reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hejka

Pysia nie ma za co :-) wiesz u Ciebie to już 18 tydzień, więc większe prawdopodobieństwo, że już wiesz więcej widać ;-) Mi się marzyła córcia, no i moja mam po raz 1 będzie babcią ;-) chyba ;-)
Just gratki synka
Rurka a na ile sama? ja jeszcze do następnej nocy z pt/sob ;-)

rureczko ;-* mogl jeszcze swoj perfum ci zostawic zeby koszulka caly czas nim pachniala. bedzie dobrze, szybko zlecia a potem witac goraco sie bedziecie...
mlodamamusiu to biesz sie za ten referat zeby czasem predzej porod nie przyszedl... a to wazne zebyc go oddala? ile jeszcze przedmniotow ci zostalo do zaliczenia?ja widzialam suknie i bardzo mi sie podobala
jos dziekuje:-)
mlodam witaj

to kochana dzialaj dzialaj bo szkoda bybylo gdybys nie zaliczyla roku przez wczesniejszy porod... bede trzymac za ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&zeby udalo sie zaliczyc wszystko przed porodem

Cześć dziewczynki :))))

Ja tylko na chwilkę bo mam dzisiaj wizytę u lekarza ;))
Jak mi się uda to wpadnę zdać relacje, bo dzisiaj zaplanowałam sobie USG :-D
Do miłego Kochane

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry