reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wow balbinka ale laska z ciebie.

mama widziałam ślicznie ci w tych jaśniejszych włoskach ja to ciebie jeszcze pamiętam wtych rudyc odcieniach z avatarka;-) ja nie ma konta na nk. oglądałam z konta S. ale zaraz wrzuce tu moja fotkę.

ja chce spac:( ale to juz by bylo przegiecie, boje sie ze pozniej w nocy nie zasne, niech ktos za mnie napisze prace:)

:szok: te drugie jest po prostu REWELKA!!!! Balbinko, sesja świetna!!! :tak::tak::tak:

My też jesteśmy zadowoleni z fotografa. Zdjęć cała masa i bardzo ładnych. Zarówno z przygotowań, kościoła, przyjęcia i po paru dniach właśnie w plenerze. My od razu zaznaczyliśmy, że chcemy gdzieś gdzie woda, z psami trochę fot i takich na luzie ;-) jak zechcecie mnie odwiedzić to pokarzę wszystkie ;-)

Balbinko, dobry fotograf, który umie złapać kontakt z parą to podstawa! Ja się trochę obracam w kręgach fotografii, więc wiem co nie co, fotograf musi waszą wizję fajnie ubrać w otoczenie, światło, pozę, efekty dobrej pracy są widoczne wyżej :-) re we la cja :-D

z miłą chęcią obejrzę więcej :tak:

Balbinka tylko powiedz gdzie mam Cie odwiedzić :-)
Skąd ten nick ?
W gimnazjum na mnie tak mowiła babka z polskiego :-D

ale naskrobalyscie. zapomnialabym co komu mialam powiedziec, wiec bede cytowac :)

oliwka kusisz młodą?? :-D:-D

cześć gumisiu znowu sie będę czepiać :-p dlaczego owulacyjny z rana??? Przykazane jest później!!

zalezy czy sie chce nim wykryc lh czy bhcg :) lh kolo polo poludnia - popoludniu - wieczorem, bhcg - pierwsze siku :)

kocurku ale ja nie w celu owulki tylko ewentualnej ciazy:p dzis 11 dni po owulacji, a ponoc lh wykrywa juz jeden dzien po zagniezdzeniu, wiec stracilam nadzieje :(

no wlanie :) gumisia! to bzdura z tym 1 dpz! bhcg zaczyna sie produkowac dopiero jak sie zagniezdzi. zeby wzrosl na tyle, zeby sie dalo wykryc trzeba poczekac... najlepiej 14 dni ale niecierpliwi juz 7 dni po robia. Ja juz sie nauczylam nie robic przed, bo sie tylko rozczarowuje na okraglo. Gdyby istnial sposob na wykrycie ciazy zaraz po zagniezdzeniu, to nikt by testow ciazowych nie kupowal :D

GUMISIA-
szkoda,ze owu negatywny...ale miałaś I kreskę czy II ale ta druga słabsza?????

musi byc wynik pozytywny jak przy owulacji. jedna jasniejsza nic nie znaczy. Ja mam caly cykl jedna jasniejsza, bo LH masz zawsze, przy owulacji po prostu wzrasta.

mamitka taka jak wczoraj 37,15 a owulkowy dwie kreseczki ale jedna jasniejsza jakby mi cykle wrocily do normy to jutro powinnam dostac @ bo dzis 29dc
a najgorsze to ze nie czuje sie @
bardziej ciazowo sie czuje ale boje sie ze nici z tego, tak fatalnie sie czuje od kilku dni, bez drzemki sie nie obejdzie i w ogole jakas dziwna jestem, teraz mi nawet moj ulubiony obiad nie smakowal, zrobilam ogromna zapiekanke miala byc tez na kolacje ale chyba wybiore lody :p i najchetniej poszlabym dalej spac a tu pranie zamiatanie wykapac sie ogarnac, i za magisterke zabrac....

gumisia wyglada to wszytsko pieknie! trzymam kciuki!

No dobra laski, macie fotę i radźcie :cool2:

ja bym na Twoim miejscu nie zmieniala koloru. Nie bardzo umiem sobie wyobrazic Cie z innym :)
a fotki super! :)

no i... mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jos - jak sie czujesz?

mary, ewula, edyta - hej danow nie widziane! :)

Boogie, jak tylko będziesz w okolicach Wrocławia to daj koniecznie znać! Ja mieszkam na wsi, ale żaden problem dla mnie aby odpalić mojego rumaka i po Ciebie podjechać :tak:
Słuchajcie, numer nie z tej ziemi, prawie spadłam z krzesła :-D Mój maż pojechał dzisiaj na targi piekarniczo-cukiernicze do Poznania. Wyjechali o 7:00, a ja sobie wygooglowałam i co? No są, ale w Kielcach :nerd: No ale, jak mówił że w Poznaniu to w Poznaniu ;-) Dzwoni teraz do mnie, że targi organizowane były przez coś tam w Poznaniu, ale odbyły się w Kielcach i sobie chłopcy wycieczkę do Poznania zrobili :-D mnie to trochę cieszy, bo do godzinki Małż będzie w domu i śmigamy do Wrocławia robić pozostałe badanka :tak: biedactwo, wstał przed 6:00 żeby przejechać się tam i z powrotem
:-p

E-D-I-T

Młoda,
ja mieszkam niedaleko Wrocławia. W zasadzie to prawie Wrocław. 25km, teraz jeszcze robią obwodnicę i mam 10 minut do miasta ;-)
A mój nick... hihihih Moja ukochana najstarsza psinka nazywa się Balbinka, a rodowodowo ODWAŻNA BALBINA ;-) ja jestem jej absolutną fanką :-) To oaza spokoju, uwielbia długo spać (słodko chrapie), dobrze zjeść i przytulak z niej niesamowity

Pok, mój M powiedział dokładnie to samo :sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć :D

Balbina ale jesteś laska :-D

Oliwka jak się nazywa ten kolor co masz teraz? też sobie zrobię :tak:
L'oreal P78 PURE PAPRIKA

Dziewczyny ziemniaki gotowe, kiełbaska usmażona, jajo sadzone i ogóreczki ZAPRASZAM!!!!! :tak:
Ja już zjadłam ale nie odmówię drugiego talerza:)))

Dziewczyny dzięki wielkie za komplementy :zawstydzona/y: ja jeśli chodzi o moją urodę, to jestem totalnie zakompleksiona a tu tyle pięknych wyrazów pod moim adresem :-)
Wiola, pleciesz głupoty i tyle! Widziałam kiedyś Twoje foto i nie kłam! Z Ciebie odlot babka!!!!!!!!!!!

Młoda, no ja tez myślałam o miedzianym... hmmm hmmm hmmm :-D

A jak wygrzebywałam foty to jeszcze pokarzę Wam dwie z tamtego dnia, moje "najulubieńsze" ;-)

aa6f4786e0a7466cmed.jpg

448b2ff4a3be3ff5med.jpg

Bosko!!!!!!!!!!!! Balbina przepięknie!!!!!!!!!!! Zazdroszczę:)

A ja z tego zdjęcia ślubnego zrobiłam sobie obraz na płótnie,olbrzymi na pół ściany,właśnie przyszedł:)))))))

Zobacz załącznik 343210

Mama też chcę zobaczyć Twoje zdjęcie:)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry