reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młodamamusia...do fryzjera idziesz i włosy sama myjesz???

Dołączam się do pytań Boogie!!! ?????!!!!!
Ja w łóżku leżę:(

reklama
Głodna jestem a nie mam siły na robienie czegokolwiek i zażeram słodycze:(
I tak jest dużo lepiej niż wczoraj.

Oliwka no jakoś nie lubie myć włosów u fryzjera... Wole w domu :-);-) wiem inna jestem :-D
Just a jestem jestem kochana;-)

Kochane ide sobie juz ;-) bede niedługo ;-) ;*
BAJ ;*
Miłego dnia;*

Te słodkości, to bym odłożyła na bok, a zjadła jednak jakieś śniadanko, a Oliwka nie może zrobić Ci jakiejś kanapeczki w ramach siostrzanej pomocy??? To już duża dziewczynka :tak:

Witam się poświatecznie. U mnie zapowiedzieli się goście na dwa dni więc tylko daję znać, ze zyję i lecę cośkolwiek przygotować. Miłego dnia dziewczyny:-)

OOO Wisienka :-) stronę wcześniej pisałam o Tobie, pytałam jak się czułaś w święta :tak: dzięki i powodzenia z gośćmi, niech Cię za bardzo nie męczą ;-)

Mlodamamusia do zoo później! :-)

Hej Wiseńko:)
Bogusiu z chęcią:)))Narazie pożarłam płatki owsiane nesviita(samo zdrowie hehe),kaszkę mannę z sosem owocowym i milky way'a mojej córki:))) KANAPECZKI CHCEM!!!
Młodamamusia papa,miłego dnia

Karola zagoń Młodą do kuchni!! :tak: niech Ci zrobi jakieś śniadanko, ja proponuję herbatę z miodem, do tego jakaś kanapka :-)

reklama
Z tą złamaną ręką?No i bułki trzeba by upiec najpierw.A tam,przemęczę się,może potem sama wstanę.I tak trzeba posprzątać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry