reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja zmykam drogie Panie,będę później:)))
Papapaty:)
Jos gratki raz jeszcze:)

Jos- impresjonista z Poldusia- przepieknie :)))))) opraw i powieś w salonie!! slicznie -pękaj masz powód:)

a groszek jaki słodziak :)))))

Pysia dzięki za wstawienie :*

dziekuje wam raz jeszcze :)
to teraz juz pekam z dumy publicznie hahahahhaa :)

lece do zlobka! do pozniej papatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Żabeczki :-)
Jak samopoczucie z rana u Was? :-)
Ja się powoli zaczynam smucić, bo kurczę już "lada moment" wracamy do UK, a tutaj na urlopie jest TAK FAJNIE! :-( Będę tęsknić za Rodzinką, najwcześniej zobaczymy się znowu w przyszłym roku, jak Perełka już będzie na świecie...

Dzisiaj jednak dostałam świetnego niusa ;-) Kuzynka moja a zarazem świadkowa na naszym przyszłorocznym ślubie obiecała porozmawiać ze znajomymi którzy mają małą knajpkę w moim rodzinnym mieście i okazało się, że nie ma problemu co do zarezerwowania ich "przybytku" na imprezę weselno-chrzcinową ;-) Bo nie wiem, czy Wam pisałam, ale planujemy się pobrać i zrobić chrzciny Perełce tego samego dnia na tej samej uroczystości kościelnej :tak: Jutro jedziemy do księdza w tej sprawie i już się boję, jak nam się to ułoży i czy ksiądz się zgodzi :baffled:
A wracając do tej knajpki - liczymy na małą uroczystość do 40 osób i okazało się, że jak wszędzie liczą sobie 160zł/os za wyżywienie plus mnóstwo innych kosztów związanych z obsługą sali, tak po znajomości zaproponowano nam cenę - uwaga - 50zł/os! :szok: :-) Fantastyczna wiadomość :tak:

My już podjęliśmy decyzję:))
Dziewczynka : Alicja a chłopiec : Tomasz:)))

Hahahaha :-) U nas najprawdopodobniej będzie Alicja albo Dawid :-)

Jos piękna Fasoleczka :tak: :laugh2:

zmykam na obiad - teściowa woła ;-) niedługo wracam ;-)

Sergii- witaj radosna kobieto:))
smacznego :)

Jos,Oliwka- PAPA:)

ja biore sie za obida-dzieci bawia sie w dom u góry więc smigam do kuchni-dzis zapiekanka ziemniaczano-serowo-mięsna:)

reklama
Oliwka noś majtasy :-)
Pok przykro mi :-( tule;**
Pysiaczku śliczniusi brzuszek;* coś podobnego do mojego ;-)
Jos śliczny groszek . A dzieło Poldusia niesamowite ;-) Mały a zrazem wielki artysta;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry