reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku dziekuje :* chodzilo mi jeden-dwa dni po zagniezdzeniu ponoc owulacyjne wykrywaja, a to ponoc nastepuje jakos kolo 7 dnia po zaplodnieniu, wiec jak jestem 11 dni po owulacji to juz chyba na owulacyjnym byloby widac co myslisz? a z ciazowym jak @ nie przyjedzie czekam do przyszlego wtorku

balbinka nie powiem mezczyzni to sa zdolni, a ten twoj widze ze wyjatkowo :)

reklama
uff nadrobilam :-D
ja po wizycie z dzidzia wszystko dobrze !! ale i tak dostalam skierowanie na testy z krwi :wściekła/y: tutaj niby kazdemu daja , ale po co ta stresowka ??

oliwka : tak sie zastanawialam gdzie bylas jak cie nie bylo :)
a jaka pomadka jesli mozna wiedziec bo lubie temat bardzo :)
stawiam na 1. dior, 2. guerlain, 3. chanel zobaczymy czy trafilam :)
(tylko nie mow ze b.brown!)

a widzialas nowe cienie Chanel , Enigma ?? zakochalam sie w nich :) ale ja to maniak jestem , w Sephorze moglabym zamieszkac hehe

Z czego się tak śmiejesz??? O czymś nie wiem?:)
No to jestem ruda:)))

Zobacz załącznik 343018

Zobacz załącznik 343019
A to moje dziewczyny:)

super ci pasuje ten rudy i kolor rewelka !! :)

Dzisiaj ja jestem pierwsza... To jakiś zły sen chyba :szok:

Nie śpię od godziny 3.52... Upłynęło już kilka godzin, a ja nie mogę zasnąć, próbowałam już sposobu z muzyką, wcześniej działał, ale dzisiaj chyba nie było mi dane tej nocy spokojnie przespać :wściekła/y: więc czytam i się edukuję, gazetki tematycznie powiązane, czuję, że zaczyna boleć mnie głowa i boję się, że będzie trochę szalała, więc tym bardziej czuje zmęczenie... Zresztą Smyk dziś nadaktywność przejawia i to już w ogóle wybija mnie z jakiejkolwiek próby snu :dry:

:no: ja się tak nie bawię... Jak nigdy jeżdżące autobusy mi przeszkadzają, to, że już jest tak jasno... chyba dziś będę trochę z doopki :baffled:

ehh skad ja to znam .. ja padam na pysk juz :( nie mam na jic sily po tych tyg. niespania ...oby to w koncu przeszlo !!

drugi mi sie bardziej podoba :)
a do ciebie jak dla mnie by pasowal jakis jasniutki zimny braz moze z refleksami :)
podkresil by twoje niebieskie oczka :)

Cześć wszystkim!

Przepraszam, że nie wlatuję, ale nie mam siły normalnie... :eek: Od piątku męczą mnie do tego takie mdłości, ze szok! Dziś zwolniłam się z pracy i już jestem w domu na szczęście, bo myślałam że wyhaftuję na komputer! :oo:

Wszystkie Was pozdrawiam serdecznie!!!

oj biedaku oby przeszly szybko !! na pocieszenie napisze ci , ze mialam to samo , ale skonczylo sie jakos ok. 9tc :)

No dobra laski, macie fotę i radźcie :cool2:

4a59d2d97c0135c9med.jpg

piekna mieliscie sesje !!
i zgadzam sie z Pok nie zmieniaj koloru , slicznie ci w nim i bardzo naturanie !! co najwyzej moze delikatne pasemka ??
masz taka delikatna urode , ze szkoda jej niszczyc :)

oczywiscie witam tez cala reszte kobietek , ale nie bede kazdej cytowac , bo za duzo miejsca zajme , a i zasnac moge przy okazji hehe , bo juz raz zasnelam :)

Balbinko kiedyś może wybierzemy się na zwiedzanie Wrocławia, bo to piękne miasto, ale nie kojarzy mi się w chwili obecnej najlepiej :tak: a szkopuł tkwi w szczególe, że obecnie we Wrocławiu tatuś Kosmonauty ma jakąś lafirydnę :-D i nie po drodze mi do Wrocka ;-)

Karola talerz jeszcze ciepły, siadaj i zajadaj :tak::-D

Asionku mówisz, że zasypiasz jak nas czytasz :-D ja właśnie odpoczywam, na szczęście nadrobiłam trochę snu do południa, ale to nie to samo co sen w nocy...

Ostatnia edycja:
poczku dziekuje :* chodzilo mi jeden-dwa dni po zagniezdzeniu ponoc owulacyjne wykrywaja, a to ponoc nastepuje jakos kolo 7 dnia po zaplodnieniu, wiec jak jestem 11 dni po owulacji to juz chyba na owulacyjnym byloby widac co myslisz? a z ciazowym jak @ nie przyjedzie czekam do przyszlego wtorku

gumi na wiekszosc pytan odpowiedzialam w tamtym poscie :)
zagniezdzenie ma miejsce z reguly miedzy 7 a 10 dpo ale moze to byc wczesniej i moze byc pozniej. hcg 2 dni po zagniezdzeniu jest tak niskie, ze nawet badanie krwi moze nie wykryc.
nie musi byc nic widac. dzialaja dokladnie jak ciazowe w tej sprawie. czekaj do dnia spodziewanej @ i zrob test a najlepiej 2 (roznych marek lub tej samej). ja juz nie bede chyba nigdy robic jednego po ostatniej akcji z quick vue. Jak M. patrzyl na ten test to buzia mu sie smiala, bo kurka na fotce moze nie bylo widac ale na nim byly 2 krechy..

reklama
poczku jakby zakladac moje regularne cykle to jutro termin :) ale wiem ze nie ma szans wiec czekam do przyszlego wtorku, i bede sie modlic zeby po drodze @ nie przylazla:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry