- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Groszek cudo, a Poldek wielki artysta ))
O
oliwkakarolina
Gość
Ja zmykam drogie Panie,będę później))
Papapaty
Jos gratki raz jeszcze
Papapaty
Jos gratki raz jeszcze
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Jos- impresjonista z Poldusia- przepieknie ))))) opraw i powieś w salonie!! slicznie -pękaj masz powód
a groszek jaki słodziak ))))
Pysia dzięki za wstawienie :*
a groszek jaki słodziak ))))
Pysia dzięki za wstawienie :*
WIOLKA1509
Fanka BB :)
jos gratuluje, sliczny groszek... a dzielo Poldusia super
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Cześć Żabeczki :-)
Jak samopoczucie z rana u Was? :-)
Ja się powoli zaczynam smucić, bo kurczę już "lada moment" wracamy do UK, a tutaj na urlopie jest TAK FAJNIE! :-( Będę tęsknić za Rodzinką, najwcześniej zobaczymy się znowu w przyszłym roku, jak Perełka już będzie na świecie...
Dzisiaj jednak dostałam świetnego niusa ;-) Kuzynka moja a zarazem świadkowa na naszym przyszłorocznym ślubie obiecała porozmawiać ze znajomymi którzy mają małą knajpkę w moim rodzinnym mieście i okazało się, że nie ma problemu co do zarezerwowania ich "przybytku" na imprezę weselno-chrzcinową ;-) Bo nie wiem, czy Wam pisałam, ale planujemy się pobrać i zrobić chrzciny Perełce tego samego dnia na tej samej uroczystości kościelnej Jutro jedziemy do księdza w tej sprawie i już się boję, jak nam się to ułoży i czy ksiądz się zgodzi
A wracając do tej knajpki - liczymy na małą uroczystość do 40 osób i okazało się, że jak wszędzie liczą sobie 160zł/os za wyżywienie plus mnóstwo innych kosztów związanych z obsługą sali, tak po znajomości zaproponowano nam cenę - uwaga - 50zł/os! :-) Fantastyczna wiadomość
Hahahaha :-) U nas najprawdopodobniej będzie Alicja albo Dawid :-)
Jos piękna Fasoleczka
zmykam na obiad - teściowa woła ;-) niedługo wracam ;-)
Jak samopoczucie z rana u Was? :-)
Ja się powoli zaczynam smucić, bo kurczę już "lada moment" wracamy do UK, a tutaj na urlopie jest TAK FAJNIE! :-( Będę tęsknić za Rodzinką, najwcześniej zobaczymy się znowu w przyszłym roku, jak Perełka już będzie na świecie...
Dzisiaj jednak dostałam świetnego niusa ;-) Kuzynka moja a zarazem świadkowa na naszym przyszłorocznym ślubie obiecała porozmawiać ze znajomymi którzy mają małą knajpkę w moim rodzinnym mieście i okazało się, że nie ma problemu co do zarezerwowania ich "przybytku" na imprezę weselno-chrzcinową ;-) Bo nie wiem, czy Wam pisałam, ale planujemy się pobrać i zrobić chrzciny Perełce tego samego dnia na tej samej uroczystości kościelnej Jutro jedziemy do księdza w tej sprawie i już się boję, jak nam się to ułoży i czy ksiądz się zgodzi
A wracając do tej knajpki - liczymy na małą uroczystość do 40 osób i okazało się, że jak wszędzie liczą sobie 160zł/os za wyżywienie plus mnóstwo innych kosztów związanych z obsługą sali, tak po znajomości zaproponowano nam cenę - uwaga - 50zł/os! :-) Fantastyczna wiadomość
My już podjęliśmy decyzję)
Dziewczynka : Alicja a chłopiec : Tomasz))
Hahahaha :-) U nas najprawdopodobniej będzie Alicja albo Dawid :-)
Jos piękna Fasoleczka
zmykam na obiad - teściowa woła ;-) niedługo wracam ;-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Sergii- witaj radosna kobieto)
smacznego
Jos,Oliwka- PAPA
ja biore sie za obida-dzieci bawia sie w dom u góry więc smigam do kuchni-dzis zapiekanka ziemniaczano-serowo-mięsna
smacznego
Jos,Oliwka- PAPA
ja biore sie za obida-dzieci bawia sie w dom u góry więc smigam do kuchni-dzis zapiekanka ziemniaczano-serowo-mięsna
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Oliwka noś majtasy :-)
Pok przykro mi :-( tule;**
Pysiaczku śliczniusi brzuszek;* coś podobnego do mojego ;-)
Jos śliczny groszek . A dzieło Poldusia niesamowite ;-) Mały a zrazem wielki artysta;-)
Pok przykro mi :-( tule;**
Pysiaczku śliczniusi brzuszek;* coś podobnego do mojego ;-)
Jos śliczny groszek . A dzieło Poldusia niesamowite ;-) Mały a zrazem wielki artysta;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: