reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ta,prędzej go zabiję dzisiaj.Tatusia wysyła po swoje bilety na mecz bo sam nie ma odwagi wrócić do domu,męczennik cholerny!!!
Nawet się wykrzyczeć nie mogę bo dzieciaki są.
Nie wpuszczę go do domu i tyle,będzie spał w pracy!

oliwka- To wyj !!! Ulży Ci :-) Może masz owulke i tak boli ;)

mama - byłam u rodziny sprawy załatwiać , że tak powiem "ziemskie", a teraz spagetti machnią ;-) Dziwny dziś dzień ....
Doszłam do takiego momentu, że juz nikt mnie nie pyta w rodzinie kiedy dziecko ? he Już wszyscy na mnie kreche postawili :-) i dobrze :)

PALEMKA- przynajmniej dadza Ci spokój i nie bedzie głupich tekstów....

ja tam w Ciebie wierze !!! bedzie si moja młodsza siostro!! :)

MŁODA- Twoj tata 50-tke a moj wczoraj 65 lat skonczył...ach leci ten czas

JOSEPHINE,MARY-BETH- macie ogromne gratki z powodu zaciążenia od PYSI :)))

Ostatnia edycja:
mama - a żebyś wiedziała, przynjamniej będę spokojniejsza :) Wiesz poczyta lam sobie o tych zrostach i to naprawdę kiepsko brzmi wszytsko, one ciągle się odnawiaj, po każdej operacji i niestety bardzo wpływają na płodność, a nawet jeśli się zajdzie , to na donoszenia. O życiu w bólu nie wpsominając ;( A co tam z pok ? zniknęła jakoś ?

Mama no moj tata juz 50tke ;-) no widzisz to obydwoje maja w ten sam dzien urodziny :-) co za zbieg okolicznosci :-) :-D

PALEMKA- domyślam sie ,ze masz stracha i szukasz info i sie stresujesz,ale w Twoim przypadku wcale nie musi być zrostów po laparo-ja jestem po laparo i mam 2 dzieci-kochana,bedzie dobrze!

a Pok pisała wieczorem poznym wczoraj ,ze dziś jej nie bedzie cały dzień a wczorajszy test z I krechą i tempka spada-czeka na @...szkoda-myślałam,ze Jej sie udało....
MŁODA- a Twoja mama kiedy ma -może też tak jak moja ?:)))

reklama
mama- a no Ty moja pocieszycielko droga, dziękuje Ci za wsparcie :tak:... , a co do Pok, szkoda mi jej, mogła by już ujżec te cholerne II krechy na tescie !!! Szlag by to, ale nic nie zrobimy, szkoda nerwów tylko, no oby nie musiała już długo czekać:) pok - pozdrawiam Cię !!!

Zmykam na działkę , nic tu po mnie ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry