reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok- aaahahahahaha-no teraz to i ja sie uśmiałam - hahahaha,dobre :)

Gumisia- bo masz wagę zepsutą i pokazuje na + ;))

MAMUSIA- testuje albo z Gumisią 13 albo jak wytrzymam a @ nie przylezie to 18-sie zobaczy jak temperaturka:))

reklama
poczku ale jakby np faza lutealna u mnie miala 12 dni to jutro moglaby przyjsc, choc nie zapowiada sie po temperaturze:) a test zostawiam na 12 jak malpy nie bedzie :)

pierwszy raz mierzysz temp, wiec przyjmuj, ze faza lut 14 dni. tego sie trzymaj i bedziesz miala jasnosc.
wiesz, ze ja Ci zycze wszystkiego co najlepsze ale wiem jak boli rozczarowanie, wiec sie nie nakrecaj lasencja :)

ale mnie naszło na rudy... tylko, że ja farbowałam kilka dni temu, nie ołysieję ?

lody też wcinam i maluję paznokcie :D

wiem, dlatego staram sie myslec trzezwo, poki temka nie spada nadzieje mam, ale sama nie wiem co lepsze wmawiac sobie ze sie nie udalo i chodzic smutna, czy miec nadzieje i sie cieszyc, a jak przyjdzie @ to znowu zobaczyc w tym dobre strony ze rozpoczal sie kolejny cykl szans :)

eh same lodziary tu sa:p

wiem, dlatego staram sie myslec trzezwo, poki temka nie spada nadzieje mam, ale sama nie wiem co lepsze wmawiac sobie ze sie nie udalo i chodzic smutna, czy miec nadzieje i sie cieszyc, a jak przyjdzie @ to znowu zobaczyc w tym dobre strony ze rozpoczal sie kolejny cykl szans :)

eh same lodziary tu sa:p

zle :)
anie sie cieszyc, ze sie udalo, ani sie smucic, ze sie nie udalo, bo NIC jeszcze nie wiadomo :)
byc cierpliwą i już :) nadzieje mieć ale sie ani nie cieszyc, ani zalamywac.
poki co wszystko wyglada jak w normalnym cyklu i ciut lepiej :)

cierpliwosc! :)

Ewula- Ty mi dałaś zaproszenie na NK????????????? matko jaka Ty ładniusia :)))))
przepiękna kobietka z Ciebie i Twoj mąż też przystojniacha :))

reklama
jeju ale sie namęczyłam zeby włączyć moja kamere tyle sterowników. i zrobiłam jakaś fotke i nie wiem jak wstawić? help

ale to nie ja:zawstydzona/y: ja nie mam konta na nk

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry