reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej
ja na chwile, mega zabiegana dzis ...

asionek : GRATKI SYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suuuper :)

wiolka : damej 3mam &&&&&&&& :) poki nie ma @ nadzieja jest :)

oliwka : zdrowka!!!!!

just : walcz walcz z gowniarzem! tak latwo sie nie wymiga!
mloda : super brzusio :)

pozdrawiam sredecznie wszystkie!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mlodamamusiu super brzuszek.
przed chwila dzwonila szwagierka ze Iwa jest grzeczna i ze mozemy sprobowac zeby zostala i nich na noc bo w czerwcu na wesele idziemy i Iwa wlasnie tam ma zostac...zgodzilam sie ale... kurcze juz wiem ze nie bede spac kolejna noc..wczorajszej nocy nie spalam bo myslalam o tym #$#%$^%tescie a dzis w nocy nie bede spac bo jak tu mozna spac jak nie ma twojego baczka obok.wiem ze moze to dla was byc smieszne ale ja sie z mala praktycznie nie rozstaje od 1,7 roku i ciezko mi bez niej

mlodamamusiu teraz sie bawi , ale w nocy bedzie plakac za mna tego jestem pewna... a ja nie usiedze w miejscu.. odpoczne psychicznie ale napewno nie fizycznie.

Ewula- co u Ciebie ,pisz:))
kiedy testowanko ??

Wiola ja Cie rozumiem bo moje mają widac na suwaczku ile i do tej pory nie spały beze mnie nigdzie...mam daleko rodzine bo 200km i w tym roku chcemy dać Zuzę do moich rodziców na 3,4 dni a ja już trzese spodniami.....
ale skoro Wy idziecie na wesele to może dobrze zrobiłaś ,ze teraz dałas Ją na noc bo jakby pierwszy raz poszła do Nich w wesele to na pewno byś sie nie bawiła tylko z telefonem w ręku siedziała...
bedzie dobrze kochana-krzywda sie Jej nie stanie...choć wiem jak to serce mamy odbiera...dziecko radzi sobie beze mnie:-(
wspieram i tule i wiem ,ze bedzie si:tak:byle do rana:-)

Mamusi-wez Apap i siadaj do książek skoro mus to mus:sorry2::sorry2:

mamuś będę testować w poniedziałek. W tym dniu mam też wizytę u gina. Nie mam specjalnej nadzieji bo objawów brak ;(. Progesteron był co prawda w normie, ale niski więc chyba dalej nici. Mój S. namawia mnie żebym sobie troche odpuściła i wyluzowała i chyba nie mam wyjścia. Na leczenie nie chce się zgodzić twierdzi że mamy jeszcze czas, a teraz on zmienia pracę i obawia się o naszą stabilizację finasową;-)

Segregowałam ciuszki dla Rafałka ktore mi ciocia wczoraj przywiozła :-)

no zaraz siadam to tych okropnych ksiązek :-(
ee nie chce mi sie :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry