reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku sataram sie tak myslec i czekac, dlatego nawet nie kombinuje nic wczesniej do przyszlego wtorku, ale nadzieja jest poki @ nie ma :)

co wy wszystkie na rudo sie przefarbujecie ??:)

mamita to ja, nie zawstydzaj.........

reklama
Ewula jak piszesz treśc posta i jasz masz emotikony to obok emotikonek masz taki klobusik he i obok globusika jest taka ramka i tam sie wkleje foto :-)

Gumisia ja sie chyba przefarbuje :-)

ewula - nie wiem jaka masz kamerke i oprogramowanie ale generalnie gdzies tam w ustawieniach w programie powinna byc informacja w jakim katalogu sie te zdjecia zapisuja i tam jak wejdziesz to juz wiesz a na forum jak wstawiac fotke to nastepny etap :)

GUMISIA- no dobra-okaże wsparcie -zatestuje z Tobą :tak::tak::-D

RURKA- farbuj kochana i fotkę wstawiaj:)) a pazurki na jaki malujesz????

EWULA- jak to nie Ty-to kto?? oglądałaś Ty i Mamusia...myślałam ,ze to Ty:sorry2:no to teraz mam zagwózdkę ....bo laseczka też Ewa:sorry2:

Młoda a powiedz mi, czy jak mam teraz taki rudawy brąz to wyjdzie intensywny rudy czy muszę rozjaśniać?

Mamita miałam czerwień malinową a teraz french :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry