapaty:)
Jos gratki raz jeszcze:)

Jos- impresjonista z Poldusia- przepieknie :)))))) opraw i powieś w salonie!! slicznie -pękaj masz powód:)

a groszek jaki słodziak :)))))

Pysia dzięki za wstawienie :*

dziekuje wam raz jeszcze :)
to teraz juz pekam z dumy publicznie hahahahhaa :)

lece do zlobka! do pozniej papatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Żabeczki :-)
Jak samopoczucie z rana u Was? :-)
Ja się powoli zaczynam smucić, bo kurczę już "lada moment" wracamy do UK, a tutaj na urlopie jest TAK FAJNIE! :-( Będę tęsknić za Rodzinką, najwcześniej zobaczymy się znowu w przyszłym roku, jak Perełka już będzie na świecie...

Dzisiaj jednak dostałam świetnego niusa ;-) Kuzynka moja a zarazem świadkowa na naszym przyszłorocznym ślubie obiecała porozmawiać ze znajomymi którzy mają małą knajpkę w moim rodzinnym mieście i okazało się, że nie ma problemu co do zarezerwowania ich "przybytku" na imprezę weselno-chrzcinową ;-) Bo nie wiem, czy Wam pisałam, ale planujemy się pobrać i zrobić chrzciny Perełce tego samego dnia na tej samej uroczystości kościelnej :tak: Jutro jedziemy do księdza w tej sprawie i już się boję, jak nam się to ułoży i czy ksiądz się zgodzi :baffled:
A wracając do tej knajpki - liczymy na małą uroczystość do 40 osób i okazało się, że jak wszędzie liczą sobie 160zł/os za wyżywienie plus mnóstwo innych kosztów związanych z obsługą sali, tak po znajomości zaproponowano nam cenę - uwaga - 50zł/os! :szok: :-) Fantastyczna wiadomość :tak:

My już podjęliśmy decyzję:))
Dziewczynka : Alicja a chłopiec : Tomasz:)))

Hahahaha :-) U nas najprawdopodobniej będzie Alicja albo Dawid :-)

Jos piękna Fasoleczka :tak: :laugh2:

zmykam na obiad - teściowa woła ;-) niedługo wracam ;-)

Sergii- witaj radosna kobieto:))
smacznego :)

Jos,Oliwka- PAPA:)

ja biore sie za obida-dzieci bawia sie w dom u góry więc smigam do kuchni-dzis zapiekanka ziemniaczano-serowo-mięsna:)

reklama
Oliwka noś majtasy :-)
Pok przykro mi :-( tule;**
Pysiaczku śliczniusi brzuszek;* coś podobnego do mojego ;-)
Jos śliczny groszek . A dzieło Poldusia niesamowite ;-) Mały a zrazem wielki artysta;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry