reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja się witam ponownie :-)

Marylka, z tym sklepem to nie bój żaby ;-) dasz rade kobietko :p

Bibinka, mdłości mdłościami, ale za to Fasolka jest :-D

Joaśka - gratulacje!!! Mów nam tu szybciutko w którym cyklu zaszłaś ;-)

Mnie znowu boleści dopadły i znowu procha wzięłam, mimo że na wątrobę nie najlepiej to wpływa :-/ Ale z bólu zginać sie nie mam zamiaru :-(

BALBINKA- mowisz,ze z Poznania nie mam daleko;-)a skad moglabym odebrac moje "dzieci"jesli sie zabieg powiedzie??:-)

Ja mieszkam przy Wrocławiu :-) z Poznania to jakieś 2h przyjemniej jazdy :-D Weź dzieciaki i zrób sobie wycieczke do mnie :-) Ogromny ogród, w lipcu bedzie juz basen, maliny, czeresnie etc. a my sobie dzieci zrobimy :-D :-D :-D :-D roslinkowe rzecz jasna ;-) :-D :-D :-D

balbinka cudny ogród:tak::-)

Dziękuję :-) Ale na tym zdjęciu to... widać jakieś 1/15 całości, bo kadr uchwycil tylko mały kawałek. W tym roku musze porobic fotki wiosna i latem jak wszystko kwitnie, bo jak na razie mam tylko piekne fotki naszego ogrodu, ale zimową porą :-/

reklama
No właśnie SOL jak Twoje łapeczki?;-) Mam nadzieję że już lepiej:tak:
BIBINKA- współczuję mdłości:-( ja tego nie doświadczyłam z Pati i mam nadzieję że teraz tez ich nie będzie:happy2:
MARYLKA - czasem jest tak że życie samo pisze nam scenariusz;-) poradzisz sobie - przecież ty jesteś Marylka:tak::tak:
ZAPMARTA - czekamy na zielone światło:tak::tak::-D:-D
BB77 - jak dalej @ nie przyjdzie idź na badanie krwi i wszystko się wyjaśni:-) trzymam kciuki:tak:
BALBINKA - super ogród:tak: psiaki mają gdzie hasać;-)
No i przeczytalam raz jeszcze:-p

Ostatnia edycja:
Dobra kobietki, ja zmykam do mojego M. Dzisiaj oboje połamani jesteśmy - ja mam @ i umieram, mojego przewialo i cała prawa strony glowy go boli. Przytulimy sie do siebie pod kocykiem i może nam przejdzie :-/

nika, a no psiaki maja gdzie brykać, w końcu 6400m - one maja do biegania a my do obrobienia ;-) ale praca w ogrodzie to sama przyjemność :-)

Buziaki i do jutra

NIKA- no i przeczytalas:-D:-D:-Da tak sie zastanawialam,ze Cie nie ma:sorry2:juz wszystko jasne.BALBINKA- pewnie,leccie sie wygrzac,polezec i bedzie dobrze;-)do jutra.ja jeszcze troche popisze,ale teraz ide kapac Zunie-to znaczy dopilnowac,zeby tu i tam sie umyla ,potem Jej poczytam i wracam:tak:

dzieci spia,ja otworzylam piwko i siadam do m jak milosc bo i tak maz potrzebuje laptopa:sorry2:do jutra babeczki moje-spokojnej nocki-zeby dzieci ladnie spaly i nad ranem nie przychodzily:-D:-D:-D

nika Twoja Pati ,to taki sam cwaniaczek ,jak moja Ala:-D.dziś poszłą do przedszkola po 2 tyg przerwy,bo chorowała.rano ogląda olinka na mini mini i mówi,że nie idzie do przedszkola bo jest chora i zaczęła kaszel udawać:-D.mnie wcale nie do śmiechu,bo choruje ciągle od grudnia:wściekła/y: i mam nadzieję,że to już koniec:tak:.ona też bardzo lubi się do nas przytulać w nocy,ale ją odzwyczajam,bo jak przyjdze drugi dzidziuś,to sobie nie poradzę.dziś w nocy przed 3 zaczęła mnie wołać i pytać czy może przyjść,moje kochane.poszłam do niej,utuliłam i jakoś usnęła,ufff.
mama05 dobrej i spokojnej nocki:tak:
balbinka kurujcie się i przytulajcie:tak::-).a powierzchnię ogrodu masz ogromną,super:tak:.oczywiście pozytywnie zazdroszczę:tak::-)
lovely zaglądaj,zaglądaj do nas:tak:

dobranoc dziewczynki,kolorowych snów:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry Wieczór :)
Gratuluje wszytskim szczęśliwie zafasolkowanym :) zbieram fluidy, aby za kilka dni i mi się udało ;)
Ale wy dziewczyny to chyba jeszcze w tym roku zobaczycie swoje Skarby :)
co do mdłości to tego się boję najbardziej, przy pierwszej ciąży tylko mnie mdliło i wrażliwa byłam na różne zapachy, szczególnie mięso, ale nie wymotowałam, ale wiadomo każda ciąża inna i teraz może byc inaczej, no ale trzeba przetrwac i być dobrej mysli.
Ja na mdłości jadłam migdały bardzo mi pomagały więc polecam spróbować :)

reklama
No i wszystkie wylogowane:baffled:

obejrzałam "M jak mdłości", kończę gotować Karolowi zupkę na jutro i spadam spać. Kocisko już mi usypia na kolanach i daje znać, że pora do łóżka.
Balbinka ogród piękny, a przez to, że widać tylko kawałeczek to wyobraźnia działa:-). Musi być naprawdę piękny.
Nika, mój Karol zrobił pobudkę o 5:17 ryba Mini Mini spała w najlepsze a ja nie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dziś go przetrzymałam trochę i zobaczymy czy dotrwa do 6 rano.\ chociaż.

Dobranoc lejdis;-):-) do jutra.

kasiawie, to trzymam kciuki aby się udało zafasolkować. To kiedy testujesz ????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry