reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Młodamamusia remonty, remonty, remonty, dziś już zakończone prace, idę właśnie odprowadzić tatę na dworzec, już ucieka do domu :-)

hej ho hej ho... do ogrodu by sie szlo:-)
witam sie z rana...:-)
made , pysia o co chodzi z ta zmiana watka? gdzie chcecie uciekac?ja wiem co jest grane.... jak wy sie staralyscie to ja was wspieralam a teraz kibicowac mi niechcecie i uciekacie.... dobra foch....
just super ze remont zakonczony, szafa i wykladzina juz przyszla? mam nadzieje ze wstawisz zdjecie jak juz sobie wszystko ustawisz , co?
mama rozumiem, ta radosc w sercu ze wszystko zaczyna paczki puszczac... ja tez calymi dniami najlepiej w ogrodzie bym siedziala
mlodamamusiu tak patrze na twoj suwaczek i rozsypiesz nam sie niedlugo:-)

Ja JESZCZE jestem ;-)

Dzień dobry :-) idę robić ciążową kawę de lur :-D

wiola ładnie to sobie wydedukowałaś ;)))

Ostatnia edycja:
Skarby proszę mi się tu nigdzie nie rozchodzić. Ja nigdzie się nie wybieram. Bardzo was wszystkie lubie i nie chcę tracić z wami kontaktu myślę że wiele ze staraczek, i ciężarówek myśli tak samo. To jest nasze miejsce.

reklama
Dobry dzien ;-)

Wiolka ja Ci cały czas kibicuje !;-) i ja sie nigdzie nie wybieram!;-)
A no zaniedługo sie rozpakuje ;-) juz nie moge sie doczekać ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry